Varför ha soppa i tallriken när man kan ha det på kläderna?

2010-08-25 @ 20:27:46
Ja, jo, det undrar jag också. Fattar inte hur man kan lyckas. Jag, Sofie, Eve, Lollo och Emmy satt i matsalen och jag njöt av min lilla soppa på bordet. Plötsligt slant jag med handen och så däär ja, hela min tröja var dränkt i soppa. Kul, ja jo, lite kanske. Fick tvinga erik att låna ut sin tröja till mig. Hehehe. Nej, nu är det ju fångarna på fortet för fan!

Hej hej hej

Cecilia, you're breaking my heart

2010-08-24 @ 18:54:22
Häjj sväjjs.
Idag pallrade jag mig upp ur sängen och kom faktiskt till skolan. Huvudet kändes som en fotboll hela dagen men det gick ju bra ändå. Hade bara två lektioner så det var rätt lungt. Först Samhäll C, DÖDA MIG, och sen började vi med psykologi också. Hmm, intressant. Läraren var i alla fall ovanligt bra, lite småskojig sådär. Kul kul kul.
Snart ska jag, johan och morsan bänka oss framför TVn. Herre gud, det är ju andra avsnittet av "Fångarna på Fortet" idag. Heheheh, spännande som bara den.

So long fuckers!


Sjukelisjuk

2010-08-23 @ 08:28:03
Hejj alla svin där ute i världen. Här var det dött, va ett tag sen jag tog min tid att logga in här och skriva något trevligt. Hehe. Första riktiga skoldagen idag och man är sjuk. Kul kul kul. Är förkyld. Feber, hosta, slem, täppt i borrarna, ja, you name it. Så bara för att jag är sjuk har jag fått tummen ur arslet och tanken är att jag ska börja skriva om mitt meningsfulla och händelserika liv igen. Oj, folket jublar!

Nej, nu ska jag väl spotta ut lite slembollar som olyckligtsvis har hamnat i min hals.

CIIIOOOOOO



Tvillingar? Ooooooh yes!

RSS 2.0