it's a fool's game

2011-03-31 @ 17:02:13

jag tror att idag var det den första dagen som jag grät offentligt


I don't need a perfect mirror, I don't care for queens and kings

2011-03-29 @ 22:54:41
Halluu. Ligger nu i min mysiga lilla säng och checkar in desperate housewives. Måtte ha varit ett geni som skrev den serien allstå. Just love it. Aja, Sverige vann fast de spelade som hästarslen men vad gör det om hundra år?

So long fuckers


Ta mig till en plats där sorg och ångest inte existerar

2011-03-28 @ 23:08:52
Hallojsen. Har precis skrivit klart en mördarsvenskauppsats typ. Men nu är allt klappat och klart. Ska bara skriva ut och skicka in till urkund. Jiihaaaaaaa


.

2011-03-27 @ 22:49:42
Man börjar undra för vilka man vill ska vara kvar och för dem man borde vänt ryggen åt för länge sen...

Ingenting är som det var, ärligt vad har jag kvar nu?

2011-03-27 @ 22:46:04
Haft en underbar helg uppe i Tellberg med farmor som fyllde 70 och resten av släkten. Det var fint! Var så jäklarns skönt att bara komma bort och tänka på något annat. Eller rättare sagt, inte tänka alls. Det tråkiga är bara att direkt när man kommer hem och möter verkligheten igen så drabbas man av magont och panik. Jag orkar snart inte längre. Studenten, vart är du när man behöver dig som mest? Eller man kanske ska längta tills efter studenten. Jag har en känsla av hela den dagen bara kommer att bli ett rent jävla fiasko...

You make my dreams - Darly Hall & John Oates

2011-03-24 @ 11:01:56
Gick upp i ottan idag igen. Skulle köra mor min till jobbet, hem igen med bilen eftersom jag behöver den later. Jaja, som sagt är jag ledig idag. Men vad ska jag göra? VAD SKA JAG GÖRA? Plugg plugg plugg. Hurraaaaaahahaha



creeeppyyyyy

I ett hus i skogens slut

2011-03-23 @ 07:43:52
Good mårgån good måårgåååån! Sitter här med frulle framför mig och har det allmänt bra. Gick upp skitmycket för tidigt, men vad gör det? Solen skiner på höns och kaniner. Morsan var så gullig att hon lämnade bilen åt mig idag, så jag slipper ta bussen. Wroooooooomm. Men nu är det ju såhär att jag har ett litet problemo. Jag har nämligen fått sommarjobb på posten i 5 veckor, jiihaaa. Le problemo är bara att jag då inte kommer få ledigt för att åka till London med pappa, Helena och Joppe. Vi ska ju åka freddag till måndag och dessa två dagar måste jag jobba... Suck. London - sommarjobb?


Hjärtat brinner, jag springer, stanna när du märker att jag förföljer dig

2011-03-22 @ 17:47:32
Har precis lagat mat åt hela familjen. Dukat upp och gjort fint, har till och med tänt ljus. Problemet är bara att ingen har kommit hem än. Kul jul. Är förresten klar med toppen av min läxhög. Jiihaaaa. Nu så börjar det ordna upp sig. Soo long

Det bor en ängel i mitt rum

2011-03-22 @ 15:43:02
Nyss hemkommen från a lovely school day och sitter och avnjuter en god kopp kaffe. Hade bara två lektioner idag, på psykologin var det ju "modevisning" kl 2 som vi i klassen så gärna ville gå och kolla på. My ass, haha, jag och ellmina sprang till bussen och åkte hem i stället. Men vi fick en läxa som jag snart ska göra, duktig som jag är. Läste ut Doktor Glas också på min entimmesresa till skolan. Hurra.

Sen fick jag väldigt goda nyheter idag i skolan. Vi är nämligen lediga på torsdag OCH fredag. Yää yää. Fast hade inte ellmina pratat om det idag hade ju smarta sara åkt in till prick 8 på torsdagsmorgonen och väntat i min ensamhet på att första lektionen skulle ha börjat. Jajja, man har inte så mycket koll på läget, nej det har man ju inte.


jag är som ett barn som springer bort mig i natten

2011-03-21 @ 19:55:20
Sitter i detta nu och läser ivrigt boken om fabulous Doktor Glas. Bara 30 sidor kvar nu. Hejja hejja. Sen är det bara en gullig liten bokredovisning på den också som ska in. Har skrivit klart mitt PM idag också, sen måste jag börja läsa min engelskabok som ska vara klar tills på måndag och som grädden på moset har jag prov i politiska ideologier denna vecka. Förhoppningsvis på torsdag. Måste jag göra det i morgon så är jag rätt så körd. KÖRD KÖRD KÖRD! Plugg är mitt liv nu förtiden, snart avlider jag.
Hej



