Men alltsa, vad hander med bilen?

2011-11-27 @ 14:50:41
En liten snabb uppdatering fran Nha Trang. Har ar det varmt men dock sa molnligt. I morgon ska Carro och Ellen ga i skolan och lara sig att dyka medans jag och Sofia hellre aker till Vin Pearl on och aker karuseller. Dit kommer man endast med linbana och den ar varldens langsta linbana over vatten. Sen har aven jag och Sofia hittat bastaste glassen for cirkus 3 kronor. Det ni!

Vietnam

2011-11-25 @ 10:58:20
Halloj mina vänner!
Här i Vietnamo är allt finemang, jag är lång, det är billigt att leva och maten är supergod. Idag har vi brassat runt på motorcyklar runt staden Dalat och sett och upplevt massor med häftiga saker. Bland annat så har vi testat "skitkaffe", dvs kaffe som gjorts på bönor som skitits ut av vilda vesslor. Smakade hmm, kaffe. Fast lite starkare. Dyrt var det också. Men det är ju en annan femma.
Innan Dalat så har vi även gjort Saigon (där vi kröp i krigstunnlar) och Mui ne som i och för sig var värsta smekmånadsstaden. Men vi bodde precis vid vattnet och strålande sol var det så vi passade på att bättra på brännan lite. I morgon drar vi vidare norrut och nu ska jag återgå till mitt mumsande av vitnamesiskt naturgodis. (Tänker inte säga att jag saknar er där hemma även fast jag gör det.) HejHopp!


Sista dagen i Sydney

2011-11-16 @ 01:09:46
Som rubriken så tydligt berättar är detta alltså sista dagen i Australien. För denna gång. Eftersom vädret inte riktigt ville vara på vår sida så blir det till att strosa runt lite på stan idag igen och inte en tripp till Bondi Beach. Ikväll bär det av till Vietnam. Jihaaa, äntligen får jag känna mig lång. Förhoppningsvis.

Födelsedagsbarnet

2011-11-15 @ 08:52:12

Och ett stort Grattis till saknade lilla Alleballe som blir 3 år fyllda idag!


Kangaroo Island

2011-11-14 @ 01:23:50
Herre min gud säger jag bara. Kangaroo Island var något utöver det vanliga! Har sett massvis med vilda djur som ännu fler kängurus, koalor, wallabees (minikängurus), delfiner, sälar, sjölejon, pingviner, ödlor och massa mer. Vi har även varit på ett ställe som heter Remarkable rocks och det var så häftigt att man blev helt paff. Har också varit på Australiens vackraste strand. Det är sant. Det var en snubbe som hade fört massa statistik och undersökningar och hela den historien. Check på det!

Sen kommer en liten detalj som bara en viss Sara och en viss Sofia kan lyckas med. På kvällningen där så skulle det tändas en brasa och hela gruppen skulle sitta och grilla marsmallows och dricka lite öl och ha trevligt. När vi då ska öppna våra första flaskor så märker vi att vi köpt 2,6 or..... Pinit. Och svindyra var de också!! Men what the heck tänkte vi, folk brukar ju ändå tro att vi är pårökta när vi är med varandra så det gjorde ju ingenting. Resten av ölen kom ändå inte till någon användning eftersom vår grupp var lite eljest och alla ville gå till sängs tidigt. Men det gjorde ju i och försig inte heller oss något eftersom vi varit vakna sedan kl 5 på morgonen.

Dagen efter så vaknar jag med en liten underlig känsla och jag ställer frågan om det var världens åska i natt eller om det var Sofias snarkningar som oroat min sömn. Det rätta svaret blev det första alternativet. Sjukt ju! Hade brakat så mycket att folk vaknat. Ojojoj.

13/11

2011-11-14 @ 01:02:00


Hoppas du fick äta extra många Ferrero Rocher idag. Grattis på fars dag!


Hurra Hurra Hurra!!

