Bajs

2010-04-27 @ 17:18:04
Hur mycket skit får man snacka innan det blir för mycket? Hur brun får ens tunga bli innan man slutar slicka röv? Vad är gränsen för hur mycket skit man ska ta? När ska man säga ifrån? Varför säga en sak till en person och sedan säga en annan sak till en annan person? Varför gräva ner huvudet i sanden och låtsas som om ingenting har hänt? När ska den här skiten ta slut? Varför ens orka bry sig..

Fuck you

The story of Jeansjackan

2010-04-27 @ 10:35:15
Häjj muppiluppar.

Det var en helt vanlig dag i skolan och jag sitter och käkar lunch med min kära kusin Linnéa. Samtidigt som detta sker går en viss Ellmina på stan för att leta efter en jacka. Jag mumsar på min sallad och Ellmina går in på Gina Tricot. Där, på höger sida efter trappan hänger en jacka som hon anser se rätt skaplig ut. Hon håller upp jackan och funderar en stund. Jag och Linnéa sitter och pratar om himmel och jord och sedan slår vi till på en varsin kaffe. Ellmina vrider och vänder på jackan och tänker "Hmm, finns bara en storlek av den här som passar mig. Men jag är inte riktigt säker. Bäst att kolla runt lite till. Om jag inte hittar någon annan tar jag den här!". Hon hänger tillbaka jackan och går vidare på stan. Linnéa och jag börjar känna oss klara och drar oss ner mot gågatan. "JAG VILL HA EN JEANSJACKA!!" går jag och gnäller. Vi styr våra fötter mot Gina Tricot. In genom dörrarna, upp för trappan. Jag granskar alla jackor jag ser och plötsligt möter mina ögon den finaste jeansjackan av dem alla. Rusar fram, hittar min storlek och går nöjt fram till kassan. Betalar, jag och min kusin säger hejdå, kram kram, går tillbaka till skolan. Där möter jag Lollo, Eve, Annie och Clara. "TITTA HÄÄÄÄÄR" säger jag nöjt och visar upp jackan. Sedan möter jag en sorgsen Ellmina som kommer tillbaka från stan till skolan. "Jag hittade en jacka men när jag skulle köpa den var den borta". "Skit i det" säger jag, "titta här" och visar även upp min nyinköpta jacka för henne. "MEN VAFAN?! Det där är ju den jackan som jag skulle köpa" "What?" "Ja, men när jag skulle gå tillbaka var den borta. Och det är ju exakt min storlek" säger hon. HAHAHAHAHAHA, skrattskrattskratt.

Hängde ni med?
Fyfan vad tokigt det kan bli ibland.



Kanske inte den bästa bilden men här är den i alla fall.

Tröttilöttlött

2010-04-23 @ 21:52:40
Jaa kära vänner, detta är nu en ytterst sömnig sarreparre som sitter och skriver dessa rader. Klockan hade hunnit slagit 5 innan jag kom iväg från skolan idag, drog ner på stan, sen till jobbet och sen till farmoris och farfaris. Mysig tant och gubbe det där är asså. Fick i mig en tallrik mat och lite fikalika också. Mums sa jag, ajaj sa kroppen.

Såå, vad händer en fredagkväll som denna? Jo, jag sitter hemma. Very najs om jag får säga det själv. Första fredagen på ja, jag vet inte när, som jag inte har träning på Årsta. Nu är det över. Najs. Och det firar jag med att ha en liten kväll för mig själv. Ska snart bädda ner mig tänkte jag, dra igång någon sorglig film så man får gråta en skvätt också. Sen upp tidigt i morgon, har match då vettu.  Sen blire antaligen lite biolio med brudsen. Mmmm, härlig helg. Lugn och härlig.  

Pussiluss



Slänger in en bild på mig och Lollo. Tänka sig att det faktiskt har varit lite solsken i muppsala denna vår.

Hurra för skolan

2010-04-23 @ 15:46:04

Måste bara få uttrycka min kärlek till skolan. Bara äääälskar att sitta här och fördriva tiden med att läsa en klassisk bok in english så att säga. Har suttit här i exakt 3 timmar och 43 minuter. Jaa, det är superskoj. Ser verkligen fram emot att få skriva en djup analys om denna bok också, som skulle ha varit inlämnad för ja, exakt 3 timmar och 44 minuter sen. Även den in english. Tur att google translate finns annars vet jag inte hur detta hade gått. Hujedamej. Nej, nu ska jag kasta mig tillbaka in i en fiskares värld och drömma mig bort om hur han fångar en riktig baddare på 18 meter.

CIIOO!!


Gå och dö djävulssnö!!!!

