Depp depp

2010-03-30 @ 19:52:44
FYFAN!!! Hade jävla kuknationella muntliga i engelska idag. Gick ju käpprätt åt helvete med ett mildare uttryck. FYFAN SÅ JÄVLA ÄCKLIGT DET VAR!!! Fick ju inte fram ett ord, bara satt där som ett fån och hummade och tänkte och bad och bönade till mitt engelskarum i hjärnan att det skulle vakna till liv och hjälpa mig. Men icke, där var det tomt mån tro! Fattar inte vad som hände. Nej, hatar nationell prov! Bara onödigt och dumt. Dumdumdumdumdumdumdumdumt!

Och igår upplyste jag mina små söta vänner i klassen att det var 250 äckeldagar kvar tills jag fyllde 18. Idag då så är det 249 dagar kvar för er idioter som inte är speciellt snabbtänkta. Men Sara, det är ju inte så långt kvar? Nää men visst. Här kommer några saker som kommer ha skett innan jag är 18 som jag drog upp för att visa att det är en evighet kvar tills jag fyller år. Håll hårt i hatten nu: om 249 dagar har det varit påsklov, vi har slutat tvåan, mor min har åkt till mamma mia öarna, eve har fyllt 18, alla jävlar har fyllt 18, prinsessan har gift sig med sin älskade daniel eller vad han nu heter, vi har fått sommarlov, vi har sommarjobbat, vi har åkt utomlands och partat som aldrig förr, vi har börjat trean, vi har börjat med vårat projektarbete, min storebror har fyllt 20, yeah, you know what that means right?, vi har fått höstlov, eve och martin kommer fira för att de har varit ihop i si och så många år, allepalleballe har fyllt två år, skitunge, jag får frågeformulär om jag vill ta livet av mig, vi firar första advent, kollar på de fem första avsnitten av julkalendern, det kommer inte snöa utan bara en jävla massa regn, sen sen sen, den dagen jag fyller år är en söndag. Vem fan är vaken och tillgänglig på en söndag? HURRAAA!!! Jorden har säkert gått under, al-quida och obama är best friends, ingen är fattig, alla barn får mat, LIFE IS WONDERFUL!!! eller? aarghhakjskjdlkfngalskd, kill me KILL MEEEEEE!!!!!

JA, så inga kommentarer som liknar "Men Sara lilla, det är ju inte så långt kvar tills du fyller år!" för det är inte sant och JAAA, jag är lite deppig just i detta nu!

So long fuckers!



Varför är man inte liten och söt, go och gla', mullig och bekymmerslös längre?

Söndagskvisten

2010-03-29 @ 00:49:54
Hello hello! Här sitter jag som en mupp framför datan, klockan är mycket och jag är skittrött. För trött för att gå och lägga mig. För innan måste man ju borsta gaddarna, ta bort sminket, göra rent fejset så man inte får några ovälkomna finnar på besök, och fukta och en massa sånt skit. Blääää. Patetiskt.

Gårdagen var niice. Orkar inte lägga upp en massa bilder, men snäll som jag är, så får ni några slängar av lördagskvällen. Oj oj, ängelssara is here!
Sanna sov här i går också och som ett bevis på min snällhet igen så gick jag upp och stekte pannkakor åt flickan till frukost. Ja herre gud, vad har det tagit åt mig? Skitsamma om dem smakade fan, det är ju tanken som räknas.

När hon senare åkte hem passade jag på att åka till jobbet och städapäda lite. Jag åkte dit klockan 1 trodde jag, men sörrni, där hade jag fel. Moris ringde till mig och pratade lite allmänt om en massa trams och sen påminde hon mig att man skulle ställa om klockan. Helvete! Det hade ju inte jag planerat, så fort som fan in på jobbet, åka hem, äta, och sen dra till samlingen. Vi hade ju match! Men men, jag hann i alla fall. Tur det säger jag bara!

Vi vann föresten. HURRA!! Upplandscupen var det ju så det var "vinna eller försvinna" liksom. 4-1 lyckades vi skrapa ihop, jävligt nöjd är jag i alla fall! Dessutom spelade motståndarna i en division högre än oss. Haha, känn på den ni!

Snark, nu somnar jag. Bye fuckers!


