Skjut mig

2011-02-25 @ 14:39:22
Hejsvejs.
Fredag idag, gött, har träning ikväll, gött igen. Var ut och tog några öl i onsdags med Sanna och Oscar. Ytterst trevligt. Sanna sov hos mig den kvällen och hon har stannat tills idag. Haha, man får väl köra hem na sen.
Aja, ska snart hämta Alleballe på dagis snart, gulligull. Nej nu orkar jag inte skriva mer.

Trevlig helg, sug och svälj.


Sportlovis

2011-02-21 @ 10:49:49
Hejsansvejsan!
Jag tror att jag har gått och blivit mer av en sån här helgbloggare. Eller en-gång-i-veckan-bloggare. Ser att jag brukar skriva lite sällan, men dock flitigt. Hehehe. Aja shit the same. Helgen flöt på bra, i fredags åt jag middag hemma hos kusinen min och sen avslutade jag kvällen med Sanna och Aristocats. Oerhört bra film må jag säga.
I lördags var jag på 30-års fest i Gävle och i går tränade jag, jobbade lite och handlade en sväng.

Men vad ska Sara göra i veckan då? Ja hon vet inte. Djävulsherman och djävulsagnes är ju i Oman du. Damn you! Jag vill också vara i ett land där det bara är sol så långt ögat kan nå och 40 grader varmt. Mmmmm.

Nej, snart kommer Linnéa, vi ska dra en sväng på skidorna. Hurtfior!!

Ciiioooo


Let's twist again, like we did last summer

2011-02-10 @ 18:40:33
Hola! Denna dag har varit rätt chill om jag får säga det själv. Dagen gick asfort och vi hade inte speciellt dryga lektioner. Slutade kvart i 2, jorra, 2-bussen han man med. Och påtal om att dagarna går fort, de gör verkligen det. De bara rinner iväg. Herre gud, pensionärssara kommer här. Och påtal om det så hade jag och Agnes en sjukt bra diskussion om längtan till att bli pensionärer idag. Jorråsatte! Efter skolan svängde jag förbi Sanna en snabbis, vi kollade på Mio min Mio, åååh, bra film! Sen hem och göra mat och nu tänkte jag få tummen ur röven och plugga lite.

Ciiooooo




Och all jävla snö gör ju inte direkt att man slutar längta till sommaren. Eller snarare tillbaka till sommaren...

Tiden då man var wild and crazy.

2011-02-04 @ 14:50:44

Ännu en dag i skiten

2011-02-04 @ 14:10:34
Allåhaa. Fortfarande sjuk, fortfarande synd om mig. Gjorde ett tappert försök i morse att ta mig upp ur sängen men icke, det blev till att gå och lägga sig igen. Tjock i skallen som bara den. Tråååååk. Sitter och kollar igenom massa bilder. Åååh det är mysigt. Hej


Finfina minnen

Djävulsförkylning

2011-02-03 @ 13:17:59
Hejsvejs. Här sitter jag, snorig, hostig, febrig och ont i halsen, och ja, det är synd om mig. Hatar att vara sjuk. Sååå tråkigt. Har precis kollat på Sex and the City, vilket i och för sig är väldigt bra. Men men, hoppas jag blir frisk till nästa helg. Ska ju för bövelen sjunga på ett bröllop då. Ojoj, hej alla huskurer mot förkylning, här kommer jag. Aja, har väl inte så mycket att säga. Bara att jag saknar sommaren enormt. Och gänget...

RSS 2.0