Sebra ut i ze bra-skor?

2010-06-30 @ 17:12:50
HALLÅ ALLA ÄRTHJÄRNOR I GULA BYXOR!
Idag har jag haft superhemligt toppmöte med hermii, sannii, agnii, gurrii och emii som i och för sig aldrig kom eftersom han försov sig. Vi grillade hamburgare, mums mums mums, planerade lite öregrund och 18-årsfest och hade en allmänt trevlig stund. Myyyys

Sen måste jag bara få berätta att jag har köpt världens snyggaste skor. Och då menar jag inte bara världens snyggaste, utan verkligen VÄRLDENS snyggaste skor. Se och njut mina vänner och fiender!!



Mooooorrrrrrrrrrr

Bonjour

2010-06-28 @ 00:12:11
Oj oj sicken helg! Har haft så jävla kul. Midsommarafton var underbart och midsommardagen likaså. Började med att det blev lite grillning med sanna och hennes släkt och vänner med flera med flera hos Ove. En liten blandning av smått och gott folk så att säga. Efter det drog vi oss mot Björkis. Hah, lurade vakten, fick gult band = 18+ band = fritt fram till öltältet. Moahaha! Träffade asmycket roligt folk. Kvällen slutade med att vi dansa rövarna av oss på partybussen. 

Ledig i morgon föresten, fanns inget att göra på jobbet. Känns rätt skönt att få sova lite!
Cio cio






Ja, ni förstår vad jag menar med partybuss

Hello dear guv'ner

2010-06-26 @ 13:08:33
It's a lovely day, isn't it?
Jo tjena, efter några kackor i toan så mår man som en kung! Höhö, midsommar i går då, en jävligt bra midsommar för den delen. Gick upp, käkade lite frulle, duschade, snygga till mäh', cykla ner till prästgår'n, träffa järngänget, dansa runt stången med Alleballe. Sjöng små grodorna. Kul kul! Efter det åkte vi hem till bröderna Bernström och grillade och åt som as. Sen vidare hem till Fanny, fem-kamp och dans runt midsommarstången (igen), badmintonspel och massa prat och sång. Jovars, Hermii drog fram den gamla guran och spelade några låtar för oss. Allsång med ett finare ord. Sen att vi va lite tondöva och inte höll takten och sjöng fel, ja, vissa sjöng till och med fel låt, det behöver jag ju inte säga! Aja, lyckad dag i alla fall, vi va kvar till sist, ramla in hemma runt 4, parkera cykeln i rabatten, slängde bort nycklarna, åt godis, spydde, gonatt. Jävlar vilken puma som vaknade upp i morse må jag säga!!

Hej hopp!



Fin bild, vet

Bröllopet!

2010-06-20 @ 19:30:54
Nämen hörrni, det här med bröllop och allt. Gud vad mysigt! Jag antar att rätt många satt framför burken igår och tittade på Vickan och Danne som gifte sig. Visst var det allt fint? Åååh så mysigt det var. Sanna och jag satt som klistrade framför TV:n. Vi tänkte väl att vi tittar på själva vigseln och sen hittar vi på något annat, men icke, där satt vi från halv 4 fram till 1 (ja, med några "timmars" mellanrum). Trodde inte heller att jag skulle sitta och böla som en jävla mes heller, men ja, ens känsliga sida visar sig ibland. Men ååh, och Dannepannes tal var ju så fint, och hon va så fin, och valsen var så bra, och åååh, nej nu börjar jag gråta igen fan. Ja herre gud så det kan gå. Vacker var det i alla fall! Nu slutar jag tänka på det här innan ännu mer tårar kommer!

Tack och hej



Åååååååååååh så tussinussit! Snyft snyft

Only the good die young

2010-06-17 @ 20:56:59
Host, oj oj, host, här var det dammråttor och spindelnät. Host, va ett tag sen man kikade in här. Höhö, drar en "snabbrunk" på allt som hänt dessa dagar jag varit lite off. Okej, håll i er, nu kör vi!!

