Min hjärna har ballat ur

2011-04-28 @ 22:50:09
Japp, så sant som det är skrivet. Har sjumiljardersmiljoners djävulsuppgifter i skolan nu så här fint inprickat sista månaden. Problemet är dock att min arbetskapacitet har sjunkit till minusgrader. Får inte ett piss gjort här hemma när jag ska ge mig in på ett tappert försök att plugga. Men men, sånt är livet och mycket falskhet finns det här och ja, ni vet hur resten går. Men mitt i all denna stress inför studenten så tar jag och pappsi plus marcus x2 en tripp till Liverpool över helgen. FANTASTISKT!!! Ska kolla fotboll, shoppa och dricka guinnes. Life is great eller hur är det man säger va?




//

2011-04-26 @ 22:28:16
När mina öron inte längre hör.
När bladen faller och en stjärna dör.
När livet vänder ska jag ännu be...




I'm feeling pathetic

2011-04-26 @ 12:33:04


Påskelipåsk

2011-04-26 @ 09:28:20

Just for one day

2011-04-22 @ 18:47:02
Jag, sanna och oscar har virrat omkring på gränby idag. Ica var värst: ÄTTIKA, vad van är det? Och bråk blev det. Ja hur ska vi kunna klara av en vecka ihop i sommar när vi börjar skrika på varandra efter en timme på affärn. Hujedamej. Jag säger som min gamle vän sanna skulle ha sagt. "Tur att vi kan skratta bort allt ihop efter ett tag i alla fall". Ja skratt är bra. Jag gillar att skratta.

Hemköp

2011-04-18 @ 14:16:44
Hellu, står just nu utanför hemköp i min ytterst coola outfit, nämligen postenkläder. Jag är så nöjd med mig själv. Ville bara skryta lite. Soo long fuckers!

We are free and we are perfect

2011-04-16 @ 12:14:32
Ville bara uppmärksamma att jag har fått tjugonittontusen fräknar i ansiktet... Har suttit ute i solen hela morgonen och BAM BAM BAM, hörde fan hur de små jävlarna poppade upp i ansiktet. Det må va gulligt på 4-åriga små tjejer, men fan inte på mig. Jag vill bli brun, inte fräknig. Aja, det är lördag och det är påsklov. Underbart!! Ska både bli postsara och pluggsara detta lov. Skulle vara så jäkla skönt att få allt i skolan gjort innan man åker till Liverpool. Kvällen kommer att spenderas på Olearys med fotboll och öl. Gött. Och just det, nudlar med biffsmak. Det är grejer det.


Vinnaren

2011-04-13 @ 21:20:39
Sista dagen i himmlen idag. Sad. Var tvungen att flytta från kungsgatan direkt ut till Skuttunges skogar. Ja, Uffe å Gudan kommer hem idag. Snyft, jag som fick klappa katten som jag nästan tappade bort härom dan.
Hann med en fika idag på stan med mina underbaraste vänner. Trevligt, och jag vill utrbinga en skål och säga grattis till Aggepagge som numera har ett stabilt förhållande med Mattepatte.

Nej nu ska jag bannemig ha den dära åttatimmarssömnen så jag skriver som en riktig idiot i morgon på nationella provet i svenska. Ja, pennan ska glöda. Hmm, bra att vår lärare ger oss heta tips om att ha en lapp i bakfickan som vi kan kolla på när vi pissar. Hehehehe.

Hejsvejs


Passa er alla kaxiga tvååringar. Moppsa inte upp er mot denna grabb. Här har vi nya Markus Hellner.

Fint sörrö

2011-04-12 @ 17:33:32
Det ser ut att gå frammåt. Bättre tider väntar, känner det på mig!

Det är lika bra att sluta drömma

2011-04-11 @ 11:19:46

Träningslägret var bäst! Älskar mitt lag, så är det bara! Ville bara säga det. Heheh, var hos sjukgymnasten nyss för mitt cp-knä också. Inga bra besked alls. Det var något jävla kukfel som jag inte orkar rabbla upp, men knät skulle förhoppningsvis bli bra efter 6-8 veckors behandling. 6-8 djävlsveckor?!?!?! Det har jag inte alls tid med. Jag vill spela fotboll. Nu är det synd om mig. Verkligen jättesynd.
Hej


Tappade jag nyss bort en katt?

