Lipstick

2011-06-30 @ 00:14:24
Idag mina vänner så hade jag en liten dejt med inte mindre än sofia, nicke, sanna & lilla orvar. Vi samlades i björklinge och badade och solade hela dagen lång. Och åt. Det är vi rätt bra på. Så om någon såg två omaka par med en som hade en jäkligt konstig "bränna" på ryggen, en som tjatade om att "ja jag vill ju bränna mig för då blir jag brun sen", en som hade vit t-shirt på sig när hon solade och två kortisar som läste en varsin bok trots klagomål från resterande gruppmedlemmar, ja då var det troligtvis oss ni betraktade. Framåt kvällningen grillade vi hemma hos orre där vi åt chips, kollade pinsamma videosar på youtube och la av några brakskitar här och där. Vi hade en heldag tillsammans och ändå hade vi inte tid för lite kortspel. Sorry oscar, det får bli en annan gång helt enkelt. Tack och hej!


All I need is you

2011-06-28 @ 23:50:19
Idag så var jag och några vänner i Björklinge och badade. Vi åkte till våran gamla badplats och en massa minnen kom tillbaka. Minnen från den tiden, den jobbiga tiden, den glada tiden. Sanna undrade varför jag aldrig trivts på nått ställe som vi har bott på. Jag antar att de dåliga minnena vinner med hästlängder över de bra minnena. Men det sa jag ju inte då såklart utan skrattade bara bort det. Men varför säger jag som det är nu? Jo för det är så mycket lättare att skriva till en tom datorskärm än att titta in i två undrande ögon som egentligen bara vill väl.



Det blir bara problem

2011-06-28 @ 23:42:57
Hur kommer det sig att varenda jävla kväll innan man ska gå och lägga sig tvingas man att stå upp i sängen, med en ihoprullad tidning, stå helt stilla och lyssna vart de små äckliga myggen är. Där. PANG. Nu satt den fint klistrad på väggen. Man står som om man är ute på jakt och det gäller liv och död. Lyssna, titta, PANG. Där fick ja en jävel till. Typiskt att den var precis nysmockad av rött blod så märkena på väggen blir ännu finare. Och precis när man slått sig ner igen, lagt sig bekvämt, har rättat till täcket och man ska precis börja läsa sin goda bok. Då hör man det där jävla ljudet igen. Fram med tidningen, upp och speja. Fyfan för mygg säger jag...

Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

2011-06-26 @ 16:55:04
Efter helgens bravader så är man rätt sliten och jag har absolut ingen skrivlust alls. Men för att göra en lång historia kort så har jag inte haft så här kul som jag hade i helgen på länge. Björkis igår var skitkul och jag träffade en massa trevliga människor. Det tackar vi för! Ikväll blir det eventuellt en liten tripp till Åkerlänna för en dejt med Marre. Jag hoppas på lite vollyboll men den som lever får se. Hej!

Drägg

Så går vi runt kring ett enrissnår

2011-06-26 @ 16:49:45







Jag dansar aldrig nykter

2011-06-25 @ 16:03:36
Här kommer en väldigt kort uppdatering från mitt lilla liv. Va hos Linda igår med fina vänner och ja hade väldigt trevligt. Somnade på mitt skrivbord och mina linser är borta.. Men jag lever och är vaken, trots den vidriga pannknacken. Hej på er!

Jag saknar dig ibland

2011-06-22 @ 16:12:38
Har precis stekt sjugonitton pannkakor. Världens bästa Sara ska göra pannkakstårta till sin älskade familj. Hehehe, pluspoäng kirrat. Har hunnit med en snabb visit hos farmor och farfar också. Bakade lite granna och fikade lite granna. Så som det ska vara när man är uppe hos dem. Och midsommarplanerna är äntligen smorda och nu börjar jag fan bli taggad. I kväll blire att sitta på en bänk i Gamlis och kika på när mitt lag tar hem en välförtjänt seger. HEJA HEJA! Och jag längtar ihjäl mig tills jag får spela igen. Har ju fått svar från magnetröntgen och det var ju korsbandet som var lite urkukat men med rätt träning så ska det bli bra till hösten. FAN VA BRAAA!!!


