Tjofadderitt, tjejer vill ha pitt

2010-11-26 @ 17:01:07
Allåhaaah! Gud vad skönt att det är fredag, öomajgad säger jag bara. Den här veckan har varit så sjukt jobbig. Tänker inte ens rabbla upp allt vi har haft i skolan. Eller jo, det tänker jag visst. I måndags skulle en del av en uppsats in till samhällen, tisdag nada (tur var väl det), onsdag matte c nationella, torsdag rättskunskapsprov och fredag religionsprov. Hur många prov kan ni räkna till? Tre? Korrekt. Men la problemo är att man bara får ha två prov i veckan. Too bad for you? som rektorn skulle ha sagt det som lade in matteprov när han ser att vi har tjugonitton andra saker. Damn you rektor!!

Nej, men vill ni veta vad jag har gjort denna vecka förutom att ha pluggat? JAAAA! Okej då. I fredags (alltså förra veckan dårå muppar) så var jag på bio med perssonsskaran, vi såg Due Date. Jätteskojig! På lördag hade vi en liten träff hemma hos Emil. Lite vin, lite ost, lite kex. Mums. På söndagen hade jag träning. Resten av veckan pluggade jag som en idiotos. Jaja.

När jag ändå är igång om storyn om mitt intressanta liv kan jag ju dra vad jag har gjort idag. I morse minsann var jag och Sofie nere hos studievägledaren och pratade om tillvalskurserna. Jag hade ju valt idrott för tjejer och bollsport men det känder inte riktig bra. Jag var inne på matte d, ojoj, men efter några om och men hamnade jag och Sofie i ett engelska c klassrum. Helvete, jag som inte kan säga en enda grammatiskt korrekt mening på engelska. Ojoj TOKIGT! Men sån är jag, "jag är den jag är" som gamle Gud brukade säga. (herregud, nu skämtar jag om judendomen. Det här med skolan börjar gå för långt).

HEJ HOPP! Trevlig helg sug och svälj!



Peace

Leedig

2010-11-18 @ 11:31:22
Hallojsen. Idag är jag ledig från skolan, så jäklarns skönt. Men måste plugga som en idiot i alla fall. Har psyklogiprov i morgon och det är ju inte det lättaste direkt. Nej gud nej. Sen tror jag väl att jag ska knata iväg till min kusin Linnéa. Nej, jag hade inget mer att säga.

Tjollahopptjollahej!



Taskiga gener?


Mina ben är lika långa

2010-11-17 @ 09:36:36
Nämen se på fan, jag lovar, det är sant. Ända sen jag var en liten knutte har mina ben varit olika långa och jag har varit sjukt sne i ryggen. Men så en dag sökte jag upp en kiropraktor här i staden som knäckte till både det ena och det andra på min kropp. Höften, ryggen, axlarna, nacken, you name it. Och efter två gånger så blev resultatet att min rygg blev rakare och mina ben lika långa. HURRAAA!! Nu slipper man gå runt som en gammal kärring med ryggont. Jaa, det var väl det jag ville sprida till världen.

Hejj hopp!



Saknar New York massor!


Mummmsssss

2010-11-16 @ 09:08:12

Nya skor

2010-11-10 @ 20:31:04
Häjjsväjjs!
Denna dagen har varit kind of seg enligt mig. Klockan stod ställd på nollsexnollnoll i morse, åkte in till stan, hade lite körlektion, svårt att köra när det är snö, javisst, sen upp till gränby för att köpa vinterstövlar. Converse passar inte så bra när det är en halvmeter snö här hemma. Tokigt. Aja, hittade inga skor, fort som fan till skolan, träffa Eve, åt lunch, äcklig lunch, hade religion, fick MVG på provet, sen ner på stan, fika på traditionella storken med ligan, lite teorikurs, sen till Sko August på stan. Och där mina vänner, hittade jag ett par skitsnygga skor. Love them. De kostade fan 1245 spänn så jävlar om de inte håller!!



Åååh, nussinuss.

2010-11-09 @ 16:12:03

Årets Klippa

2010-11-07 @ 15:50:00
Hejsansvejsan. Oj oj, snacka om sliten tjej. Det var ju årsfest igår, hur kul som helst. Synd bah att man glömde kameran hos Sanna på förfesten. Jaja, sånt som händer tänkte jag. Både jag och brorsan vann priset "Årets Klippa 2010". Morsan undrade varför just hennes barn fick det priset, haha. Mycket skratt och mycket dans och som grädde på moset hade vi våran första träning idag efter uppehållet. Jorra, pigg och alert var man. Träningsvärk i morgon? Svar JA.

Hejhopp

We go together

2010-11-04 @ 23:00:07
We go together
Like rama lama lama ka dinga da dinga dong
Remembered forever
As shoobop sha wadda wadda yippity boom de boom
Chang chang changitty chang shoobop
That's the way it should be, wha oooh, yeah


Jahaa, det var andra på festen också? Nej men dem hade vi inte tid me

Grease

2010-11-03 @ 19:42:00
Hej och hå mina små vänner. Igår så var ju jag, sanni, hermi, agni, emili, gurri, lindi och marri på fest någonstans i någon lokal som någon hade. Öhh, det var ju maskerad eftersom det har ju varit lite halloween och sånt där. Vi var ju grease-gänget, astufft enligt mig och vi borde ju ha vunnit för bästa utklädnad men det gjorde något annat pucko som såg ut att vara utklädd till sju svåra år. Jaja, sånt som händer. Vi var där i två timmar. Så dött var det. Väl hemma så sov jag, samnamnam och marifisen i lillstugan. Marre sjöng så fint för mig innan vi skulle sova och jag somnade på en gång.
Men här är det ingen rast och ingen ro. Klockan ställd på 7.30, upp och hoppa. Marre och jag lämnade Sanna i sin ensamhet och åkte med morsan in till stan. Vi skulle klippa oss. Mitt blev askort, men jag gillart! Sen strosade Marre och jag runt på stan som ett par hökar. Vi var så trötta så trötta. Höll på att somna i varje steg fan. Men men, jag hittade i alla fall en kavaj som jag ska ha på mig på årsfesten nu på lördag. TAGGA RÅÅÅ!! Sen på kvällen var jag på teorikurs. Där var det nära att jag dunkade huvudet i bordet. Så jävla trött.

Aja, morsan är på åland, johan är hos en liten vän och jag sitter ensam här hemma i mitt läskiga lilla hus. Sanna kommer snart, vi ska titta på film och ha jättemys!

Tjingeling

RSS 2.0