Somethin' stupid

2010-01-30 @ 11:58:20
Här sitter jag nu och smaskar på min frullerulle. Smaskens. Ikväll ska jag kanske till Sannisen. Vi ska kolla på skräckisar och bli jätterädda och så kommer jag inte våga gå hem själv sen genom skogen. Oj vad läskigt det ska bli.

Nu ska jag gå och leka med Alexander!
Tjarrå

Ursäkta att jag är sen, men min mamma fastnade med handen i brödrosten!

2010-01-29 @ 11:04:52
Häjj!
Nu är det fredag och idag fyller min pappa år. HURRA HURRA HURRA! Gubben blir ju 42 eller 43 för bövelen. Men min present har inte kommit än. Jag beställde en skiva från internet men eftersom pappa är pappaledig så rullar inte posten på som vanligt tydligen. Eller så blev alla andra postisgubbar så feta över jul så ingen orkar jobba snabbare.

Nu pratar Göris om terrorism och Nelson mandela och Al-Qaida och massa sånt roligt. Konstigt att alla sitter och stirrar ner på sina dataskärmar. (Alla utom pluggisen Sofie då. Hon lyssnar med båda öronen och antecknar så pennan glöder.) HEJJA GÖRAN! Du är duktig du.

Ikväll efter all god mat och alla kakor och bullar och till sist en 42- eller 43 års tårta så ska jag träna. Springa och sparka på en boll i en och en halv timme.

Trevlig helg, sug och svälj!

Fortsätt simma, fortsätt simma

2010-01-26 @ 14:59:29
Efter ett antal kallsupar har man nu simmat klart de 40 jävla längderna. På rygg dessutom. Trodde nästan att jag skulle dö. Och på tal om död så livräddade vi idag också. Jag och Eve va så jävla bra. Och sen dök jag från ettan. Om ni nu era trångsynta muppar inte fattar vad jag pratar om så ska jag nu ta och tala om det. Vi simmade nämligen på idrotten idag. Skönt att man gjorde nästan allt förra året så jag hade bara 3 grejor kvar.

Nu har vi kriminalteknik med Lassis. Intressant.

CIO

Gå och snyt dig, unge!

2010-01-25 @ 12:16:36
- Men mamma, jag har ju så roligt!

Helgen började med att jag, Sofie, Eve och Lollo åkte hem till Lollo och käkade pizza, goffade chips och dip och godis och kollade på film. Först såg vi The Reader. Helt okej bara att den där jäva kärringen var ett as och inte erkände att hon inte kunde skriva. Nej men visst, hellre väljer jag livstids fängelse! ÄCKEL!!
Film nummer två blev Snövit. Jöstanes, den var ju läskig. I alla fall när den läskiga tanten ska ge tösen ett äpple och står och ser hemsk ut i fönstret. Oh herre gud!

I lördags dog min mobil. Jag skulle vara duktig och skura golvet. Plums sa det och så låg min mobil i vattnet. HURRA! Senare på kvällen var det lite party hemma hos Sanna. Massa trevligt folk var där och det var väldans trevligt tills de blåa gubbarna med aggresiva hunden kom. Då jävlar. Men inget hände, utan det var bara två idioter som försökte sno en bil av en annan polis i huset brevid. Snacka om stolpskott. Så de skulle bara in till oss och hämta den andra killen som hade sprungit iväg och gömt sig i badkaret hemma hos Sanna. Men men, det gick bra i alla fall!

I söndags hade jag träning. Det var så jobbigt så jag höll på att dö.

Hejdå

www.ellmina.blogg.se läs den, kommentera den och häng dig

Baka baka liten kaka

2010-01-21 @ 18:17:02
Ja just precis. Det är det som jag och lillisbroris gör just nu. Eller inte exakt nu, för nu står ju den smällfeta sockerkakan i ugnen och mojsar till sig så att familjen Bäckström om cirkus en timme ska kunna goffa och svulla hela kvällen. MUMS! Men hör upp, först ska vi träna. Jodå, och vi ska skutta och hoppa och slänga med armar och ben på det otroligt jobbiga passet i Åkerlänna. Herre jöstanes. 

Och Lollo har fixat en superfin bakgrund OCH skärmsläckare på min mobil idag. Så varje gång jag pillar på min lila vita makapär så kommer det upp en närbild på allra käraste Lovisa. Jo hej vad söt du är. 

Nej men ojdå, nu tjuter det ju som fan ute i köket. RUN BITCH, KAKAN BRÄÄÄÄÄNS!!!  

We are NOT walking in Memphis!!

2010-01-20 @ 18:55:31
Tjenixen! Jag och Sofie har gått och trallat på "Walking in Memphis" hela dagen. Lite jobbigt med tanke på att inte texten direkt satt där den skulle. Så egenligen skulle man kunna säga att vi nynnade melodin och la in några tappra "I was walking in Memphis" lite då och då där det passade. Tro det eller ej, med våra begåvade röster så måste jag nog påstå att det inte var det vackraste jag hört. Jag har hört bättre så att säga! 