2011-04-08 @ 15:07:09
Träningsläger med start ikväll då. Så jäkla kul det ska bli. Jag och Emma har hittat på en massa roliga lekar och sånna trevligheter. Kommer hem på söndag. Och katterna lever. Uffe och Gudruns katter alltså som jag passar. Trodde i onsdags att jag tappat bort en av dem. Han var spårlöst försvunnen. Kröp omkring på alla fyra runt i hela lägenheten. "Kissikissikissi, missen, kissikissikiss", ja you name it. Ne, han var ingenstans. Var så här nära att ringa och bara "hörrni, jag har tappat bort eran inomhuskatt". Hehehehehehe. Som tur var gjorde jag inte det utan gick en hel skoldag med ont i magen men sen när jag kom hem så satt båda två så fint så fint och glodde på mig. Ja, dessa underbara djur. Host.


plask plask

2011-04-07 @ 22:37:32
Hur kommer det sig att alla gillar att bada i badkar? Ta ett "mysigt" litet bad så här på kvällskvisten? Jag fattar ingenting. Själv är jag nog en badhatare... Tanken kan ju vara trevlig att man tar ett varmt å skönt bad. Men först måste man vänta ett år på att vattnet ska fyllas upp, sen måste man ha i rätt mängd tvål så att det blir roliga bubblor, man fixar med ljus å allt, lägger sig, skönt. Men sen då? En minut senare = alla bubblor är borta, vattnet är kallt, man glömde sätta på radion, man är blöt om händerna, handduken hänger kvar på hängaren som sitter alldeles för långt bort, den där boken man skulle läsa ligger i rummet, man får precis ett sms, ja you name it. Nää, jag gillar inte att bada. I alla fall inte i kalla och trånga badkar. Jag föredrar en pool. Havet går också fint.


Det var allt för ikväll. Hej


It's a beautiful day

2011-04-07 @ 22:11:37
Hallojsen. Trevlig dag idag igen pågrund av trevligt sällskap. Hade skola mellan åttaochtrettio till fjortonnollfem. Chill. Satt kvar med Annie i skolan en stund och fixade lite grejor inför helgen. Mwaha. Träffade Pappa & Helena sen på sjukan för att lämna lite blod. Jo här ska man bli blodgivare. Om man inte har HIV. Eller hepatit. Eller liknande. Hmmm. Träffade sedan D. Mycket trevligt. Körde hem pojkvaskern till och med. Så trevlig är jaag. Ja, det var ju min snälla dag idag faktiskt.



Nice

2011-04-06 @ 20:56:17
Trevlig dag idag igen. Haha det är allt ja tänker säga i dagsläget. Wiiooow. Jag är glad

I have a dream

2011-04-05 @ 21:16:00
Haft en oerhört bra dag i stockholm tillsammans med Emmy och Sanna. Det behövdes kan jag säga! Köpte ett mar shorts, ett par skor, en kavaj (som sanna tyckte jag såg ut som en kärring i, haha) och sen ett par träningsshorts. Allt gick för en hundring styck. Love it!! Nej nu ska jag titta på Trassel med Sanniiii och i morgon flyttar jag in hos Uffe och Gudrun. Ska var kattvakt åt världens finaste katter i världens finaste lägenhet. Heaven, here I come!!!

Ciioo



hur i helvete kunde det bli såhär?

2011-04-05 @ 01:25:59
kan inte somna. ligger och tänker på en massa onödigt skit. drabbas dagligen av ångest nu för tiden. jorå det rullar på. vet inte vad jag ska ta mig till. grattis, ni har fått mig att känna mig så liten som det bara går. tummen upp för det.



blir tårögd när jag kollar på gamla bilder..

please get me away from here I'm dying

2011-04-04 @ 18:38:22
varför äns fråga när vi alla vet att ni ändå inte bryr er


So you think you can stone me and spit in my eye?

2011-04-03 @ 19:49:26
Helgen min har varit rätt, ja vad ska man säga, hetsig.... I fredegs serverade jag och mitt underbara lag på en 50-årsfest, jag fick agera fylletaxi runt 3 på natten. Lördag upp och klippa mig, snabbis till gränby och sen var det partaj hos gurri och vidare för utgång. Söndagen har varit lite seg. Jag åkte ner till träningen och planerade träningslägret med Emma, mwaha, och hela eftermiddagen har jag spenderat framför datorn. Skulle behöva plugga. Men jag orkar inte. Vill inte till skolan i morgon heller. Hatar måndagar. Och tisdagar. Och onsdagar också. Samt torsdagar för den delen. Fredagar är halvbra. Första delen ärlikamed blä, andra halvan på dagen ger jag tummen upp.











ja vad skulle jag göra utan er?

RSS 2.0