Fäskläpp och blåmärke

2010-09-27 @ 19:58:56
Hurra för skolfotograferingar. Ja, förutsatt att man INTE ser ut som ett misshandlat litet offer. Jo, det är så här att förra helgen blev jag armbågad på kinden på fotbollmatchen och igår blev jag armbågad på läppen. Detta resulterade i att ett stort jävla blåmärke prydde mitt ansikte plus en rejäl fläskläpp. Blödde som fahahan. Jaja, men jag är inte bitter för det heller. Nej nej. Jag log så fint så fint och var så söt så söt.


TITTA, ja, man kan ju inte va annnat än nöjd, right?

Visste ni att...

2010-09-27 @ 19:49:10
...tuppen har ingen penis utan en kloak, en kombinerad öppning för könsorgan och anus. Tupparna befruktar hönorna genom att ställa sig över dem  och pressa kloakerna mot varandra. När spermierna är inne så simmar de upp i äggledarna och befruktar äggcellen som senare kommer ut ur hönan. Mängden spermier räcker för att befrukta hönans ägg tre veckor efter parningen och en höna värper cirka 5-6 ägg i veckan.

Mycket lärorikt

Can't keep it in

2010-09-23 @ 19:30:46
Hejsansvejsan!
Här sitter jag i mitt lilla lilla hus, men den lilla lilla spisen, men den lilla lilla mamman, med den lilla lilla datan. Jaja, you name it! Det slog mig att jag hade en blogg, ååh fan, tänkte jag, där har jag inte skrivit på länge. Synd! Bryr mig inte. Nej nej. Aja, jag längtar i alla fall så sjuuuuuuuukt mycket till nästa sommar. Jorra, antingen blir det Rhodos med Emmyhyhy där vi kommer att träffa Sofie och Johanna. Eller, vänta nu, ELLER SÅ SKA VI TA EN BARTENDERKURS I TRE VECKOR PÅ MALLORCA! Jiihaaaa! Fatta roligt det vora vara.

Jajaja, nu orkar jag inte sitta här längre!
Morsning korsning



Yeah, I'm cool and you know it

Kung i baren

2010-09-12 @ 21:12:51
Hejsan svejsan!
Oj oj, kulturnatten i går. Gal1 so to speak. Dagen började med att vi hade match mot Ullfors. Fint väder, alla var glada och taggade, vinst med 3-2. Härligt brudar! Sen hem och byta om och snygga till sig litegranna. Upp på hojen och trampa iväg till Bälinge med Sanni och Hermi. Missade bussen, kärringfan körde förbi oss. Jaja, inga sura miner för det. Hoppa på nästa buss, träffa Linda och Oscar på stan. Drog till Framfickan och hänge där hela kvällen. Sjukt kul hade jag i alla fall. 25 jävla sänn i baren, som ett piss i havet so to speak. Kvällen gick, vi blev sjuuukt hungriga eftersom vi kom på att ingen ätit middag. Fort till donken, där var det bråk, heja heja. Jag blev rädd. I med massa cheesburgare, mums, och sen till bussen mot Bälinge igen. Hejdå hejdå. I Bälinge: Sannas cykel går inte att låsa upp, ring pappa Rolf. Alla kom hem hela och glada, inga farliga vildsvin på vägen. Jag ramla in i huset, tyst som en myra (trodde jag), bums i säng. Seg dag idag, som faaaaan. In och jobba och sen kika på Hermahaahans match.

Nu ska jag gå och dö i sängen.
Hej hopp

RSS 2.0