Get me away from here

2011-06-21 @ 00:09:39
Oj herre gud, vet inte vad som flög i mig under kvällen men jag har tillbringat flera timmar framför datan. Kollat utbildningar, jobb, lägenheter, resor. ALLT som jag vill göra i höst. Något splittrade känslor kan man ju säga. Åååh jag vill bara flytta hemmifrån. Ha min egen lilla lya. Hittade en lägenhet i Årsta med Zebraluckor i köket. Jag dog. Sen återuppstod jag och dog igen. Fyfan så snyggt!


Jag tänker hoppa ner från Eiffeltornet

2011-06-20 @ 19:47:42
Hej pissväder. Regn regn och åter regn. Vafan hände med 30 grader varmt och strålande sol? Nej, det kommer väl de veckor som jag ska jobba i sommar. Sådärja. Har varit uppe och hjälpt farmor och farfar idag. Jag gillar dem, skönt att få prata lite. Och mitt rum ser ut som sju svåra år. Men idag är en sån dag då man inte orkar någonting. Man orkar inte duscha, inte städa, inte bädda sängen, nej inte nåt alls. Pågrund av detta jävla pissväder. Fröknarna på dagis måste väl trott att Alexander har nån jäkla knarkarsyrra som är uppe och röker på om nätterna. Men det kan de gått tro, för jag vet ju att när detta pissväder vänder så blir allt bra igen. Då blir man glad och känner lite glädje. Glädje är bra, det är det ju!



Nu var det lite länge sen vi sågs va va va va va?

Nobody knows

2011-06-20 @ 08:03:45
Åh fyfan. Alexander kom in i mitt rum runt sjutiden.i morse, bärandes på 500 gosedjur och vällingen. Jaja, kom då lille vän men precis när han ska slå ner huvudet mot kudden drabbas ungen av ångest. Eller ja, han ändrar sig helt enkelt. Nu ska han bums sitta i soffan och kolla på tv och dricka välling. Med alla gosedjur. Aja jag är skittrött, han är nöjd. Fint. Snart ska jag köra han till dagis. Sen hämta pöjkvaskern igen kl tre. A man's got to do what a... Ja ni kan resten. Hej


Lillebror, bli inte som jag när du blir stor

2011-06-19 @ 23:30:36
Tjenixen. I detta regniga väder bestämde sig jag, Marre, Linn, Linda och Linus för att ta en liten tripp till Kista centrum för att införskaffa oss några skapliga trasor att ha på oss i detta sommarväder. Jag köpte inte ett smack. Eller jo, en wrap. Med tonfiskröra. Den var rätt god också för den delen. Linus köpte tröjor för tusentalskronor medans vi andra stod avundsjukt och tittade på. Jaja, som alla andra kvällar denna helg avslutades dagen med en film hos Marre. Jersey Girl hette den va? Ett tips, se den inte. Om ni inte känner för att bli totalt uttråkade och vill känna er ett snäpp (läs tusen gånger) längre ner i humöret än vad ni var innan. Då kan ni se den, ja då kan ni det.


I was crying on the staircase begging you please don't go

2011-06-18 @ 00:07:34
Min kväll har tillbringats på en biosalong med några vänner och bekanta. Ingen nämnd, ingen glömd. Såg Baksmällan 2. Nja säger jag. Var typ en repris av första filmen bara att de nu var i Tahiland. Fick med mig en liten bild av filmen Bilar också till Alexander. Här är man smått kriminell för att få titeln "Världens bästa syrra". Men vad gör man inte? Aja, sånt som händer. Efter hela köret svängde jag förbi Marre och så slängde vi igång Trassel. Så mycket mer värd film. Fan vad det var snack om filmer i detta inlägg? Typiskt



