Hej hopp ta en kaka och va gla'

2010-02-18 @ 19:58:23

Hällöo maj lövely frends! Rajt naow ajm wrating, OKEJ STOPP STOPP STOPP, kände att min engelska inte satt riktigt där den skulle. Hmm, tokigt! Fattar inte varför sarisparis inte ger mig ett starkt MVG+ i engelska. Hällöoo?! Hon har väl på något helt vrickat sätt missat min totalbegåvning i detta språk. Hmm.. Skriver på min lilla argummentation tjossan som ska vara inne på måndagen efter sportlovet, hej jag är duktig, men det går inte så värst bra.

Kollar på älsklingsconverse i stället. Har drömt mig bort i converseskornas land och bara dregglar på allihopa. Oj vad jag ska köpa sånna skor. Mums! Vill ha lila (nää, äre sant??), men de finns bara i tråklila, så det får väl bli svarta eller vita helt enkelt!

Håller på och packar värran också, ska ju åka upp me the happy family till Falun över helgen och åka slalom. Sviiich sviich!!! Tänker på när ligan var i Fryksås förra året och jag tvingade Eve att åka blåbärsbacken med mig. Hon hade vägrat åke den innan eftersom den var ju säkert "jättetråååååkig". Herre gud kvinna, man åker i skogen på en massa gupp och får grankvistar lite var som helst och man slår typ ihjäl sig. Och ja, det var nästan det Evis gjorde. HAHA, direkt när hon åker över ett minimalt gupp, det var löjligt litet, så faller hon pladask på arslet! Jag höll på att dö av skratt! Sen låg hon där, arg som ett bi, och svor över dumheterna med sånna backar.

Men jag var kanske inte bättre själv, när Sofie och jag åkte i värsta backen tappar jag ena skidan och åker störtlopp som ett fån på ett ben. Haha, sen ramlade man väl framlänges och avslutade backen med "sälslalom", det vill säga, man åker ner på magen och får snö i ansiktet och skriker som ett mongo att man ska stanna.

Hujedamej, tur att vi kom hem utan brutna ben!




Och nej, jag får väl erkänna att gult inte riktigt är min grej och ja, man får skratta åt mig och fråga om jag har stått under en hiss, eftersom jag ser OVANLIGT ihoptryckt ut... Ska nog köpa en sån där manix som man spänner fast sig i och så ligger man där ett tag och så drar manixen ut både armar och ben. Värt en funderare!

So long fuckers!


Muuuuu

2010-02-17 @ 19:11:25

Mamma mia, vad har det tagit åt mig? Jag känner mig som en ko. Jag är trött som en riktigt sömnig en som står och idisslar på somrarna hela dagarna för att de inte har något annat för sig. Det enda som fattas är väl två horn och en svans. Sen kan jag sy en kodräkt och gå på alla fyra. Oj vad jag skulle se ut som en riktik ko. Så kan jag gå och låtsas att jag är från Skåne också för de säger "mu" på ett skojigare sätt. "Möööööuuuuu".

                                            

                                                                   Sådär!

Och nu skulle jag behöva lite starkt kaffelaffe så att jag orkar hålla ögonen öppna en liten stund till. Ja, jag får väl gå och göra det då.

Pussinusstuss


I'm loving angels instead

2010-02-17 @ 14:23:09

Det blev inge skidåkning för mig och morsan igår. Vi skulle vara lite duktiga och åka ut och röra lite på fläsket men vi var så trötta så trötta så vi stannade hemma i stället. Och nej, vi har inte kollat för mycket på OS och Kalla och alla de dära skidåkarna och vi har inte blivit så kallat inspired av hur fort de stavar och åker. Hujedamej. Men i alla fall, så senare på kvällen gick jag upp till farmor och farfar. Farmor hade bakat semlor och oj vad jag åt. Hade ju planerat att åka skidor så fort så att jag "förtjänade" semlan, men ja, det gick bra att äta utan att ha tränat. Ovanligt? Svar nej.

Och nu har jag längtat till att åka till ett varmt land och sola och bada och allt sånt som man gör när man åker utomlands i flera månader. Och jag längtar till sommaren. Gud vad skönt! Och jag längtar till Grekland eller Mallis eller vart man nu åker med brudarna och sen till campingveckan som måste bli av. Jaa, jag vill ha sommar helt enkelt. Kul att det har snöat hela dagen...

Men speciellt längtar jag tills på tisdag. Jag och Lollo ska ha lite kalasis och middagis med tanterna i klassen. Mmmmm

Nej, nu ska jag kasta mig in i upplysningens värld och bli upplyst om allt superintressant som gubbarna och gummorna insåg på den tiden. Funnyyyyy 



Ciioo 
 


Suck..

2010-02-12 @ 08:40:32
Sluta snacka en massa skit om mig och mina vänner och hur jag ska reagera. Snälla?! Jag skiter i dig och vill inte ha något med dig att göra längre. Gå och skaffa ett liv i stället för att lägga dig i mitt.

Oh my God, Brainshaking?!

2010-02-11 @ 13:33:36
Satan i gatan, jag har blivit överfallen! Jo, nu ska jag berätta. Det var en helt vanlig dag i skolan och jag gick och trallade i korridorerna med naturkunskapsböckerna i ett fast grepp. Helt plötsligt får jag en spark i stjärten och jag trycks upp mot väggen. Misshandlaren laddar upp med armbågen och mitt huvud dunkas in i väggen. Jag tuppar av och faller hjälplöst ner på marken.