Ferreperre

2010-03-27 @ 17:09:38
Sittar och väntar på att Sannipanni ska komma. Vi ska väl vara här och snygga till oss, jora, för vi ska på ferreperre sen. I Örbyhus av alla jävla ställen. Haha, men det kommer nog bli skitkul! Eller det SKA bli skitkul, jaja, dancing queens all night long alltså, jaja.
Nej, nu kurrar magisen. Ska väl hitta något i det ytterst tomma och ekande kylskåpet. Jobbigt att planera maten när "man flyttat hemmifrån". Men jag får se om jag bor kvar här hela veckan. Läskigt att sova själv. Trodde det skulle komma in någon våldtäktsman och döda mig så jag sprang upp och kollade att dörren var låst med alla lås som fanns hundra gånger. Jaja, överdriv inte nu. Jag trodde att det skulla vara läskigare. Fast ensamt är det ju. Så efter träningen igår fick Sofia komma över. Vi kollade på skönheten och odjuret, sååååå bra film. Gulligull. Klockan 2 inatt åkte hon hem. Då blev det tyst och läskigt igen.. Sprang och gömde mig under täcket. Brr brrr.

Nu, taggataggatagga!!!!!

Hörs då, CIIIOO 


Blod, svett & tårar.

2010-03-26 @ 18:23:56
Åååhhh, snyft, snörvel, snyft snyft! Satt nyss och kollade på P.S. I love you. Fyfan, snyft.. Satt ju och grinade mig igenom hela filmen. Tårarna bara rann. De kunde sitta och skratta i filmen men ändå skulle jag sitta här och böla. Men den var ju så bra, åååh snörvel! Patetisk tjej, jag vet. Men ändå...

Jaja, sluta vara en sån mes!! '
Sitter i brorsanporsans lägenhet och häckar. Han är gone och fixak körkort i två veckor så då passar man på! Yes, ska på träning snart också. Oj vad jag ska springa och bli svettig och äcklig. Men joo, det vill jag! Heheheee

Blodpudding är faktiskt äckligt. Bara satt ni vet. Var tvungen att få in något med blod. Måste ju passa med överskriften. Jag menar, om det bara hade stått "Svett & tårar", hur lame hade inte det varit? Kanske lika lame som den här bloggen är i övrigt. Eller så är det du som är lame som faktiskt tar dig tid att gå in på min blogg och läsa mina texter. Och överskrifter. LAAAMMMEEE!! Aa, ärt en funderare. Eller hur? 

P.S. I don't love you, men kolla förfan på filmen om ni inte har gjort det!!!!

Pannknack

2010-03-25 @ 20:55:18
Dunk dunk, ajaj, ont i huvet. Inte bra. Fyfan, sitter i soffan och bara tar det lungt. Har haft äckelmycket grejor i skolan de senaste veckorna, i know, just love it, och idag lämnades den sista, SKITSTORA, historiauppsatsen in. Skrev om Australien ju. Fanns det någon fakta? Svar nej. Blev min "egna reflektioner" överdriven? Svar ja. Herre jöstanes, babblade på om fågelungar och byggstenar. Stackars den som får opponera min upptast. Men jag är ju lite puckat som sagt.. Hehehe 

Var på den andra jobbintervjuen idag inför Furuvik. Va så nervös att jag nästan sket ner mig men det gick väl bra hoppas jag. Satt och skadade som ett jävla löv innan men när jag väl satt där inne babblade man väl på som vanligt. Oj oj!
Och eftersom det hela höll till vid Furuviksparken så skulle jag ju ta upptåget hem. Klart man inte hittar dit och springer runt där och virrar som en gammal höna. När jag tillslut ser något som liknar en räls skyndar jag mig dit. Och vad ser jag då? Jo, jag står åt helvete på fel sida, och måste gå tillbaka och runt och under och över och brevid allt som kom i min väg. Hej hå, kämpa på. Sen när man väl är framme märker jag hur dött allt är. Varför? Tåget går om en och en halv timme. EN OCH EN HALV TIMME?! Så det var bara att gilla läget och sitta och leka med min mobil tills tåget kom. Vad skulle man göra utan denna underbara grej?

I morgon är det fredag. FREDAG FREDAG FREDAG
Ciiiooo suckers!

Nice and happy!

2010-03-22 @ 19:20:05
Åååååh, mina små älsklingar har kommit! Hämtade dem på postis idag, menar ju såklart mina conversisar! Pussinuss vad jag är glad. Har ju förfan väntat i tre veckor på att de ska komma. Hej lång leveranstid. Åååh, gulligullgull!

Nej sluta tönta dig din tönt!

Aja, helgen var i alla fall en very trevlig helg. I fredags hade vi lite födelsedagsmiddag för Sofielie. Våran present var very bra och very rolig, vi lurade na' så de bara skrek om det. Det enda som behövdes var de perfekta kortet med de perfekta rimmen och vips, så var hon inne på helt fel spår. Moahahah, synd bah att vi lurade rickypicky också, han blev nog beskviken när presenterna endast var till Sofie. Men om du är snäll kanske du också kan då lukta citron en dag. Never give up boy!