Det gör ont att veta, men lika ont att undra

2011-06-17 @ 14:06:27
Om man slår upp en skolkatalog från dagens samhälle och ägnar sig åt att titta på alla flickor i alla klasser så får man bara efter två sidor ut en ganska logisk slutsats. Varenda jävla brud ser likadan ut. Långt hår. Sidbena eller mittbena. Nån kanske har lockat till håret lite i topparna för att man vill se extra fin ut inför skolfotot. Då kanske de känner sig extra Vild and Crazy. Samma sak med min lilla student. Alla tjejer (okej, sitter du nu med kort hår och läser detta så ta inte åt dig) hade långt hår, vissa med några lockar i topparna. Och visst, det är inget fel med det, man får se ut precis som man vill. Men när folk ska komma och gnälla över mitt hår tycker jag bara att de är patetiska. Folk får tycka att jag ser ut som ett "hej kom och hjälp mig", jag skiter it. Det jag tycker är kul är att den personen som säger så har tamefan sett likadan ut i skallen sen den var 4 år. Och hur kul är det då på en skala 1 till 10? Att man inte har förändrats ett dugg på 15 år? Nu vill inte jag framstå som nån jäkla miss America och predika om att förändringar är bra, men hur kul är det egentligen att man inte förändrats ett dugg sen 8an? Kanske har man varierat mellan mittbena och snedbena. Oj. Vad jag ville få fram är att jag vill se ut som jag gör, alltså inte som någon annan. Man får tycka att jag just nu ser ut som en överkörd grävling i skallen. Det gör inget. Bara jag vet att det inte finns någon annan, eller bara några få, i min ålder som ser ut exakt som jag gör. För mig gäller det att sticka ut. Och det är väl precis det jag gör när folk ägnar sig åt att kommentera min frisyr? Tack alla som gör det. Det är trots allt ni som sätter en liten guldkant på vardagen. Applåder!


Lilla tjocka ståuppkomikern, om jag skojar om mig själv märker ingen hur ledsen jag är

2011-06-17 @ 12:08:51

Dessa två böcker förgyller mina dagar. Fyfan så roliga!

Med solen i ögonen ler vi utav bara fan

2011-06-15 @ 18:50:00
Jag och kusen Linnéa tog en tripp till Österbybruk idag för att häla på mormor. Den bakomliggande tanken var att hennes säng gått sönder och ojojoj så tokigt så vi tog med oss skruvdragare och fel sorters skruvar och brummade dit. Aja, sängen blev lagad, jag fick en femhundring och lite mackor och kaffe på det. En trevlig onsdag med andra ord.



Mums va?

Som i en gammal sång

2011-06-14 @ 12:02:15
Idag är en sån där dag då man bara vill gå och gräva ner sig och vakna upp när allt har blivit bra igen


Tiden kommer aldrig mer igen

2011-06-13 @ 23:25:43
Sitter med morsans rövtelefon och försöker göra en någorlunda bra uppdatering på fanskapet. Den är så rackarns seg förstår ni så då skickar man mobilen till Sara och säger "fixar du det här pullan? Bra, godnatt." Så ja, nu har jag suttit här över en timma och försökt förstå mig på skiten. Snart så. Snart funkar det. Den ska bara ladda i sjuhundramiljarders år först. Och sånt har ju jag tid med. Jag vill inte sova nej det vill jag ju inte...

Min dag har i alla fall bestått av att jag drogs upp i sängen av Marre som skickade 50 sms till mig och frågade om vi kunde leka. Jamenvisst, lekledaren Sara satte sig på cykeln och trampade i en och en halv mil, sen var jag framme i landet ingenstans där Marreparre bor. Vi åt melon sen och snackade skit och sen blev det dags att cykla hem igen. Nej, nu blinkar det här nere i hörnet. Kanske har telefonen laddat klart? Den som lever får se. Hej


Lilla mammilutten då. Även fast du kan vara lite jobbig ibland så tycker jag faktiskt om dig.

When it's all for one, it's one for all

2011-06-12 @ 13:34:49

Bryan Adams på grönan. Lovely

Jag har sagt det så många gånger förrut men jag säger det igen, vad skulle jag göra uten er?


Vi vet ingenting nu, vi vet inget idag

2011-06-12 @ 13:19:30
Vaknade upp i morse åt helt fel håll i sängen, sminket var ej borttaget, mobilen var borta och jag hade ingen jävla aning om hur jag kommit hem. En finare lördagkväll hade man dårå so to speak. Idag ska jag, trots den djävulska pannknacken, försöka städa mitt rum, fixa tvätten, få hem min cykel från Bälinge (???) och kolla på b-lagets match. Jaja, a man's got to do, what a man's got to do.


