Your time has come to shine

2012-11-29 @ 20:33:18
Hej på er pussgurkor och gurkpussare! Befinner mig i en avslappnande position i soffan (mer likt än skjuten gnu) och är helt slut. Både i hjärnan och i kroppen. Slog till med ett träningspass efter jobbet och måste bara berätta att jag har ryckningar i arslet nu. Haha, alltså inte i själva hålet utan i rumpmuskeln. Trodde tydligen att jag klarade av mer utfallssteg än jag gjorde? Jag vet, jag är störd. Varför berättar jag ens det här? Är inte ensam och övergiven i min tysta lägenhet nej nej. Tur att det är fredag imorgon och då ska jag leka med Ellen. Hurra!

Just nu

2012-11-28 @ 20:14:22

Har gurri & agge på besök. Vi har bakat pizza och snackat en massa skit. Nu ligger vi i soffan och tittar på finalen av bonde söker fru. Herre jesus, detta är ju tv när den är som bäst! Hej på er!


If you change your mind

2012-11-28 @ 20:07:19

Hej på er tokstollar och stolltokar. Här var det inget liv i hönsgården eller. Har så mycket för mig om dygnen. Säger då detta med en tillbakablick på morgonens bravader då jag vaknade upp 4.43. Pigg som en mört. Tänkte att ja, joo gymmet öppnar ju om en kvart. What the heck! Var bara att svida om från pyjamas till springskor. Behöver jag säga att det inte var en käft på gymmet vid den tiden? Inte ens nyhetsmorgon hade ju börjat liksom...

Jaja vad är en bal på slottet? Hörde en cover på Abbas "Take a chance on me" på radion i fredags. För det första så gör man inga covers på kanske världens heligaste låtar av kanske världens bästa band. För det andra ska man väl kunna ta en normal ton utan att låta som en uppstoppad, brunstig älg om man nu ska envisas om att göra en cover på kanske världens heligaste låtar av kanske världens bästa band. Och för det tredje. Tänker man ens tanken att försöka göra covers på kanske världens heligaste låtar av kanske världens bästa band, då ska man väl förihelvete inte våldta låtfan så brutalt och jävligt som de grabbarna gjorde? Nej. Låt världens bästa band ha sina heliga låtar och lämna dem ifred. Som det ska vara. Som det alltid har varit. Hej Christer Bäckström junior.


Run bitch run

2012-11-19 @ 20:40:00
Hej på er korvgubbar och gubbkorvar. Ville egentligen bara skriva att jag har införskaffat mig ett gymkort idag. Jorrå satte. Vet inte varför men känner mig alltid så dum när jag tränar med folk runt omkring en. Man känner sig så jäkla obekväm. Och som den tävlingsmänniska jag är så kollar jag alltid hur mycket alla andra springer/lyfter/böjer/you get it. Kanske tar ett tag innan man blir lite varm i rocken och skiter fullständigt i mupparna runt omkring en som är där av precis samma anledning som du. Att få träna ifred. Halleluja och praise the lord! AMEN!

Snabbrepris från helgens gång

2012-11-18 @ 22:30:00

Bild 1: Fredag. Lekte med Erik och Emmy. Ytterst trevligt. Vi är sjuka. på riktigt. Folk runt omkring oss glodde som fan. Men vad gör det om hundra år?

Bild 2. Lördag. Jag, morsan, Therese & Linnéa hamnade på Oconnor's. God mat. God öl. Tummen upp. Vinglade hem i ett par alldeles för höga klackar.

Övrigt: Söndagen har bestått av lite vardaglig bakisångest samt fotbollsträning. Har redan träningsvärk. Aj.

 


Iphone 5

2012-11-18 @ 17:15:00
Mehehehehe, då var den beställd! Kärlek tror jag.

Hello darkness my old friend

2012-11-15 @ 21:50:16

Hej på er bängpottor och pottbängare. Sitter nu på en iskall buss på väg hem från Skuttis. Har varit och firat Alleballe som blev hela fyra år idag. Ååh lillefisen då. Han fick ett fem-myror-är-fler-än-fyra-elefanter-spel av mig. Plus en tröja. Hade inte sett ungen på en evighet kändes det som och hade väl för mig att han var lite större än i verkligheten. Jag köpte storlek 128. Han har 110. Hoppsan. Man tror man bott i stan i flera månader men när jag räknade var det bara en vecka och tre dagar. Och ja, jag blev tvungen att använda mina fingrar där.

Var förresten och fixade nytt pass igår. Kom hem från jobbet och slängde i mig fiskbullar på två röda. Böt om i ett rysligt tempo men när jag tittade mig i spegeln såg jag bara en trött pårökt kärring med slickat hår. Okej, i med vax och hårspray. Bra. På med lite nytt smink. Perfekt. Åkte till polisen, tog nummerlapp, väntade lite, pling i klockan och sen var det min tur. Knäppte kort, skrev signatur. Fick se passet. Såg ut som en ännu tröttare pårökt kärring, i och för sig med en helt okej frisyr, MEN sminket var inte av denna värld. Såg ut som det man vaknar upp med morgonen efter en krogenrunda. "Men guuud, det här blev ju jättebra" sa tanten bakom disken. Jag skallade henne i mina tankar och sen tog jag min portmonnä och gick hem.


