Himlen är oskyldigt blå

2010-05-31 @ 16:11:01
Häjj mupps!

Måndag måndag måndag. Herre gud så tråkigt! Slutade egentligen halv 5 idag men matteläraren ansåg att vi va så "bråkiga" så vi fick kila hem. Men kvar sitter jag, måste skriva en liten uppsats som ska in i morgon. Fyfaaaaan. Det är till historian och man ska skriva exakt, och nu menar jag exakt, ett A4. Inte mer, inte mindre. Då får man spööööö.

Men men, helgen var mycket trevlig. Var på festis hos Henke i Kambo. Ja, vilket jävla ställe alltså. Men stort hus hade han och roligt folk var det där och kul var det. Ska absolut inte gnälla!

Nu har jag exakt en timme och 4 minuter på mig innan kvart över 5 bussen går. Måste hinna klart med uppsatsen! DAMN YOU FUCKING UPPSATS!!



Hej jag var glad

Pussinuss

2010-05-27 @ 22:18:06

Paaaiiiinnn

2010-05-27 @ 09:39:30
Herre min gud, jag är halvt handikappad! Har sån jävla träningsverk att jag inte kan gå. Ser ut som en gammal kärring som har fått sin rullator uppstoppad i arslet. Och NEJ, det är inte kul!!

Hallå alla bajsbollar!

2010-05-26 @ 13:54:46
VILL NI VETA VAD JAG HAR GJORT IDAG?
Nej!
Hepp, skit it då... jaa, nää, hmm.... Äh vafan, JAG HAR SPRUNGIT EN MIL PÅ IDROTTEN! Tjohoooooo, MVG i betyg! Yää yää yää! Så jävla nöjd. Ibland får man vara nöjd med sig själv och idag är en sån dag. Men nu är man helt slut, jaa det ska gudarna veta. Hade ju match igår, sprang en mil idag, och sen har jag match ikväll igen. Ojoj, nu ska fettet BRINNA! Moahaha. Fast det man har gjort av med idag kommer nog inte vara borta så länge. Tokigt. Ja, lite kanske. Äh, skitasmma! Fet och lycklig, det är jag de! Haha

Nej nu ska jag plugga arslet av mig. ( Lugn nu, det är bara ett uttryck. Man måste ju vara beredd ifall ryssen kommer, hah. )

Hejsvejs!



Nej men sluta, lite knasig kan man ju få vara

Eve my darling!

2010-05-24 @ 16:27:47
Hej alla feta små gummor och gubbar där ute i vida världen. Detta inlägg ska jag helt ägna åt min lilla mupp till vän, Evelina B-jellman. Japp, då var det klart!

Hare bra, trevlig älg!



Men jag vet att du vill vara som oss

Hejpåre!


Piano Man

2010-05-21 @ 23:32:40
Hällööo alla nördar!

Här sitter jag och är heelt sluto efter matchen på Morgongåva. Vi vann då (såklart hehehe) med 3-2, jävligt najs må jag säga. Upp tidigt i morgon ska jag också, ta hand om alleballe en stund. Far och Helena skulle någonstans, bäst att va pigg då. Den lilla putten vaknar väl 7. Ja ni hörde rätt. Ska man behöva gå upp kl jävla 7 på en lördagmorgon. Svar JA!

Lite ny design också för er puckon som inte såg det. Jag är bäst på photoshop. Japp, så är det bara!

Tjarrååååååååå

Holy mother of GOD!

2010-05-19 @ 13:48:34
- What the hell are you?

Igår mån tro så satt jag och Eve kvar i skolan och skrev en liten story på engelska. Fyfan va jag skrattade. Inte lite störda vi är, neeejdå! Höll ju nästan på att skita på mig. Oj oj oj.

Franskaproven i grammatik är avklarade nu också. Out of my life så att säga. Gjorde båda proven idag, orkade inte göra ett i morgon. Ja, vad ska vi säga om de proven då. Mindre galant kanske? Eller att det gick käpp rätt åt helvete? Hmmm, men ett G kanske man lyckas skrapa ihop till betyg i alla fall. Men bara för att jag skulle göra båda proven på samma lektion så missade jag äckelbussen med 5 ynka små pytteminuter så nu sitter man i skolan som ett litet miffo och väntar. Vänta vänta vänta i en hel timma. Jaa tyck synd om mig tack!

Fast ikväll, då jävlar! Skuttunge möter Hinden. Oj oj oj, derbyderbyderby! Grusvägarna (hah, tänkte skriva gatorna) kommer vara helt tomma i Skuttunge eftersom alla kommer åka och kolla på matchen.Tänka sig att fotboll kan betyda så mycket för så små fjuttbyar på landet mitt ute i ingenstans.

Nej, det här inlägget var värdelöst. Precis som du då eller?

BYYE FUUCKERS!!



Yää bäst!

ppohallojT!