På lördagen var vi ett litet gäng hemma hos Sanna, inget stort, men mycket trevligt folk så det var skoj i alla fall. Lindabinda sov över hos mig sen på kvällen, vi hade ju match dagen efter, så trott eller ej, jag tog det lungt i lördags. Men det var allt förgäves, det snöade ju som bara den i söndags så matchen blev inställd. Linda och jag hade ju till och med ställt klockan för att vi skulle hinna gå upp och både hinna med frukost och lunch.
DJÄVULSSNÖ!!!

Nu ska jag gå och mysapysa i mina små skorisar!
Tjingeliiiinnnggggg


Jobbintervjue?!

2010-03-18 @ 21:28:04
Hallå alla blöta fjärtar! Nu ska ni får höra, JAG SKA PÅ EN JOBBINTERVJUE!!! Herre gud, har ju sökt sommarjobb till Furuvik, hehe, så på sportlovet var jag dit för en så kallad "speedintervjue" som det så fint heter. Med min otroliga charm, eller brist på sökande, så har jag gått vidare! Så nästa torsdag klockan 8, då smäller det. Det hela börjar med en gruppintervjue, ( fan stavas intervjue så? skitsamma ) på 5-7 personer som ska hålla på i en halvtimme. Fatta äckligt! Då måste man sitta där och bli grillad av en jury medans 6 andra puckon sitter och hånglor på en när man får en fråga. Sen vänta. Går man vidare igen får man 10 minuter enskilt med den dära juryn. Shit shit shit. Snacka om satsigt liksom, och vad ska jag göra? Jo, stå i chokladhjulet eller vara lokförare för lilleputtåget!? Haha, känns inte riktigt som om det ska vara så svårt. Nej, men jag är skitnervös i alla fall. 

Nu har jag inte tid med detta trams längre. Liverpool spelar ju nu för fan!

PUSS & HEJ, FAR ÅT PIPSVÄNGEN! 




Älska torres. Mums. Dräggel dräggel

Hurtfia

2010-03-17 @ 18:45:24
Oj oj, idag kära vänner har jag varit ute och sprungit. Jäklarns skönt var det faktiskt. Sen brann det väl till riktigt i skallen för när jag kom hem körde jag lite styrka också. Jöstanes! Men detta kommer väl innebära att jag kommer ha sån träningsvärk så att jag knappt kommer ur sängen i morgon. Det vore ju hemskt tråkigt. He he he

Och jag längtar som tusan till helgen. På fredag ska vi till Sofie och fira henne, hon fyllde ju 18 år här om dan', och sen på lördag äre lite partajj här hemma i käraste Skuttunge. Trevligt trevligt! Söndag = sliten dag.

Nu ska jag göra lite läxor, jag vet, jag är riktigt duktig idag! På med pluggishumöret så kööör vi!

BYYYYYEEEEEEEEEEE



Och mina talanger gällande Photoshop bara flöööööödar

Hallå alla dumskallar!

2010-03-16 @ 16:03:04
Idag måntro så slutade jag 11.50. Najsbajs, igår var jag ledig och i morgon är jag ledig. Mmm, ännu mera najs.
Men ger det någon skön ledighet? svar NEJ. Måste skriva klart mitt mupphistoriaarbete som ska vara inne nästa vecka. Det ska vara superlångt och smartsara tar ju såklart ett ämne som det inte finns någon fakta om alls. Bra jobbat tjejen! Jag har Australiens del i andra världskriget, nej men gud, var dom verkligen med? svar JA! Men ingen jävel vet ju det så ingen har orkat skriva ner lite fakta som jag kan sno. Nej, här är det verkligen inge rast och inge ro. ( Hah, tänka sig att ett litet rim gled in här i min lilla text ) Världen är allt bra konstig.

Nej, nu får man väl ta sitt feta arsle och börja jobba så att några små ynka rader kanske kommer ner på ett litet papper till nästa torsdag.

So loooong suckers!



I know you like it

Brum

2010-03-13 @ 17:13:09
Tjennaaa!
Idag har jag kört som en galning. Eller ja, inte så kört som en galning, utan galet mycket? Skitsamma, det gick bra i alla fall. Ska snart ner till byggdegården. Dam- och herrlaget har fixat så att Janne Krantz kommer hit och spelar och sjunger och drar roliga historier. Så vi ska jobba där ikväll. Jag ska servera. Oj oj, det blir kebabpytt med gudomlig, ja ni hörde rätt, Gudomlig, med stort g, sås. Lyxigt värre. 
Och den där Janne Krantz ska ju vara väldigt fyndig så jag ska skratta heeeeela kvällen. Om han nu är rolig vill säga. 

