Hostande lycka?

2012-09-27 @ 22:13:41

Trots detta jäkla halsont jag går och släpar på skulle man ändå kunna säga att jag svävar lite över molnen just nu. Nej, jag har inte rökt på och nej jag har inte börjat med lyckopiller. Är bara allmänt glad. Tror att mina nya skor från Nelly och resan till Dublin i december som bokades för cirkus en timme sen har en oerhört stor bidragande effekt till mitt humör. Åh, I'm fucking walking on sunshine mitt herrskap!


En vanlig konversation a la Moa & Sara

2012-09-27 @ 16:47:13


Händerna i taket

2012-09-26 @ 06:29:55

Tror jag har glömt bort hur man sover. Ligger vaken om nätterna och glor. Typ. Kollar klockan. Kollar mobilen. Synd att ingen uppdaterar facebook och diverse bloggar under nattetid som man gör under dagtid. Det konstiga är bara att jag ser ut som något skit kattfan släpat in, men i själva verket känner jag mig rätt fräsch. Inte så att jag slår frivolter på gräsmattan, men ni vet, lagom pigg. Nu ska jag i alla fall svida om till träningskläder. Sen blir det en tripp till stan för att lyssna på Frida. Hej.


Rör vid min själ

2012-09-23 @ 22:50:32


Visa mig hur man går hem

2012-09-23 @ 22:42:27

Utgång i går med kanske världens bästa lag. Började hos Emelie och sen slog vi klackarna i taket på Flurran. Mwah! Inte konstigt att man mått som ett utskitet päron idag.


Blä

2012-09-21 @ 23:08:35

Sitter här och mår illa. Av så kallat naturgodis. Men vette fan vad det är jag stoppar i mig. Sprang in på coop i ren desperation. Var så jäkla sugen och så tänkte jag att det är ju fredag och allt så what the heck. Dock hade de bara naturgodis av märket Parrots och även fast jag vet att det märket smakar skit, så plockade jag åt mig en påse i alla fall. Betalade, gick ut till bilen och tog en bit. Åh fyfan vad snuskig! Den var säkert bara gammal. Jag tar en ny. Nämen vad faan!! Och så har jag hållit på. Hela vägen hem i bilen och hela tiden under en film. Men nej, ALLT i påsen smakar verkligen rutten kamelpung. Skulle vilja vara den typen som bara kan kasta en påse som denna fylld av "läckereter" men nej. Som den rediga kvinnan jag är (och ångesten man får när man kastar något som kostade skjortan) så sitter jag och pinar i mig det mesta. Kalla det envishet. Eller bara ren idioti. Välj själv. Dagens lärdom: köp aldrig naturgodis av märket Parrots (eller något över huvud taget) i en skabbig coop-butik. Trevlig helg!


I en värld full av liv

2012-09-20 @ 07:31:18

Goder morgon alla nissar. Övade med Lingonben igår. Hur jävla roligt som helst! Sen spurtade jag till Gustav som väntade med bilen och vi brummade iväg till Pub 19 eftersom Frida skulle ha en liten show. Kan man säga så? Uppträdande då? Nej nej, spelning! Där har vi det! Hur som haver. Det var så sjukt bra att jag höll på att ramla av stolen. Och då var det inte ölen som spökade. Den människan, vilken röst! Och vilka sånger. Och de alla är skrivna av henne själv. Galna människa! Jag ska sitta på första raden på tisdag då det är dags igen. Mwah!!


Chiang Mai, 2011

2012-09-18 @ 18:16:03


Mitt perfekta liv och jag

2012-09-15 @ 13:49:00

Hej bröder! Vaknade halv åtta i morse. Pigg som en mört. (Hur fan kan en mört vara pigg förresten?) Åt frukost. Löste melodikrysset. Gick ett varv runt Rosendahl med mor. Åt lunch. Och nu sitter vi i varsin trästol ute i trädgården med en kopp kaffe. Jo, man kan väl säga att jag njuter. Tänker dock inte beskriva min fantastiska morgon och den härliga promenaden och den ljuvliga lunchen och alla underbara upplevelser jag kommer att få vara med om i helgen. Citerar ju såklart alla "lyckliga" människor på facebook med sina storslagna statusar hela tiden. Skit ner er. Alla vet att det inte är skönt när väckarklockan ringer, man är ingen trevlig människa förrän man fått i sig sitt morgonkaffe, man kan inte ha så förbannat jävla roligt på jobbet precis heela tiden, i sånna fall meddela mig vart jag ska söka jobb, och man njuter inte av att "bara" springa 5 km på kvällen om man är halvt förkyld. Då är det bara någon ångestattack som kväver en för att man tittade på en bulle två timmar tidigare. Slappna av förfan. Man kan inte vara lycklig precis jämt. Det är orimligt!
/ Bitterfittan


Jag är så hungrig. Jag måste ha en gnu!

