The looser standing small

2011-09-30 @ 20:29:57
Nu är det klart och betart som min gamle farmor brukade säga. Resan alltså. Fick nyss ett litet mail angående bokningsbekräftelsen av flyget till Sydney. Jag dör. Längtar utav bara tusan. Om en månad så! Så jävla glad att jag inte började plugga eller något i höst. Jag vill uppleva världen innan jag sätter min fot i något som man kan likna ett universite igent. Så denna resa passar ju mig som handen i handsken. Jag går och dör en stund till tror jag!

Här är förresten min supertuffa rygga som jag kommer bo i de kommande 3 månaderna. Fin va?


In a bed of roses

2011-09-29 @ 07:46:18
Åh jag köpte så fina så fina bikinisar igår. Blev 3 överdelar och 3 underdelar i olika färger och mönster. Sen köpte jag även med en byxdress, jag dör. Vet inte vad som slog fel i hjärnan. En gul dessutom. Med blommor om jag inte minns fel. Kommer nog passa min blekfeta kropp ypperligt. Men what the heck, fanskapet kostade 19 kronor så är den värre än värst så får jag väl torka fönster me'n. Förresten så kostade allt 19 spänn styck. Känns kanon att sitta och titta på sommarkläder när alla andra köper gråa halsdukar. Hur bra som helst. Tack och bock!

Det går hit, det går dit, det går runt en liten bit

2011-09-27 @ 23:04:45
Denna dagen i mitt liv har varit hektisk mån trå. Inte nog med att min telefon har varit helt urkukad hela dagen så har jag trots detta miserabla öde fått många saker strukna på min "att-göra-lista". Efter jobbet bar det av ner mot stan, fort som tusan, för att besöka första bästa vacciationsbyrå. Sagt och gjort. Jag gick därifrån 1340kr fattigare, men 3 vaccin rikare. Hem och käka mat, leka lite med alleballe, glutta in i mitt rum för att ge mig själv en klapp på axeln för gårdagens hysteriska städning och uppsättning av nya hyllor, beställa en riktig baddare till backpackingväska, maila resekunniga personer om pass och visum, kika flygresor och sist men inte minst bestämt mig för vilka bikinisar jag ska klicka hem i morgon. Pust. Och nu ligger jag i sängen i total oharmoni med klockan men hoppas dock på att vakna utvilad och pigg i morgon, utan fetaste påsarna under ögonen. Ja, man säger väl att hoppet är det sista som lämmar människan. Right?

Du är mer än du tror

2011-09-27 @ 19:24:26


You had me at hello

2011-09-26 @ 16:26:29
Hej Eva! Måste ju värna om mina läsare och eftersom min moster tar sig en titt här när hon har tid över så tänkte jag väl rikta ett hej just till henne. Så hej hej! Idag har jag jobbat. Jobbat och jobbat och jobbat. Inget kul har hänt förutom att vi delat ut reklam. Men det är ju inte speciellt roligt vid närmare eftertanke. Tänkte ta och beställa den där förbaskat snygga klänningen när jag kommer hem. Efter ett besök hos farmor & farfar, lite mat och en springtur förstås. Hur bra som helst! Hejdå Eva. Och alla ni andra.

Hjulet snurrar men hamstern är död.

2011-09-25 @ 19:34:02
Vaknade upp denna morgon av att någon dunkar hamsterhits i vardagsrummet. Jo, det är sant. Manboy kunde faktiskt bli sämre än vad den redan var. Tror att det är Alvin och gänget som har varit i farten och remixat några sånger. Mysigt. Nej.

Sitter just nu på toaletten medans Alexander badar. Ja, jag sitter ju inte å skiter utan sitter med kläderna uppdragna, på toalettlocket med datorn i famnen. Var tvungen att klargöra, vill ju inte ha några missförstånd! Matchen idag mot Söderfors gick galant och vi avslutade denna säsong med en seger på tre mål mot noll. Hurra för det. Och det är söndag igen. Tycker veckorna går läskigt fort och det är inte långt kvar tills jag lämnar detta trista och gråa land. Nej, vad vart det här för skitinlägg? En kopp kaffe skulle sitta fint.




Ett älgarsle på bredsladd

2011-09-24 @ 20:23:51
Fyfan, nu har jag suttit och fixat och trixat med den här jävla designen så sjukt länge. Nu lägger jag ner och åker upp i skogen för lite mys med älgar och vildsvin. Hej på er!

