Alla säger att livet det ska levas

2012-02-26 @ 13:41:03

Igår var jag, Sanna & Linda lite extra wild and crazy och drog in till krogen mitt i natta. Åkte klockan tolv och kom hem klockan fem. Upp igen vid nio för att åka på årets första träning. Eller ja, vara aktiv för första gången. Må säga att mitt lunk till springtur kanske inte var något att hänga i julgranen men det är ju alltid en början. Snart så. Det är ett uttryck som ligger mig fint i munnen.


I'm already missing the Summer

2012-02-25 @ 01:48:17

Sa precis adjö till lilla sanna och vinkade av henne med en näsduk i dörrkarmen. Vi har lekt med varandra hela kvällen, tjockat oss till film och tjockat oss till prat. I mängder. Tänk vad mycket man kan få in under ämnet facebook. Ja man blir ju nästan mörkrädd. Funderar på att ta bort skiten. Nej nu sa jag något innan jag först tänkte. Facebook är ju allas liv, mitt liv. Mörkrädd va eller va?


I'll be your Emmyloue and I'll be your June

2012-02-22 @ 13:34:14

Nä vet ni vad. Magsjukan har fått sig ett litet namn à la farbror doktor. Parasit. Jorå. Jag har en parasitliknande tjossan i maggen. Härligt det låter va? Pang bom och på med lite antibiotika så ska vi nog se att den lilla jäveln ger sig snart.


Tears on the pillow

2012-02-18 @ 19:14:58

Ikväll träffas vi alla hos Linnéa & Freddan och släpper loss, glömmer gårdagens bekymmer och tänker inte en tanke på morgondagens. Härligt va?


It hurts to remember all the good times.

2012-02-17 @ 13:34:53
Tänkte bara berätta att min magsjuka är på utgång. Vi har haft ett litet bråk och det är nu bestämt att vi ska gå skilda vägar. Sad but true. Det är smällar man får ta här i livet. För att bota min sorg sitter jag och tittar igenom alla gamla bilder på facebook. Gråter, skrattar, får ont i magen och allt som hör därtill.


Nu kan du åka hem och pyssla med det här

2012-02-15 @ 18:17:48

Tänkte bara säga att jag har överlevt den bitande kylan här i Ikealand än så länge. Men det är med nöd och näppe. Fick åka hem idag från jobbet eftersom min magsjuka glömde bort att berätta massa saker, så den vände om snabbt som ögat och sitter nu här bredvid mig. Fick åka till sjukan på momangen för att fixa avföringsprov. Och som ni alla nu undrar, har sara gjort det eller inte? Svaret lyder barampampaaa: hon lyckades!!! Tänker då inte beskriva i detalj hur jag fick ner mitt bajs i två smala rör, den tanken får ni leka med själva, men det ligger där det ska så att säga. Well, my work is done here. Nu ska jag och magsjukan lägga oss i soffan och tycka synd om oss själva. Hej!


Slutet gott, allting gott

2012-02-10 @ 09:46:48
Ja, då var mitt resande över för denna gång. Tack tjejer för alla knasigheter och allt skratt! Nu väntas en 16 timmars flygresa innan jag får krama om alla där hemma igen. Ska nog bli ganska skönt ändå! Ses i Sverige då allesammans!! Tack och hej!

Kuala Lumpur helt enkelt

2012-02-08 @ 10:55:15
Nä hörni, sedan sist jag skrevs så har vi hunnit med både Bangkok och Kuala Lumpur. I kväll drar vi till våran slutdestination, nämligen Singapore. Sen är det tack och hej för lilla Sara. Kalla Sverige känns inte riktigt så lockande nu med tanke på att ryktet om den jävligaste av de jävligaste vintrarna är på väg. Typiskt som man säger i branchen. Men det är smällar man får ta helt enkelt! Ses snart då allesammans. Brrrrrrrrr

RSS 2.0