2010-05-09 @ 18:50:55
Ååh i dag mötte vi Sunnersta och jaa gissa vilka som vann, jo det gjorde vi nananananana. Snarare utklassning. Sexan mot nollan liksom. Stackars små flickor som förlorar så stort. Vi är bäst, nananananana.

Ville bara säga det! Höhöhöh

Hej!



Hej jag har ett ballonghuve'

Lördagpördag

2010-05-08 @ 11:51:30
Hello suckers!

Sitter just nu ensam i mitt hus, blää vad tråkigt. Har en liten tanke att man borde läsa igenom kriminaltekniken till fetingprovet på onsdag. Men vette fan om jag pallar asså! Vi försökte ju få Lasse att byta provdag men nej, det var ytterst omöjligt. Blää på honom.

Aja, igår hade vi i alla fall nationella prov i engelska. Lyssningsgrej och läsförståelse. Jaa joo ja vet inte om det gick bra eller om det sket sig rejält. Har en känsla av att alternativ två stämmer bäst. Sen på hörgrejen fattade jag ju ingenting, eller snarare, jag hörde ingenting. Måste de ha en massa cp-personer som snackar, man hör ju fan inte ett skit av vad de säger? Sen när de hade slutat prata och allt var över skulle jag skriva i mina svar, men neeej, då kom bittervakten och tog pappret. Hann ju inte ens kolla igenom vad man skrivit. Hetsig kärring tänkte jag.

Hann i alla fall med 11 bussen hem. Mmm skönt! På kvällen lekte jag med Sanna, Herman, Emil, Agnes och Gustav. Vi hade skoj och spelade fotboll med en passa p12:or på Movallen. Oj oj oj vad de fick storstryk!

Ikväll kommer i alla fall Malleballe hit. Länge sen jag träffade den tjejen. Mycket trevligt ska det bli!

Trevlig helg, sug och svälj!



Emmy ditt as, kom heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!

Sluuuuuuut

2010-05-06 @ 18:40:29
Hallå alla stjärtgossar!
Mina ben är så trötta så trötta efter gårdagens orientering. Ja ni hörde rätt. Sara Bäckström har orienterat. Skolan åkte ut cirkus kl 12.00 i går till Hammarskog. Jag och Sofie hade lite sammarbete där ute i skogen, och det var nog tur det, för annars hade vi nog inte hittat den där jävla 6:an än. Sprang runt som yra höns mitt ute i ingenstans och letade fördärvat efter denna kontroll. Helt ensamma var vi också. Upp och ner för varenda sten, över varenda lite bäck, ut och in igen från varenda åker. Tills vi inser att vi är ju helt fel på kartan. Vi var så snabba att vi inte märkte att vi tog av en korsning för tidigt. Men men, så kan det gå. Vi kom tillrätta i alla fall och kom in på en tid på 1 timme och 15 minuter. Jaja, man är väl nöjd. Men bara för den där äckelsexan så fick vi nog inte mvg. Damn you äckelsexa.
Hade träning sen på kvällen men man kan väl säga att jag var lite off. Behöver ju inte gå in på detaljer...

Men, det är inte lätt här i livet. Tog en trevlig lunch idag med kusinen min på stan förresten. Åååh vad gott det var. Mums. Mätt än förfan! Måste skriva klart "ett fuckat liv i fem akter" idag också. Sista inlämningdagen är minsann idag. Har typ hälften kvar nu. Det dumma är bara att min hjärna har lagt av för tillfället och min fantasi går inte att hitta. Känner att det kommer gå bra. Jo, visst kommer det gå bra.

Hejdå

Hallå alla ärthjärnor

2010-05-04 @ 18:48:57
Nu var det ju ett litet tag sen som jag satt här och skrev en liten fyndig text. Har inte haft ork eller lust helt enkelt. Så idag kanske det inte ens blir en fyndig text, bara en text. Hmm..
Egentligen ska man väl sitta och skriva svenskaäckeltjossangrejen. "Ett liv i fem akter" kallas denna knasiga grej. Vi ska skriva om en snubbe som levde på 1700-1800 talet typ. Men bara fem händelser. Typ som om fem sidor har ramlat ur en bok. Ååååååh vad roligt. Jag dör. Har fan inte ens skrivit klart en sida. Damn you liv i fem akter.

Ja just det, idag kom det några roliga personer till skolan. Det var nämligen thailändare. Ojoj tänkte jag, äntligen kommer jag att få se sånna där småååå människor. Så fort jag såg gruppen fick jag mig ett gott skratt när jag verkigen såg hur korta det var. Med ett litet nöjt leende på läpparna styrde jag mina fötter mot folkmassan för att visa upp min ståtliga längd. Men se på fan, när jag står ca 10 meter från dem jävlarna inser jag ju att de är längre än mig. Allihopa. Varenda en. Sen kommer såklart Erik och presenterar mig som "the smallest girl in Sweden". Kul, skitkul, verkligen. Damn you Erik.

Nejmen nu måste jag fan skriva svenskan.
Tjarråparrå


Jag vet, det är roligt med lampor på huvet

RSS 2.0