Frusna på en strand

2011-09-24 @ 09:18:03
Efter mycket om och men (läs slagsmål) blev det i alla fall Jägarna 2 som jag, Sanna, Marre och Orre såg igår. Ja, vad ska man säga. Den var bra men jag hade helt missuppfattat handlingen. Trodde det skulle handla om just jägare och inte någon kriminalhistoria. Satt och väntade på att en björn eller något skulle hoppa fram och skrämma skiten ur folket men icke! Idag ska jag vara barnvakt åt alleballe samt titta på fotboll och Australiaaaaaa. Bra film, just so you know. So long!

Varför var du så långt borta när jag behövde dig som mest?

2011-09-22 @ 19:48:12
Efter en liten löprunda på cirkus sjukommasju kilometer tycker jag att jag förtjänar något i den ätbara riktningen. Orkade inte göra middag när jag kom hem så jag gick ut och sprang i stället. Oerhört effektivt. Får man väl hoppas. "Gick ut och sprang". Vilken jävla mening. Tåls att tänka på. Och jag vette fan vad som har hänt med katta. Hon går som nåt sneknull man plockat upp vid vägkanten. Ska nog ta och leka veterinär men först förtjänar hon lite kött och lever i gelé. Den ska tydligen vara extra god och smakrik. Var den det Sigridgumman? God och smakrik? Jag tvivlar jag..

Jag ligger gömd under löven

2011-09-22 @ 08:49:18
Kom till jobbet 45 minuter för tidigt idag. Innan det hade jag även droppat av Joppe och tankat bilen för nån hundring. Med all dessa fakta drar jag slutsatsen att jag inte har något liv. Så få rader, så litet budskap. Hej!

And all they say is "save your tears for a love who deserves your prayers"

2011-09-21 @ 22:04:17
Hörrni, nu ska jag berätta något så hemskt ointressant att stolen eran kommer att ramla baklänges. Sedan jag började jobba har jag inte, och nu menar jag verkligen INTE, köpt ett enda klädesplagg till mig själv. Herre jesus, jag sa ju att det var tråkigt. Men jag blev så förvånad att jag har kollat runt på internet i flera dagar och letat efter en snygg klänning och ett par dugliga skor. På rean då förstås. Man kan ju inte shoppa som en galning när man måste spara varenda liten krona man skrapar ihop. Bara lite granna. För att unna sig själv. Det måste man göra ibland för att känna att man lever.


Man kan inte avsluta något som aldrig funnits

2011-09-20 @ 21:45:38
Ibland kan tanken slå mig att vi människor vill att allt ska se så jäkla perfekt ut hela tiden. Allt ska vara så himla underbart och vackert tamefan jämt. Ett exempel är väl när man knäppt kort på sina läxor, gärna en kopp svart kaffe i hörnet och något gott att mumsa på, möjligtvis en chokladkaka. Marabou kanske? Man lägger upp bilden på nån social hemsida och så formulerar man sig som att man är så glad över att få kasta sig in i fysikens lagar och man är så lyckligt lottad över att man har ett helt berg av plugg över sig. Varför? Jag fattar inte grejen av att allt måste se så idylliskt ut hela tiden? Varför inte bara skrika ut att man hatar sitt fanskap till lärare som inte fattar ett piss av att man har ett liv utanför skolan? För det är ju så man känner egentligen. Hade man tyckt att läxan varit så superfantastisk som man vill framställe det som så hade man väl ändå inte lagt böckerna i en perfekt, symetrisk hög, gjort nybryggt kaffe som man placerat i en härlig vinkel, lagt chokladen mitt i uppslaget och tagit hundra bilder i olika vinklar och färger. Ja, man måste ju redigera bilderna lite också. Då hade man väl suttit där och pluggat, övat, förhört sig själv. Inte tagit fram kameran och börjat lekt fotograf. Fyfan, jag vet att jag är störd men jag kan inte hjälpa det. Nån gång måste man faktiskt inse att tillvaron inte är helt perfekt. Går man bara och låtsas hela tiden så kommer det skita sig inom en snar framtid. Men eeh ja, lycka till då hörni!

Här har ni tjejen som är känd för att vara positiv!