En apa som liknar dig

2012-11-13 @ 22:24:45

Denna lilla finess kom på posten idag. Herre jösstanes vilken smart en. Endast nittionio riksdaler och det tyckte jag att den var värd! Hej och fis


Nytt

2012-11-11 @ 16:12:00

Var häromdagen och införskaffade mig både en Tv och en dator. Oscar tyckte jag var dum i huvudet som blev glad över att få betala tiotusen bara sådär. Sen frågade hon i kassan om jag brukade spilla typ vatten eller dylikt. Nä eller va? Jo för då kanske du behöver en försäkring på datan. Mindes då den hemska händelsen då jag vickade ut en hel kaffekopp på farsans tangentbord. Jo en försäkring blir fint!!

När vi släpat in grejorna i lägenheten och fått upp allt kom jag på att jag inte har en tv-sladd eller vafan det nu heter och mitt internet är hos morsan. Så eeh ja, kan varken titta på Tv:n eller surfa på datorn. Synd. Men fan vilka finesser de har. Jorrå, man var väl läst manualerna!!


People hearing without listening

2012-11-11 @ 16:02:25

Hej på er turturduvor och duvturtare. Ligger i min säng, trött och eländig. Min lägenhet ser ut som skit. Måste städa. Har ingen ork. Snart kommer Linnéa, Fredriko & Oscar hit. Då ska jag äta en välförtjänt flottig pizza och sen ska jag ta itu med tvätten. Kanske slänga ihop en liten kycklinggryta också så man har mat tills i veckan. A man's got to do what a man's got to do.


Flytt på G

2012-11-06 @ 23:04:02

God kväll alla soffpotatisar och potatisar i soffan. Nu har jag blivit stadsbo. På riktigt. Har både igår och idag packat ner som en idiot, packat upp som en idiot, gått varv på varv inne på IKEA och diverse hemelektroniksbutiker, klämt och känt på både fläskfilé och lax, tecknat något jag hoppas är en hemförsäkring, köpt busskort, taklampa och så vidare och så vidare. Men så är det nu när man är vuxen och har fått hår på pullan som min mor skulle ha sagt. Lagade förresten världens äckligaste middag idag. Kommer dock inte säga vad det var eftersom ingen kommer våga äta hemma hos mig då. Och det vore ju hemskt tråkigt. Kan bara ge en liten varning att kombinationen av nudlar, tonfisk och curry fan inte är en hit!

Måste även tillägga att jag idag såg min nya grannes ovanligt långa tuttar genom fönstret. Mitt i torkandet av disken. Fick mig då tankeställaren att jag hädanefter alltid borde ta med mig kläder in till badrummet när jag ska duscha. Alltid!!


Dance

2012-11-04 @ 18:20:00

Hallå alla dansälskare och älskare som dansar. Här kommer ytterligare ett fylleinlägg. Träffade några sköna prickar bestående av Linda, Linus, Amanda & Robin igår vid artontiden. Åt lite mat, drack lite vin, spelade lite drickspel, sprang i panik till bussen i alltför vingliga klackar, skrattade åt komannen, slog klackarna i taket på saluhallen och drack åt helvete för många shotar. Det resulterade i några kackor på toaletten och idag har jag känt mig som ett riktigt jäkla mähä. Mordhotade nästan morsan om att hon skulle åka och köpa en cola och mat till mig. Usch, en bakfull Sara är ingen rolig Sara.


Spöklikt

2012-11-03 @ 11:16:37


Fredag!!

2012-11-02 @ 16:17:38

Ikväll ska jag klä ut mig jättefult. Äta hur mycket som helst fast jag inte är hungrig och dricka hur mycket som helst fast jag inte är törstig. En sann fredagskänsla helt enkelt!
På återseende


Alla stjärnor tänds

2012-11-02 @ 16:11:43

Hallå alla ungkarlar och karlungar. Det sa bara "swosch" så var denna jobbvecka över. Har väl inte hänt något exalterande i mitt liv förutom att jag blev bortglömd här om dagen. Bortglömd tänker ni. Hur kan man bli bortglömd bara sådär? Jo, jag och två av mina familjemedlemmar bestående av en mor och en bror hade varit på kalas i Björklinge. Helt plötsligt är dessa två familjemedlemmar borta. De syns inte till någonstans.
"Hörni, har någon sett morsan och johan?"
"Ja men de åkte väl för en stund sen.."
Nämen vafaan!! Fort på med mössa å paraply och snabbt som tusan springa ner vevandes med armarna för att hindra denna röda bil som är på väg att rulla ut ifrån parkeringen. Jag rycker argt upp dörren och när morsan och Johan inser vad de gjort började de gapskratta. Kul. SKITKUL!!!!
Där, har ni storyn om hur man blir bortglömd. Känns sådär.


RSS 2.0