2010-04-22 @ 10:11:15
Fyfaaaaaan vad trött jag blir på denna äckelsnöö. Nu när den äntligen hade fösvunnit och vårkänslorna pirrade i hela kroppen, fåglarnas ljuva kvittranden väckte en på morgnarna, vi hade börjat träna på gärdet, gräs gräs gräs, min årliga vårförkylning hade besökt mig, skinnjackan och converse-skorna hade "kommit ut ur garderoben", solen sken varje dag, tjugonitton fräknar hade satt sig på mina kinder, tullipipperna hade ju förfan kommit upp ur rabatten. Så igår på träningen, livet var på topp, och så börjar det toksnöa. Snösnösnö stora som tefat. Snacka om att vårkänslorna var som bortblåsta, fåglarna mördades, träningen på gärdet kändes inte lika lockande, vårförkylningen blev till vinterförkylning, fram med vinterjackan, björnfittan på skallen och kängorna på. Tuplanjävlarna dränktes av den iskalla snön. Bort med cyklarna, fram med skidorna. I JUST LOVE IT!!! 

Men jag är inte bitter, nej nej föffan, livet leker.

Barndomsdag i ett nötskal

2010-04-14 @ 08:40:29

Det var sommar och solen sken,
där jag sprang runt på gräset med mina knubbiga ben.
Nyckelpigekeps och en hemsydd kjol,
upp i luften och ner i min djungelpool.
Verkligheten försvann och jag föll in i fantasin,
plötsligt blev jag en vattenkanin


Glassbilens välkända klang,
fick fart på mig och jag sprang,
trollerimix i stora lass,
åh vad gott det var med glass.
Klibbig och kladdig redo för nytt stoj,
mot maskeradlådan, vips, en prinsessa på en hoj.


Cykeln förvandlades till en ståtlig häst,
Brunte var den jag älskade mest.
På färden jag rullar,
 till mormor och nybakade bullar.


Ute i skogen och campar,
fullt av farliga rödvita svampar.
Jag smultron i stället plockar,
mina syskon jag sedan lockar.
Ett getingstick tar mig till akuten,
taggen satt som gjuten.


Växte upp och fantasin var som bortblåst,
rymde hemifrån och blev utelåst.
Förlåten jag blev,
Förstod vilket snesteg jag klev.
Sitter nu här ett tag,
och minns min älskade sommardag.


Jag och Sofie är bäst helt enkelt

...

2010-04-13 @ 22:24:40
and so I cry sometimes when I'm lying in bed
just to get it all out what's in my head
and I, I am feeling a little peculiar.
and so I wake in the morning and I step
outside and I take a deep breath
and I get real high
and I scream from the top of my lungs
What's goin' on?

så jävla stört att några få rader från en låt kan beskriva det man just känner

PAIN IN THE ASS!!!

2010-04-08 @ 21:38:05

Ja, nu jävlar ska ni få höra. JAG HAR STRÄCKT ARSLET!!! Fyfan vad ont det gör. Var ju och bowlade med mina kära vänner Herman, Sanna, Gustav, Emil och Agnes i onsdags. Allt gick skitbra och det var very trevligt tills... Jag står inför mitt livs kast,( säger man kast i bowling? ), tar ett djupt andetag, en svettdroppe letar sig ner för min panna, jag blundar, ännu ett djupt andetag, tar upp bowlingklotet och gör mig redo, pulsen ökar, jag fokuserar som bara den, börjar långsamt på mitt ultimata språng, svingar klotet bakåt, tar sats, svingar det frammåt, PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNG!!!! Jag stannar mitt i steget, klotet flyger åt helvete, MIN RÖÖV!!! Vet inte vad jag ska ta mig till. En ful unge står häpet och glor. Ajajajajajaj, snyft, snörvel! Det gör så satans ont. Stapplar mig tillbaka till stolen. Min bowlingkarriär kommer föralltid att ligga djupt begraven i helvetets jord..

Som ett brev på posten kunde jag inte vara med på träningen den kvällen och vi ska ju på träningsläger i Skånepåne i morgon så man får väl se om arslet håller eller inte. Ajaj.

Nu måste jag packa klart värran. Vi åker ju klockan 7 på morgonen från Skuttis så det är väl sängdags för lilla Saris snart.

BYE BYE FUCKERS!!


Djävulsregn

2010-04-01 @ 09:27:13
Kul att man inte vaknade av väckarklockan i morse, kul att man inte hittade några kläder, kul att man fick blaskigt kaffe, kul att när man cyklar till busshelvete så börjar det regna och man förblir en dränkt katt samtidigt som man ser utt som ett jävla får, bää bää, för resten av dagen, kul att man nästan missar bussen, kul att när man går av bussen återigen får en massa regn på sig, kul att man just nu får vänta i skolan i en timme, kul att den här dagen kommer bli awesome med denna underbara start! KUL KUL KUL KUL JAG ÄLSKAR KUL!!

RSS 2.0