Som i en gammal sång

2011-09-18 @ 23:07:51
Har avslutat denna helg med Solsidan och lite naturgodis. Letat klänning på internet till årsfesten har jag också hunnit med. Men nu gäller det att hålla i (läs hålla igen) om man ska kunna klämma ner sig i nått i en acceptabel storlek. Måste ju förbereda mig lite för stranden också. Mmmmm. Godnatt på er.

Jag vill höra någon säga mig att i morgon blir en bättre dag

2011-09-18 @ 09:45:26
Hela denna helg har jag spenderat med några trevliga prickar, ingen nämnd ingen glömd (Sanna, Marre & Linn). I fredags brassade vi ju iväg till Ramsta för att jag, morsan, brorsan och Lollo speladeslashsjöng på ett bröllop. Men, trogna vänner som man har så satt Sanna, Marre & Linn ihopkurade i kyrkbänken. Jag skulle vilja kalla dem min fanclub men det är en annan historia. Hela tjofadderittan gick väl bra och jag lämnade stället 500 riksdaler rikare. Gårdagen dårå börjades med Java, ja hör och häpna. Sara har börjat gilla sån mat och speciellt sushi. Anteckna för bövelen! Sen tog vi en sväng förbi Gränby med Linn som shoppade för oss alla. Frammåt kvällningen dumpade vi Marre och vi andra tre tog oss hem till Linnsan (jo, ja får kalla henne det. Har nämligen frågat) för massa spel. Dock så hade de bara ett spel men är man finurliga som vi så hittar man på egna spelregler och på så vis kan man spela samma spel flera gånger. Sådärja, jag pratar på både på in- och utandningen men jag har bara nån mening kvar jag vill dela. Jo, idag laddar vi för match mot djävulsbälinge. Är supertaggad. Kom och kolla vettja! Börjar kl femton i Bälisus. Heja heja. Nu är jag så hungrig så jag väcker väl mitt sovsällskap om jag inte går upp och äter något. Nej, en sushi kanske?

Jag vill tro att tiden läker våra sår

2011-09-13 @ 18:55:18
Jag har återupptagit mitt tittande av Glamour igen. Ja det är sant. Jag och morsan lär ju vara de enda två levande figurerna som faktiskt följer den serien. Pinsamt men oooh så bra!


Tillsammans ser vi ljuset

2011-09-12 @ 21:46:03
Nyss hemkommen från ett träningspass och ligger död i sängen. Jo, jag vet. Klockan är bara barnet och bolibompa har väl knappt slutat. Men jag är götrött och känner fan hur skönt det kommer att vara på jobbet i morgon när man är extra utvilad. Då kan ni sitta där era muppar med stora svarta påsar under ögonen och ångra att ni inte givit er själva en god och lång natts sömn. Så där, nu har jag predikat klart för denna gång. Jesus älskar oss alla. Amen och god natt.

I keep dancingon my own

2011-09-11 @ 21:56:13
Söndag idag. Fy. Kom hem halv 4 igår och 6 timmar senare blir jag väckt av morsan som står och trampar i mitt rum och vill att jag ska vakna. Vi skulle nämligen skruva ihop lite möbler som vi inhandlat till vardagsrummet dagen innan. Ikea alltså. Dessa jävla möbler och det ska skruvas och det ska snurras och det ska pusslas. Ja, det är som ett stort jävla pussel. Jag undrar hur många skiljsmässor det tagits ut på grund av att man skulle sätta upp ett Ikea-kök ihop. Ojoj, det bådar inte gott må jag säga.

Låt mig få bära dig

2011-09-09 @ 16:36:31
Tänkte dra min lilla vanliga så kallade fredagsgenomgång av vad jag ska göra i helgen så håll i er, här kommer den. Kvällen kommer att tillbringas hos Linda framför Tv-apparaten med några trevliga filmer och trevligt sällskap. I morgon ska jag upp i ottan för att spela en djävulsmatch mot Morgongåva, efter det pangar vi på med en lagfest och så avslutar jag helgen (antagligen oerhört bakis) med lite övning inför bröllopet kommande helg. Ja, det var nog allt. Trevlig helg, sug och svälj!