Nej, nu ska man väl börja dra sig neråt. 

HEJDÅÅÅÅÅ

( Om någon har tråkigt så ring Sofie, hon är helt ensam ikväll och ser gärna att någon hör av sig. Hon är öppen för alla förslag, liten som lång, kort som tjock, ful som snygg. Jaa, den tjejen gillar allt! Kolla hennes blogg sofiethoudal.blogg.se )
  

Pluggis

2010-03-11 @ 15:25:33

Sara är en pluggis, nananananana! Eller? Är man en pluggis om man pluggar mycket eller är man en pluggis om man kan allt redan och inte behöver plugga? Om man pluggar mycket, men ändå inte fattar, vafan är man då?
Suck, sitter i skolan och försöker förstå mig på naturkunskapen tills i morgon. Har fetingprov på ögat och örat och hjärnan och nerver och det är verkligen skitkul. Hehehe..

Lyssnar på musik också. Sjunger högt som fan. Får mördande blickar av alla tokiga människor som spatserar omkring här i korridorerna. Äter ost också. Den skrattande kon är allt bra. Mmmmm. Ännu mer mördande blickar.

Nej, nu ska jag ivrigt läsa om det autonoma nervsystemet. Jag vet, visst låter det proffsigt. Sånna kunskaper behövs ju alltid. Jag menar, kan ju alltid vara bra att veta om det parasympatiska eller sympatiska nervsystemet är igång. Oj oj, ännu mera proffsigt. Men jag är ju ett proffs. Så är det bara. Ett proffs som kommer få ett fetingstort IG + + + + + på provet i morgon. Inget "plötsligt händer det" här inte.

Depp depp
Hejdå


Solen skiner på höns och kaniner

2010-03-10 @ 09:38:31

Och här sitter jag och lyssnar på Göris. Vi hade prov i går på terrorism och USA:s statsskick typ. Jag fattade ingenting och nyss sa han att han hade snabbkollat proven och kollat vilka som fått IG. Jag kände mig ganska hårt träffad. Själv tyckte jag att jag hade pluggat rätt flitigt och gjort alla instuderingsfrågor, och JA gott folk, jag kunde dem äckliga jävlarna också. Så lycklig kom jag till skolan och tänkte "Plötsligt händer det" när jag satte mig bekvämt i bänken med provet framför mig. Men när man sedan bläddrar igenom skiten märker man ju att jag har pluggat på helt fel saker. LYCKAT SARA! Jag kunde inte ens frågan "Vilken presidentkandidat förlorade mot Obama?". Vad är det för jävla fråga? Jag skiter väl i vilken president USA har och vem som förlorade där och vilka som ville ställa upp i presidentvalet?
Visst, nu låter jag väl som en dum, oallmänbildad liten skit som inte kan någonting, och ja visst, den funkar väl, men jag bryr mig fortfarande inte om presidentvalet i USA? Bajsgöran och bajsprov och bajsfrågor och bajsobama. Hehehehe, bajsobama?

Nej, nu längtar jag till fredag. Det är roligt med fredagar

Ciiooo


På det första, andra, tredje! PANG, såld till damen i lila

2010-03-03 @ 20:47:33
Ja herre gud!! Satt nyss och var helspänd framför datan och magen pirrade som bara den. Svettades och blev törstig. Bet av alla mina naglar. Slet av mig håret (nästan). Slog näven i bordet. Aj. MEN JAG HAR NYA CONVERSE!!!!!!! Så det var värt skiten. Satt och budade på nätet på ett par svartisar och jag vann. Jag vann jag vann jag vann. Eller säger man vinna en auktion? Räknas det ens som en auktion? Skitsamma. Nu har jag i alla fall köpt och beställt mig ett par svarta älsklingar.



Pussinussitussinussitussinussitussgulligulligull

Tisdagen i ett nötskal

2010-03-01 @ 09:20:06

Hej Majsan, kan du hjälpa mig Majsan, jag är skiiiitnödig Majsan!

2010-03-01 @ 09:01:47
Hahaha, jag dör. I lördags satt jag, Gustav och Agnes bänkade framför Tvn och skrattade ihjäl oss när vi tittade på alla gamla Eva och Adam avsnitt. Så jävla bra de är! Och Tobbe-lobbe är så fyndig hela tiden. Varje gång han öppnade käften sa han något roligt. Det behövde inte ens vara ett skämt, men man skrattade i alla fall. Men inte nog med det, jag hade ju helt glömt bort Jonte. Blev ju nästan kär i grabben. Ja herre gud, jaa, jag älskar Eva och Adam helt enkelt.



Muuuummmmssssss

RSS 2.0