2012-09-14 @ 21:10:37
Hej alla glada människor och alla människor som är glada (Vet inte varför jag har börjat med detta, finner kanske någon slags ro i det hela). Fick ännu en gång bekräftat att att jag verkligen inte gillar djur idag. Spelar ingen roll vad det är för sort. De äcklar mig på något vis. Frida sa att hon hade sett en ekorre här om dagen. Citat Sara Bäckström: "Åh fyfan, körde du över det aset?" Slutcitat. Sen idag när jag och Marcus var ute och körde på landet. Citat Sara Bäckström "Usch, här såg jag sånna här vidriga fåglar igår. Vad heter de jävlarna? Fasaner? Huvva! Så sjukt fula!" Slutcitat.

Lingonben

2012-09-10 @ 20:40:00

Här har ni oss


Sweet Nothing

2012-09-09 @ 19:37:23

Herre min guds skapare vilken helg jag har haft. Gårdagen började med att man steg upp kl 08.00 för färgning av hår, lösande av melodikryss och allmänt piff inför vårt framträdande. Klockan 13 rullade vi in på skrotcentralen för soundchecking. Ljudteknikerna ska vi inte prata om men kan uttala mig om att när allt var "klart" hörde man varken något av våra instrument, de andras röster eller ens egen. Så man fick stå där och försöka läsa av varandra vart någonstans i låten man var. Jo, lite knasigt. Men men, positiva ligan som vi är så körde vi genom vårt program, några skavanker lite här och där kanske, och min harpa slog i backen. Ja, man spelar så förbannat att bandet går av. Ojoj, lite tekniska problem. Applåder och massa kramar efteråt. Sen bar det av ner till stan för att käka middag med Linus, Linda, Amanda och Robin innan vi gick till Ukk för att lyssna på Linn. Vi drack förresten en öl som jag tyckte lät som en könssjukdom. Mythos. Haha, ja ni hör ju! I alla fall, när det var klart gick jag, Linda, Gustav och Oscar till Gary's för ytterligare några öl och allmänt häng med kända och okända människor. Runt 23-snåret fortsatte vi till Katalin där vi träffade morsan, Therese, Jens, Danne och Gurra. Vilken härlig kombo. Vi satt kvar till stängning men kände att vi inte riktigt var nöjda, så in i en taxi för efterfest hos Tess och Jens. Hängde i deras bar till fem på morgonen innan man däckade i soffan. Vaknade idag med en extrem pannknack, åt korv till frukost, tackade för oss och sen gick jag och morsan till stan. Från Jälla. Kändes lite konstigt att gå där, bakis som en gnu och sminket kvar, i ett par lånade gympadojor. Tillsammans med morsan. Den "walk of shamen" måste sett jäkligt snygg ut. Inne i stan var vi hungriga igen och eftersom man inte vill falla ur så svängde vi in till statoil och köpte en mosbricka. Med räksallad. Och rostad lök. Gott. Eftersom jag inte kryssat en bakisbajs så blev jag så jävla skitnödig i bilen hem att jag höll på att svimma. Sprang det fortaste jag kunde in till toan och den bajsningen var inte av denna värld. Fyfan alltså. Fem minuter senare var jag tvingen att svida om till fotbollskläder för träning. Det gick bra. På en unge. Och en sak till. Har sagt det förrut men säger det igen. Vad ni än gör, sov inte med linser! Mina ögon var helt ihopklistrade imorse och sen blev ögonen gula plus fetingsvarta randen runt om. Ojdå, tar nog glasögon imorgon. Kanske resten av veckan också. Tack för mig. Hej.


Gotta lot of Rythm in my soul

2012-09-08 @ 09:45:17

Hittade en rolig app igår och låg och roade mig med den så här på morgonkvisten. Resultat kan finnas nedan. (Och nej, för er trögtänkta jävlar så var denna appen bara en rolig grej. Tycker ej att jag blev speciellt snyggare på den redigerade bilden. Ja ni fattar..) Dricker kaffe med morsan i morgonsolen. Hoppas vädret håller i sig eftersom vi ska spela idag. På självaste kulturnatten. Va?! Vart, när, hur? Jo, på skrotcentralen på björkgatan klockan 16.50. Lingonben heter vi. Be there or else . . .


Girl on fire

2012-09-07 @ 17:31:38

Hallå alla mammakramare och alla kramiga mammor. Tänkte bara meddela att jag inte fallit av pinnen utan jag är väl bara allmänt upptagen these days. Sjunger och stojar med Lingonben samtidigt som jag fortfarande hostar som en gnu. Men men, det är fredag. Jag är glad. Mest för att det är fredag. Sitter och kollar på Äntligen hemma och det är någon orangehårig brud som totalt har lost her mind. Hon gör om ett ganska fräscht kök till något jävla pajaskök. Fattar inte alls. Blandar man gult, grönt och dessutom sätter fåglar i en kökslampa gjord av nät? Då har man väl inte alla hästar hemma. Hjulet snurra men hamstern är död liksom. Undra hur man skulle reagera om man bjöd in någon sån där cazy designer till sitt hem och sen blir man skitmissnöjd. Så ska man stå där och "nämeeen vad fiiiiiint det blev!" och slå händerna för munnen samtidigt som man har fjorton kameror upptryckta i arslet. Fast egentligen vill man bara lägga sig ner och grina och man undrar vad det är för försöksutskriven människa som våldtagit ens hem. Jobbigt läge.


Bungy Jump

2012-09-04 @ 15:07:01


Hehehe

2012-09-03 @ 17:24:51


RSS 2.0