Fredag - Champagnefrulle med klassen, myys, sen skolavslutning, men jag gick icke, hem och tvätta fönster ist. Kvällen --> match mot Enköping, 1-1.
Lördag - Johan hade kalas, in med bussen (som inte gick, fick ta en annan) för att spela lasergame med gänget, eve och patte fyllde 18 förfan, efter det, hem till mig, grilla, regn, sitta inne, gick bra det me.
Söndag - Ööööh, vafan hände i söndags?
Måndag - Första dagen på jobbet, lite nervöst, "Hej jag heter Sara och jag ska jobba här", massa blickar, hälsa på alla, ojoj, moster hjälpte mig att hitta kläder, TACK FÖR DET!! måste ha en ful hatt på mig, ser dum ut, gör inget, kul ändå, hackade sallad, stod i disken. Kvällen --> träning.
Tisdag - Andra dagen på jobbet, ful hatt på mig, diska diska diska diska diska
Onsdag - Nummer tre, ful hatt på, diska, hacka sallad, diska. Börjar lära känna personalen. Skojiga typer det där. Kvällen --> träning.
Torsdag - Fjärde dan', diska, hacka sallad och lära mig kassan. Skitkul fan, kom och köp lunch av mig! Den fula hatten sitter fortfarande på. Hem, äta middag, jävlas med johan. Gå och lägga mig.

Slut


Tjohoo!

2010-06-10 @ 20:45:42
Hörrni, lystring gott folk! JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB PÅ GODA MACKAN!! Så jävla bra, börjar nu på måndag. Tjihuuu!!! Sen fick jag MVG i betyg på kriminaltekniken också. Jorra, det rullar på bra nu! Yääyääyäää

Hallå där käp blåbär

2010-06-10 @ 16:40:04
Herre gud, i morgon är det skolavslutning!! Fyfan, kan inte fatta't. Är så jävla trött på skolan och alla betyg och sånt skit, så skööönt att det är klart! Mmmmm. Den här veckan har ju vart rätt chill ändå, förutom i måndags då vi hade prov i naturkunskap och sen en rapportinlämning som skulle in. Men tisdagen innabar fika och Sara kom med sin lilla bebilebis. Söt som bara den! Onsdags - jag pallade inte gå i skolan = fikade med mina vapendragare Herman, Gustav, Agnes, Sanna och Emil vid ån i stället. Köpte jordgubbar å grädde å vindruvor å kakor å kex å ost och jaa, ni vet resten. Mysigt var det i alla fall. I dag åkte jag in med bussen, gick till skolan, vänta 2 timmar, prata lite betyg med lärare och sen till Cilla. Klippte håret. Kort kort kort. Sköönt. Ja, lite kanske.

Nej, nu ska jag käka!
Byyyeee


"Men gud vad jag ramlar"

2010-06-06 @ 20:12:01
Jaa, dagens citat à la moi! Såå duktig. Hade match och det enda jag gjorde var att ligga på backen. Mina skor var inte så bra så att säga. Avnötta dobber = halk halk halk. Jag halkade när jag sprang, jag halkade när jag sköt, jaa, tamefan, jag halkade till och med när jag stod still. Kanske ska fundera på att köpa nya fotbollsskor? NÄÄÄÄÄÄ

Aja, denna långhelg har varit perfekt. I torsdags shoppade jag ju med kusinen min, i fredags var jag på Andreas och Sofias student. Senare på kvällen åkte vi även hem till Simon och grattade honom. Kvällen slutade hos mig med Herman, Sanna, Gustav, Andrea och Agnes. Trevligt trevligt!

Lördag = plugga + sola. På kvällen vare fest hos Jenny. Härligt!!

Och till sist lilla söndag. Lillebrorsan fyllde 12 ( inte helt säker, hehehe ), tjocka släkten här, och sen match. Mot Ullfors. Ja just de, sa jag att vi vann med 5-0? Jasså inte, okej, VI VANN MED 5 jävla 0. Fyfan vad vi är bra, hej!





Nej, nu får det vara nog

Dagens köp

2010-06-04 @ 00:04:03
Har suttit och pratat med min tyska vän Emmy här i några timmar. Hon tjatar om att jag ska lägga upp bilder på de kläder jag köpte. Nämen klart jag vill göra det! Här ska tyskarna få seeee!!

Och jag veeeeet att blommigt inte är precis någon Sara-stil så fråga mig inte varför jag köpte en blommig kjol. Men någon gång måste man väl få vara lite tussig och nussig. Lite mer söt.
Klockan bara ääääääälskade jag! Mmmmmm
Och till sist västen, SÅ JÄÄÄÄÄVLA BALL!!!! Har gått och kollat in den hur länge som helts, och idag bara hängde den där och skrek åt mig att jag skulle köpa den. Så det gjorde jag!!