Idag fick vi sluta 13.10. Jävkligt skönt må jag säga. Vi har haft asmånga inställda lektioner sen vi började efter jullovet, men jag klagar verkligen inte. Inga läxor har vi heller. NICE! Bara en jävla engelskabok som vi ska läsa ut tills nästa vecka. SUCK! Och smartsara tar ju såklart en fet jävel på 400 sidor. Jo men VISST! 

Äh, nu har jag inte tid att sitta här längre.

CIIOO! 

 

Ett paket på posten

2010-01-17 @ 17:51:16
Tjohooo! Idag när jag kom hem från träningen så låg det två små väldans söta paket på bordet.
"Säkert någon gammal släkting som skickar presenter till Alexander lite då och då" tänkte jag och blängde lite surt på dem innan pappa sa att de va till mig. Det var som fan! Och när jag tog en närmare titt på de små färglada kartongerna så insåg jag ju att de var från Emmy! Nej dra mig baklänges. Inte varje dag man får julklappar från Tyskland heller. Så mina paket innehöll detta:



Ett hjärta som det står något på tyska på och ett halsband. TACK SÅ JÄTTEMYCKET!!! I och för sig så har jag ingen aning om vad det står på hjärtat men det får man väl ta och luska ut någon gång. Hoppas att det betyder något fint! Snopet annars likom..

Hej hopp! 


Se upp i backen, tusen hål i nacken

2010-01-16 @ 14:16:14
Hej alla kära vänner! Just nu ska jag ju egentligen ivrigt sitta och läsa historia eftersom vi har prov på måndag och jag har inte pluggat ett skit. Men så bara råkade jag slå igång datan, möjligtvis loggade jag in på msn, dubbelklickade på det blåa, roliga e:et som finns på skrivbordet och av en slump hamnade jag här. Hmm, världen är allt bra konstig!

Men men, nog om det. Idag var jag väldans duktig och gick upp halv 9. Jag och Helena åkte in till stan och så övningskörde jag lite vid IKEA. Det gick väl bra, jag lever, Helena lever och bilen går fortfarande att starta. YES! Sen när vi va i Skuttunge och jag höll på att köra ner i diket och in i morsans syrenhäck, det är ju en annan historia.

Ikväll ska jag kanske käka middag på restaurang med Sofie, Eve, Ellmina och Lollo eller så åker jag hem till Sofia. Får se hur det blir. Nej, nu ska jag väl försöka svara på lite instuderingsfrågor..

So long losers!

Trevlig helg?

2010-01-15 @ 15:33:54
Hallå hallå! Sitter just nu kvar i skolan, vi slutade för en halvtimme sen men bussarna går ju aldrig till landet ingenstans så då får man sitta här och glo tills man dör. Känner verkligen hur alla kastar sig ner på golvet eftersom de träffats av intressepilarna som flyger hej vilt i luften. Aj aj säger jag bara!

Hmm, men vad ska man hitta på en fredagskväll som denna? Jo, jag har träning på Årsta konstgräs halv 9 till 10... Så det är så mina närmaste fredagar i tre månader kommer att se ut. HURRA säger jag bara! Känns ju lite drygt men det är ändå kul när man väl pallrat sig dit. Får väl springa arslet av mig så att man gör lite nytta i alla fall!

Och just jävlar, Lollo är ju på en jobbintervju nu. Lycka till på henne!

Nej, nu orkar jag inte skriva mer.

Trevlig helg, sug och svälj!

Sofie är en prutt, men en söt en.

2010-01-13 @ 16:00:29
Halloj alla muppar! Jag tyckte mig idag höra en fågel som viskade i mitt öra att denna blogg inte var så positiv.. Fågeln råkade vara Sofie. Herre gud tänkte jag. Nu måste jag ta mig i kragen och fixa till detta problem. Såå, något som är positivt och roligt. Hmm... JA! Nu vet jag, jag kan ju påminna alla blekarslen om att jag, Sofie, Lollo och Evelina (som vi ska tvinga med) ska åka utomlands i sommar. NICE! Vi har funderat lite på Mallorca. Fattar ni, MALLIS HERE WE COME! Så nu får vi fan inte vara lata hela sommarn utan va ska jobba rövarna av oss så att vi skrapar ihop några laxar. Jag längtar så det knakar!

Så, trevlig blogg: klart!

Jag slänger in en extra trevlig bild också, bara för stämningens skull.



Pussinuss

I'm still alive..

2010-01-12 @ 16:15:03
Hallojsen! Nu är första äckelskoldagen avslutad efter ett satans gött jullov. Klart man sitter med världens pannknack och tröttheten bara flödar. Inte ett dugg trevligt måste jag nog påstå. Men aja, jag inte varit i närheten av en dator under hela lovet heller. Va tvungen att säga det i fall ni trodde att jag dött eller något eftersom det har varit lite dålig uppdatering på bloggen.

Nej nu hinner jag inte skriva mer.

Tjollahopptjollaheeeeeej!

RSS 2.0