Mina ögon kommer alltid att le mot dig

2011-09-08 @ 22:40:25
Och så var det ju det här med det eviga höstälskandet. Jag kan verkligen inte förstå folk som är så glada och positivt inställda till att höstens mörker står och trycker i dörrkarmen. Jag hänger inte med. Det ska mysas under filtar och det ska drickas te och man ska ha snygga höstkläder på sig. Sotiga ögon, extra bra frisyrdag, kängor, skinnjacka, stor halsduk och ett bar solbrillor. Snyggt, men fan så opraktiskt. På förmiddagen regnar det och det där perfekta hårsvallet man fått till ligger nu klistrat på kinderna. Det är kallt och jävligt, blåser som fan och du ångrar att du inte tog ett par vantar. Solbrillorna kommer inte på tal att sätta på sig eftersom alla vet att det ser urdumt ut att ha sånna på näsan när det är grått och molnigt ute. Frammåt eftermiddagen har ditt sminkade ansikte förvandlats till en enda massa eftersom regndropparna hade en tendens att kleta kring allt, för olyckligtvis glömde du ditt paraply hemma. Det är även så varmt att den tjusiga halsduken får släpas i din hand efter där du går. Svettigt. Nämnde jag att du ser ut som en dränkt katt? Väl hemma gör du leravtryck av dina skitiga skor i hallen och det är så kallt att det skulle kunna befinna sig en isbjörn i vardagsrummet. Filten i soffan är ett måste om du inte föredrar att frysa ihjäl och den underbart doftande tekoppen framför dig innehåller en blaskig vattenblandning och är på tok för varm så att du bränner tungan. Men du har bestämt dig för att här ska banne mig mysas i höstmörkret och när du slår igång TVn inser du att det bara är värdelösa program som sänds. Du slår av den igen. Tittar dig omkring i det stora, mörka och kalla huset. Sen inser du att du känner dig så ensam och bortglömd under din lilla filt, att du inte vet vart du ska ta vägen. Jodå, hösten är såå fin och gosigosig. Ännu finare är ju att jag kommer befinna mig på andra sidan jordklotet när det värsta vädret är här. Jodå hörni, Australien i november. Där kommer jag att vara. Mmm. Tur att jag fick in det i detta inlägg bara för att göra er lite avundsjuka. Heppårre!

Vi går ut och brinner upp i natten

2011-09-06 @ 22:01:13
Jag har en allt bra rolig släkt jag. Jag har en mormor som är lite virrig i kolan men hon är så söt så man bara vill krama om na'. Hon har i flera års tid trott att hennes blodsocker är jättehögt medans i själva verket har hon gjort helt fel med mätaren så hon har gått omkring och trott att hennes nivå legat på 8,8 (mellan 4 och 5 är normalt!), fast i själva verket har det legat på runt 6. Sedan nämnde jag att hennes glasögon var så skitiga, man såg knappt igenom dem. "Ja man lever ju i dimman för jämnan" var svaret jag fick. Jag har en mor som skickar oss barn till tandläkaren helt fel dag och fel tid och jag har en storebror som spottar och svär åt allt och som konstant går omkring med hjärnskakning. Ska han berätta om en person så är det alltid "den där jävla ......." och så avslutar han alltid med "din dumma jävel". Haha och sen har vi Johan då som satt och sjöng "det är lika bra att sluta drömma, det går åt helvete i alla fall" i kyrkbänken medans han tittade upp på Jesus. Ja, jag säger då det.



I det tysta ska jag slåss

2011-09-04 @ 02:38:18
Har precis avfärdat en sista vinkväll med Sofia och en massa andra fina människor. Rätt sorligt om man tänker efter, vem ska nu messa varje fredag och säga att "ja men jag har ju en dunk vin här hemma, du kan ju komma över om du vill"?. Nej, jag får trösta mig med att om två månader drar jag också. Fy tusan vad härligt hörrni, visst?

Jag vill inte vänta längre

2011-09-02 @ 16:35:43
Var på blodcentralen igår och delade med mig av 4,5 dl blod. Det kändes bra och jag var nöjd med mig själv att jag pallrat mig dit. Sjuksöterskan var också väldigt trevlig och hon sa att jag var en hjälte. Det roliga är att jag kände mig nästa som en hjälte också. Tills jag fick reda på att endast 3 % av Sveriges befolkning är blodgivare. Det är illa. När man kan göra en sån enkel sak som räddar liv. Nej då skyller man ifrån sig att man är rädd för nålar eller att man har så små ådror så de kan inte sticka en och så vidare och så vidare. Ja, men tänk om det hade varit din bror eller din mamma som hade legat där i sjukhussängen. I desperat behov av blod men det är så trångsynta människor i denna värld som hellre hittar på dumma bortförklaringar än räddar liv. Jag blir helt stum.

RSS 2.0