New York skulle inte sitta helt fel nu. Vill tillbaka

I got soul, but I'm not a soldier

2011-03-21 @ 11:04:41
Idag, måndag den 21 mars, man är fet som en gris, nu gäller det. Hehe, taggad så innibängen. Får se hur länge det funkar. Jag, sanna å agge. Nu jävlar!!!!


vi gömmer ångest bakom murar och betång

2011-03-20 @ 22:05:17
jag stör mig på små skitungar som bråkar och skriker, jag stör mig på otrevliga personer, jag stör mig på alla tankar som kan kopplas ihop med skolan, jag stör mig på folk som knögglar ihop ansiktet drar upp ögonbrynen till hårfästet och putar med munnen som om de ville se äcklade ut, samtidigt som de tar kort på sig själva, spegeln är ju ett plus, jag stör mig på att jag inte har några pengar, jag stör mig på att det är vinter, jag stör mig på att allt inte är som det borde vara, jag stör mig på en jävla massa "smile-gubbar" i alla blogginlägg, jag stör mig på att allt bara skiter sig hela tiden, jag stör mig på att jag är så jävla bitter. ja, mest av allt stör jag mig på mig själv



Sånt man aldrig borde görs ändå

2011-03-19 @ 00:41:03
Oj herre gud. Nu får det vara nog som min gamle vän Sanna skulle säga. Hon och jag hade ett väldigt deep-talk idag och på måndag börjar våra "nya liv". Agge får också vara med lite på ett hörn. Så nu ska vi slänga av oss vinterfettet och bli riktigt slimmade till studenten. Vi ska bli nyttiga, hej och hå. Ja man kan ju alltid hoppas. Nej nu ska jag sussa. Föredrar min åttatimmars skönhetssömn. Varför kan man inte banta medans man sover? Vore ju ursmart. Typ ta ett piller som gör att man förbränner som en galning. Man vaknar upp på morgonen och bah "woow där försvann 5 kilo". Värt att slänga en tanke på.

Som en nersolkad skjorta

2011-03-17 @ 14:32:08
Gaaah, jag blir bara så arg ibland! förbannad & besviken.... vill bara att skiten ska vara över. GE MIG SOMMAR NUNUNUNUNUNUNUUUUU!!!

Et Cetera

2011-03-17 @ 10:41:15
Hemma idag igen. Hmm, mitt knä kukade ur igår när jag spelade fotboll med alexander... Kanske mindre smart av mig. Hehe, jajja.  Dagen ska jag ägna åt plugg på högvarv. Älskar att skolan tar kol på en såhär på slutspurten.

Och mina kryckor vill jag bara kasta ut raka vägen genom dörrn. Missar ju första träningen inne i själva diös i morgon också och sen matchen på lördag pågrund av mitt djälulsknä. Damn you djävulsknä. Men skönt i alla fall att mina tisdagskvällar är räddade. Desperate housewives började ju nu i veckan. Love it! Ni är ljuset i tunneln säger jag bara! Hehe, jaja, bara en liten hint av överdriv. Eller inte



Hopp hopp

2011-03-15 @ 20:23:04
Varning. Om ni ser en haltande kärringliknande dvärg med ett groteskt stort vänsterknä som hoppar fram med världns minsta kryckor. Ja då är det nog mig ni ser... Var hos ortopedis idag. Har troligtvis bara stukat knät. Hoppas på det bästa. Ja har inte tid att vara skadad.

Vill du ha kryckor så kan jag fixa det åt dig?

2011-03-14 @ 21:17:14
- Nää tack. Det blir så jobbigt att cykla med dem till bussen... Hehe mindre uppskattat skämt av mig när man sitter på närakuten och pratar med en läkare för mitt sönderslagna knä.

Solfan skiner på höns och kaniner

2011-03-14 @ 11:16:52
Åhh man blir så glad när man vaknar och så skiner solen som bara den. Trevligt. Snart börjar väl fågeljävlarna att kvittra på morgonkvisten också men det gör ingenting, nej det gör det inte. Tog till och med på mig skinnjackan för första gången i år också. Nu är det fan vårkänslor pågång. Åååh, VÄLKOMMEN ÄLSKADE VÅR!!!


Pretty woman

2011-03-13 @ 23:38:50
Har så groteskt ont i mitt knä. Ajaj blev fälld på matchen och nu är det svullet som bara den. Ser ut som om jag fått en extratutte på knät. Men det kan ju också vara trevligt. Vi vann föresten med 4-1. Yiiihaaa!!

Bara 80 dagar kvar nu!!!