Those were the best days of my life

2011-06-11 @ 11:05:59
Skön vinst igår mot Bälinge. 3-1 blev slutresultatet och det är ju nice. Dagen kommer att spenderas på ett, wait for it waaait for it, sjukhus... Ska röntka knät. Skönt att efter 4 månader och tre olika läkare som säger tre olika saker om mitt knä att man äntligen får nån hjälp. Jag fattar inte hur de kan ta sån jävla tid? Ja nu är jag arg. Ojojoj. Sen är det ju bara ett plus att man får tillbringa dagen i en varm och svettig bil och inomhus. Jamenar, jag vill ju inte vara ute och bli brun och bada å ha skoj. Sånt trams är helt onödiga saker för mig........

All for one

2011-06-09 @ 13:22:46
Ikväll blir det Bryan Adams med de bästa av de bästa. Jag tror jag dör!!!!

Kan du bygga hästen?

2011-06-08 @ 11:48:59
Jag, Sanna och en dunk rödtjut ute i Öregrund. Behöver jag säga nå mer? Men hur kommer det sig att pysslet på mjölkpaketen ser så oerhört avancerat ut?

Bring me the rainbow

2011-06-07 @ 18:40:38
I gårkväll så lekte jag med Marre och Emmispemmis efter matchen. Vi vann föresten med 4-3 mot Morgongåva. Skön vinst, skönt lag! Aja, jag och Marre körde lite fel så vi hamnade på Ica Maxi och köpte med oss jordgubbar, vindruvor och melon hem. Ojoj, nyttighetsklockan ringer samtidigt som intresseklockan piper. Vi tvingade med oss Linn, Linda och Herman med ut och körde vollyboll samtidigt som vi blev uppätna av mygg. En trevligare måndagskväll.













Och jag vill spela fotboll igen. Orkar inte med den här jävla knäskadan


Gratulerar

2011-06-06 @ 13:04:45
Min lilla pluttibror fyller 13 idag. Tonåring alltså. Lilla joppis. Tiden går fort, själv känns det som om jag knappt fyllt 15 än. Ååå jag vill också vara liten! Vuxenvärlden är alltför komplicerad för min del.


Jag skulle vilja tänka en underbar tanke

2011-06-05 @ 18:46:54
Gårdagen spenderades hos Lindabinda för lite partaj. Tösen fyller ju snart 18 så det skulle firas. Vi hade möte under bordet runt 02 bläcket där någon gång. Jora, det var trevligt! Vi körde femkamp och jag var sämst. Dock så fick jag det största priset i alla fall. Bara för att jag var sämst. Ibland har man tur.  Sen drack vi massa likör43mjölk också. Gott. Marre spydde över gärdsgår'n, men det är sånt som händer. Jag slaggade kvar i Torvsätra och dagen har ägnats åt att spela vollyboll och arslet. Japp, jag var sämst i båda grenarna. Blev arslad. Oj så ont det gjorde! Är väl säkert helt knallröd om min stjärt nu ja. Inte kul det!





När alla ljusen brunnit ut och drömmarna har tagit slut, var finns du då?

2011-06-04 @ 01:42:33
Skulle det inte vara skönt med en liten utlandsresa? Jo jag tror det va. Vill bara ligga på en kritvit strand, 35 grader varmt och en lyxig paraplydrink i handen. Trevligt sällskap är ju ett plus i kanten.

Fyfan vad vi är bra!

2011-06-02 @ 21:40:59
Jaa, nu har man tagit stegt ut i vuxenvärlden. Så jäävla skönt. Studenten var så sjukt rolig, måste vara en av de bästa dagarna i mitt liv. Herre gud säger jag bara. Fina presenter, fina människor. Det enda jag ska göra nu i ett bra tag är att bara njuta av livet och spendera massa presentkort på fina tallrikar på indiska. Man har't bra va?


RSS 2.0