2011-11-11 @ 02:22:49
Igar skrek vi "Morning Melbourneeee!" for sista gangen och tog vart pick och pack och drog till Adelaide. Bussresan dit tod 11 timmar och med en film som hakade upp sig hela tiden sa vi bara fick se borjan flera ganger kandes resan nagot langre an vad den var. Val framme i Adelaide grabbade vi tag i en karta och forsokte se sa varldsvana ut som mojligt. Den iden gick kapp ratt at skogen, for innan vi ens fattade vart vi var nagonstans kom det fram en vanlig prick och foljde oss till hostelet. Nedrans vad alla ar trevliga har! Idag har vi i alla fall strosat runt lite pa stan, finns inte sa mycket att se har sa vi ska forsoka hitta en tatueringsstudio for att fordriva tiden lite och foreviga minnen. Lugn pappa, jag ska inte gadda mig. Det ar Sofia som ar sugen sa du kan sova lungt i nagra natter till.

I morgon ska vi upp i ottan for att gora en tva-dagars rutt till Kangaroo Island. Ska bli asroligt. Langtar satan! Hej hopp!

Great Ocean Road

2011-11-09 @ 00:35:22
Igår var vi på en liten utflykt så kallad Great Ocean Road. Vi åkte från hostelet klockan 7 på morgonen och kom hem efter 21 på kvällen. Det vi gjorde var att vi åkte längs kusten och gjorde flera stopp på många häftiga ställen. Bland annat så såg vi vilda koalor och kängurus och stannade i en 60 miljoner år gammal regnskog. Där trodde jag att det skulle finnas skitfarliga djur och jag bara väntade på att vår guide skulle skrika åt oss att stå helt stilla och don't move och hela den tjofaderittan. Men icke, det enda farliga djuret i denna regnskog var köttätande sniglar. Herre gud. Kunde de inte ha hittat på något mer ofarligt? Men men, träden var cirkus 100 meter höga och så tjocka att nästan 40 personer fick plats i dem. Men nu kommer det bästa. I slutet av turen stannade vi på så jäkla coola platser att det inte går att förklara med ord. Gå in på google och sök på Greeat Ocean Road så fattar ni vad jag menar. Eller nej gör inte det förresten, inte ens photoshopade google-bilder kan visa hur vackert det verkligen var.

En busschaufför, en busschaufför, det är en man med glatt humör

2011-11-07 @ 08:38:03
Hallojsen! Nu har vi kommit ner till Melbourne. Vi åkte buss i 12 timmar och efter en kvart fick jag och Sofia en liten pik av chauffören att vara lite tystare. Sagt och gjort, en film sattes igång och inte kunde väl vi prata medan Baksmällan rullade framför våra ögon. När 12 timmar passerat och det är dags att gå av får vi ännu en liten pik av chauffören. Sofia hade tydligen snarkat så högt att han hade blivit störd i sitt körande och så demonstrerade han så fint hur hon hade låtit i micken så att hela bussen hörde. Haha jag höll på att dö. En liten men oooh så intressant update va? Hej!

Ursäkta men jag tror att du har bajs i röven!

2011-11-06 @ 00:22:58
Hejsansvejsan! Jag lever och det är kalas här. Igår var vi och checkade in Blue Mountains, ASWESOME! Såg vilda kängurus. Tänkte hoppa fram och stoppa ner en i väskan men min goda sida stoppade mig. Damn you goda sida! Vi känner nu att vi har gjort Sydney (japp, vi har bajsat i Operahuset) så ska ikväll sätta oss på en buss mot Melbourne. So long everybody!

SYDNEY!

2011-11-02 @ 23:54:35
Hello my friends! Jag har nu antligen kommit hit till Australien, weei! Flygresan gick skitbra, jag hittade mellan alla flyg. Maten var god, jag hade hela tre platser for mig sjalv. Dock sa hamnade jag bakom en man i verkligen inte sina basta dagar som satt och la av lite fisar hela tiden. Suck, men vad ar en bal pa slottet? Hoppas ni har det bra dar hemma, for jag kommer att ha det skitbra haaaaaar!!! Hejsvejs och puss i ljumsken och allt. (Jag tror att det ar klimatet som har gjort mig lite eljest)

RSS 2.0