Nu ska jag sova. Det varkar vara livat i Tyskland. Emmy är på topp än!

Tjarrå!




.

2010-06-03 @ 21:29:44
Vi alla drar på oss ett falskt leende och blundar för verkligheten

Shopping

2010-06-03 @ 14:43:17
Tjenixen!

Idag har jag vart på stan med min kära kusin Linnéa. Åkte in kl 9, tappade ju bort min data igår så jag var tvungen att åka till skolan först. När man kommer in säger hon i receptionen att rektorn har datan och att hon kommer kl 1. Kul. Aja, vi knatade ner på stan och köpte lite jordgubbar och satte oss på våran bänk. Fan va gott det är med små röda saker som dessa. Mmmmm. Efter det shoppade vi som aldrig förr. Typ hela studiebidraget försvann. Bra Sara. Tack. Aja, jag köpte i alla fall en kjol, en tröja, en väst, present till Johan och sen en present till Sofia, hon tar ju studenten i morgon, och till sist köpte jag en klocka. Ascool var den! Kanske lägger ut en bild lite senare på mina fynd.

Klockan tickade till 2 och Linnéa var tvungen att dra till jobbet. Kvar blev jag, traskade tillbaka till skolan för att se om rektorn kommit. Fick vänta en stund utanför hennes rum och tillslut fick jag tillbaka min älskade lilla vän. Nu måste jag vänta här i skolan på 4-bussen. Kul. Ja, lite kanske.

Hejhej!



Heeemsk bild, men jag hade solen i ögonen. Och alla vet ju att snygga människor inte blir bra på bild. Heh

Tjofaderittan

2010-06-02 @ 17:36:07
Idag har jag lyckats med många grejor ska jag berätta för er. Först försov jag mig i en timme, ajaj. Till lunch var det råa/brända korvar, fråga mig inte hur mattanterna lyckas, efter det hade vi kriminalprov. Vi skulle leka kriminaltekniker och lösa fall. Det gick åt helvete. Sen hade jag inga papper som vi behöver till att skriva en labbrapport. Fick kopiera av Sofie. La pappret i kopiatorn. Kopierade. Gick upp till Sofie. Utan papper. Fan. Tillbaka till kopiatorn. Hämta papper. Gick till dataskåpet. Hitta ingen dator. Gick till mitt skåp. Hitta ingen dator. FAAAAAN!! Datorhelvetet var borta! Gick till datateknikerna. Ingen dator. Gick till receptionen. Stängd. Gick till alla tjugonitton rektorer som vi har på skolan. Ingen öppna dörren. Kul. Måste tillbaka till skola i morgon för att leta efter datan. Vi som är lediga i morgon. Kul.

Snart ska jag sätta mig på cykeln och trampa iväg till träningen. Det ska faktiskt bli kul.

Hejsvejs



Fin bild, saknar't

HERRE JÄVLAR!!!!!!!

2010-06-01 @ 16:22:41
VET NI VAAAD??!! EVELINA BJELLMAN FYLLER JU FÖR FAN ÅR IDAG!!!!! GRATTIS MIN SNYGGA VÄN! OCH DESSUTOM FICK HON KÖRKORT IDAG! TJOOOHOOOOOOOO

Here comes som pics and we liiiiiiike it!
























Jag är död

2010-06-01 @ 16:10:18
Aa så är det. Är helt jävla slut. Känner mig som en seg jävla apa som bara är allmänt seg. En biljett till ett träd i en regnskog med en banan i käften skulle inte sitta helt fel. Och nu menar jag den gula frukten banan, inte något annat om någon av era perversa jävlar skulle tänka på något sånt. Höhö

Skoldagen: Började 8.30 med samhäll = grupparbete = alla i min grupp älskar varandra ( NOOOOOOOT!!! kommer gå bra, jovisst det kommer gå bra ), efter det historia = skriva klart uppsats, sen svenska = få tillbaka gamla grejor, bl.a. "ett liv i fem akter" = mvg here i come, där var jag faktiskt seriös, yääässss, sen lunch = lång jävla lunch, massa chicken bits åkte ner i magen, ett 20-tal för många skulle jag säga, massa sås = mmmmmmmm. Sen håltimme på idrotten och till sist engelska. Kolla film. Bra film. Jorra satteeeeh!

Nu somnar jag!
Hej!



Gammal bild men det gör inget, nej det gör inget

RSS 2.0