Njaa, så gick det ju inte riktigt till, men det skulle ha kunna gjort. Man vet ju aldrig vad vindögda Sofie kan hitta på. Klassens hårding alltså. Men sant var i alla fall att jag fick ont i huvet och Sofie fick en liten skåra på fingret. Nästan så att hon måste amputera bort det. Stackars tös. Pallar inte en frostnatt hon inte, men vad kan man begära. Kvinnan är ju från Knivsta?

Hej håååååå!


Liten, söt och lila

2010-02-10 @ 12:36:30
Ja, nu menar jag ju förståss inte mig, hehe, utan min nya mobil! Så jävla snygg, eller ja, snygg och snygg, den är LILA! Min andra tappade jag ju i skurhinken så idag fick jag hämta min nya. Och lyckan var på min sida, jag behövde inte ta samma modell som jag hade förrut. Och han som hjälpte mig var skitsnygg dessutom. Jag är lycklig. 
 

Så nu får ingen dum jävel säga "ammen den där är ju skitdålig och bla bla bla". JAG BRYR MIG INTE!!
Den har ju blingknappar.

CIIIIOOOOOO

Nej, jag och Lollo och Sofie var inte på Max idag!

2010-02-08 @ 12:23:00

Hej skog!
Måndag igen efter en trevlig helg. I fredags jobbade jag en stund och efter det drog jag till Sofia. När klockan tickat några timmar åkte vi till träningen. Jihaa!
I lördags samlades Fishermans vänner hemma hos Sanna. Melodifestivalen sög, den enda roliga var ju Dolphen. Tre skräckisar hann vi med också så jag har inte kunnat sova så jättegott får jag väl lov att erkänna. Jag ville ju att vi skulle kika på Pippi på de sju haven, men den blev nedröstad ganska hårt. Fattar inte varför, den är ju läskig för bövelen! Hemska pirater och lejon.
Söndagen kom och ännu en träning stod på schemat. Vilket schema? I stället för träning i Bälinge så var våra tränare så fyndiga att vi fick springa på en åker med snö upp till knäna och sen en liten avslutning i Linas berget plus en timmes styrka innomhus. Oj vad tränad man blir!

I morse hade vi prov. Sen gick jag, Lollo och Sofie ner på stan. Hmm, vi åt inte på stan för fjärde måndagen i rad. Gud, jag hatar håltimmar. Pank blir man.

Nej, nu har jag franska!

Tjingelingis


Kaka?

2010-02-03 @ 17:51:15
Hällöoo!!
Idag har jag lekt med Eve hela dagen. Det har varit roligt, ja, tänk för att det har det! När vi hade kriminalteknik hittade hon en kaka i sin ficka. Fickan på de roliga rockarna vi måste ha på oss när vi labbar förstås. Hujedamej! Den såg väldans smaskig ut men efter många om och men bestämda vi oss för att INTE gluffsa i oss den. Tänk på alla finniga naturare som har pillat på den? Nej fy och blä.



Men våra magar kurrade och skrek hela lektionen så efter skolan gick vi till Max och åt flottiga hamburgare. MUMS!

Puss påre!

Fråga doktorn

2010-02-02 @ 10:20:16
Idag satt jag och Eve och lyssnade på en dam i sina bästa år i aulan. Hon kom från Europaparlamentet och tyckte ett euro var bra. Ja, hon gillade euro. Helt plötsligt börjar eve klia sig down there, ja, ni vet vart. Det började lite diskret med ett litet pill, men sen, oj oj oj... Sedan avbröts Euparlamenttantens tal och Eve frågar: "Om man har flatlöss och gör en brasiliansk vaxning, försvinner flatlössen då?"
Nej men kära nån', vad har denna tös varit med om tänkte jag. Och vad skulle jag svara? Värt en funderare alltså. Men nu gott folk, ska jag meddela er om en vaxning är svaret på frågan. Och Eve, speciellt till dig.
Svar: "Flatlöss försvinner inte om man gör en brasiliansk vaxning då äggen sitter fast nere vid hårsäckarna. Man blir av med dem lättast genom behandling med receptfria medel från apoteket."

Nu vare slut för idag.
Tack och hej

New York baby!

2010-02-01 @ 17:51:14
Yes! Då var resan till New York bokad, betald och klar. Fyfan vad roligt. 15-22 oktober. Gud vad jag längtar arslet av mig. Men det är en jävla stor skara som ska med. Det blir jag, Lollo, Cilla, Linda och 14 personer till i Lindas och Cillas släkt. Hehe, har ingen aning om vilka de är men det blir säkert trevligt! 

Nu ska jag ljuga ihop en känd historia. Eller jag ska inte ljuga om allt, bara ändra några få detaljer av själva storyn. Sen ska en kompis läsa berättelsen och komma på vad det är som inte stämmer med verkligheten. Vår lärare Erik är en riktig buse han som hittar på sådana otroligt skojsiga saker. Jo visst. Jag och Evelina kom på att vi skulle ljuga om Kennedys död. Jo, det var så här förstår ni. När han låg i sin mammas mage så blev hon skjuten i just magen och ungen får kulan rätt i skallen. Men hör och häpna, grabben överlever. Så han växte upp som en vanlig liten pöjk och när han sedan dog, 1963, så berodde det på ingenting annat än en vanlig hjärtinfarkt.
Ååh nej, nu har jag ju redan skrivit om min lilla falska historia. Ojdå! 

So long morons

RSS 2.0