2012?

2011-12-31 @ 10:34:37
Hejsan hoppsan i lingonskogen. Nu var det ett tag sen jag hade tid att skriva en rad eller två här, förlåt farmor om du varit orolig, men vi har inte varit i närheten av en dator. Vi har i alla fall haft lite semester i semestern och solat och badat under två veckors tid nu. Har hoppat Bungy Jump också. Från Thailands högsta och jag har bara ett ord att säga om det. Fyfan!!! Har nog aldrig varit så glad att få stå på fast mark igen, som jag var efter det hoppet. Men jag gjorde det!

Planerna framöver är väl att vi måste vara ute ur Thailand den 6 januari och då styr vi mot Kambodja. Har hört att det ska vara superhärligt där så vi hoppas väl på det. Nu måste jag kila, ska ju börja göra mig i ordning inför kvällen. Hejdå och Gott nytt år!

Were only watching a dream

2011-12-17 @ 17:43:58
Denna kväll hamnade jag återigen vid datorn för att skypa lite med den andra halvan av familjen. Gårdagen fick bestå av prat med morsan och Joppe och idag blev det pappa och Helena som stod på schemat. Det var trevligt och fick även höra en ypperligt fin sång framförd av självaste Alexander, samt en snabbis-prat med farmor och farfar också.

Denna lördag har vi i alla fall tillbringat med att hyra cyklar och trampat runt här på vägarna. Vi cyklade till en spa resort typ och låg vid poolen hela dagen. Hur skönt som helst. I morgon bär det av mot Chiang Mai igen och på onsdag ska vi landa på Koh Samui. Längtar satan!

Forgive me father, for I've sinned

2011-12-15 @ 17:44:42
Dagen har erbjudit en heldagskurs i thailändsk matlagning, lite shopping och en annan hemlig grej som jag inte tänker berätta. Hohohoho, nu blir ni allt nyfikna där hemma va? Matlagningskursen var i alla fall asrolig och vi fick laga flera goda rätter.

Igår var vi på ett elefantläger och vi gjorde en tvåtimmars ridning på dessa bjässar. Först gled vi runt i bergen och sen badade vi i en flod med dem. Var sjukt kul och elefanterna bara kastade av oss allihopa. Haha, det var en tjej som filmade typ hela rutten och den skivan ligger nu i tryggt förvar i min rygga.

Kommer inte ihåg om jag skrev i förra inlägget att vi just nu är i Pai, men just nu är vi i alla fall i Pai. Vi bor två och två i bungalows med bara en madrass och fyrahundra myggor och spindlar som husdjur men det är ju charmigt på sitt lilla sätt. Tack gode gud för myggnät säger jag.

I morgon ska vi nog hyra moppar och ta oss runt denna härliga lilla stad och bada i vattenfall och bara ha det allmänt bra. Tack och bock för denna gång. Hejsvejs!




Vi var evighetens hopp

2011-12-12 @ 17:57:10

Just nu befinner sig min rumpa i Chiang Mai i norra Thailand och den blir bara större och större. Det är svinhärligt här och vi har hunnit med massor. Bland annat så har vi vandrat genom berg och dalar, i bitande kyla och i piskande regn (sluta överdriv Sara) för att övernatta i en liten by mitt ute i vildmarkernas vildmarker. Djungeln. Vi sov på en filt på golvet i en hydda med hela gruppen, fick provsmaka ormkött med skinn och allt på, blev väckta av tuppen som roade sig med att stå och gapa klockan 4 på morgonen, badade i flera vattenfall och fick rida elefant. Det var hur roligt som helst och som grädden på moset fick man en fin träningsvärk och fyrtiosju nyggbett  på benen.

Idag har jag och Carso varit lite wild and crazy och gått till frisören och fixat våra frillor ett snäpp. Hon fick betala 160 spänn för färg och klipp, och jag fick ge hela 20 riksdaler för en liten finslipning. Sen har även jag och Sofia spenderat alldeles för mycket pengar på nattmarknaden här i staden. Det bådar inte gott för framtiden ska jag säga. Men billigt är det!


Sista dagarna i Vietnam

2011-12-06 @ 15:40:07
Sådärja, tre veckor senare och snart styr vi våra näsor mot Bangkok, Thailand. Födelsedagen spenderades på en två-dagars kryssning i Halong Bay, makalöst vackert må jag säga, och jag väcktes av sång och paket av mina härliga resekompisar. Fick Desperate Housewives boxen. Säsong 1-6. Mmm, älskart! Pratade även en snabbis i telefonen med familjen, och med hundra kronor minus på luren blandat med lite saknadkänsla så blev kvällen ändå lyckad. Tack och bock för det!

Nu har vi precis kommit tillbaka från en liten stanstrosning här i Hanoi och jag har köpt lite fler sovenirer. Undrar också hur jag ska få plats med allt i ryggan men vad gör det om hundra år?

5 december

2011-12-05 @ 01:29:32


Idag är det vår dag. Grattis till dig och till mig!


Tjockandas in, tjockandas ut

2011-12-01 @ 05:06:17
Sådärja, då har vi precis klämt en värsting-frukost-buffe för 33 riksdaler. Värt. Som tusan. Har nog aldrig i mitt liv ätit och skitit så mycket under en och samma måltid. Tror toabesöken kom upp i sju antal på tre personer. Jösses Amalia. Snacka om att personalen som tog bort våra tallrikar gick från "oj-här-var-det-hungriga-ligan-på-besök-flinet" till "nämen-vad-fan-det-här-är-ju-groteskt". Vi är sjuka men det är ju fucking swedes dom kallar oss. Förlåt alla för detta oerhört äckliga inlägg. Men gott var det!!!!!

RSS 2.0