2011-03-13 @ 11:33:51

Man skadar inte den man älskar

2011-03-13 @ 11:20:41
Det måste vara vetenskapligt bevisat att shopping gör en lycklig. Ja så måste det vara. Var glad hela dagen igår efter att jag slösat massa pengar på stan med Emmy. Jaja, och jag drömde om studenten inatt. Åååå jag längtar som en gris.








Jaja jag är ingen mästerfotograf men det är väl skitsamma. Köpte en till tröja men den orkar jag inte lägga upp. Intresseklubben antecknar.

Som en ljudlös telefon

2011-03-10 @ 19:23:05
Jag trodde mitt huvud skulle explodera idag. Hade psykologiprov. Fick psykbryt. Jobbiga frågor, jobbig dag, jobbigt liv. Nu sitter jag och gullar med Aliiballiiii. Det är torsdag. Torsdagar är trevliga. Ja det är dem. För då vet man att i morgon är det fredag, och fredagar är alltid bra dagar, sen är det lördag, och sen söndag. Ser ni vad jag försöker komma fram till? Nehe, skit it då.

Hej


9 mars kl 10

2011-03-09 @ 15:03:45
Jag är en sån här turmänniska. Det bara är så. Idag nämligen skulle jag åka in med min lillebror till tandläkare, jag vet jag är en ängel. Så vi satte oss på tio över åtta bussen in till stan och tio över nio var vi inne. Johan skulle vara hos tandläkaren kl 10.00 exakt, så vad gör vi då? Jo jag är snäll och köper en liten läsk till Joppe (mindre smart innan ett besök hos tandis). Vi går och fönstershoppar en stund för att senare bege oss mot folktandvården. Väl där inne, på med skoskydd för bövelen, går vi mot apparaten som säger "checka in här". Såå Johan vad är ditt personnummer? Eeeehhh jag vet inte. Ring pappa. Pappa berättar. Slå in personnumret. ERROR! Jaha, gå till telefontanten. "Hej, vi skulle bara anmäla att Johan Bäckström har kommit hit nu". Jaha, fram med personnummer igen. ERROR! Jaha, vad gör vi nu? Telefontanten tittar undrande på datorn. "Nej, jag kan tyvärr inte hitta dig". Jaha, leta mera då för bövelen. Jo hon letar och hon letar och tillslut skrattar hon lite och säger. "Johan, du har tid i morgon. Den 10 mars kl 9.00. Inte den 9 mars kl 10.00". Jaha, skratta lite, hejdå, gå ut. Och jag som är så vänlig hade ju sjukanmält mig för lilla Joppis skull så jag tänkte att nu ska jag hem och plugga röva av mig. Men vem möter jag då på stan? Jo, Johanna....... Min lärare i religion som jag skulle ha på eftermiddagen. FAAAAANIIIHELVETEESJÄVLASKIIIIIIT!!! Jaha, lämna Johan på stan i en hel timma, jag fort tillbaka till skolan och så blev alla glada och nöjda.

På återseende


Bild från kryssning. Jag har en lucka när bilden togs ja

...

2011-03-06 @ 22:24:34
Om man fortfarande är bakis kvällen efter när man ska gå och lägga sig, då har man fan gjort ett bra jobb!

Kryyysssnniiiinng

2011-03-05 @ 11:34:02
Hääj. Idag är det lördag, 5 mars, 2011. Och det betyder studentkrysning!!! Jiiihaaaa. Ska bli så jäkla kul. Hoppas att man inte blir avkastad i finland eller något utan plånka och mobil. Det vore ju hemskt otrevligt. SIMMA LUNGT (förresten vann vi igår mot wattholma med 2-1. Yäääy)

piss

2011-03-02 @ 16:45:48
Hallå där. Sitter hemma och är arg på mig själv för att jag inte kastat mig in i filosofins värld än. Men det är ju sååå tråkigt. Man trodde att filosofi skulle vara värsta chill ämnet men fan heller. Sitter och drömmer mig bort till ett varmare land. Strålande sol och klarblått vatten skulle inte sitta fel. Ja vill ha sommar och studenten. Men men fortsätt simma! Hej

När ska polettfan trilla ner?

2011-03-01 @ 14:24:21
Tjenisen!!
Tänkte bara tipsa om 2 sjukt bra låtar som jag har snöat in mig helt på den senaste veckan. Den första är Desperados med Pernilla Andersson och den andra är Åt helvete för sent med Sara Löfgren. Mmmmmmm

Sitter hemma nu med en utsökt kopp kaffe. Jag och några till gick och smörade lite extra för läraren och hej vi har ingen lektion. Yää, så jag tog mina små dvärgben och knatade (eller sprang) iväg till bussen. Hurra. Ska skriva klart djävulsreligionsuppsatsen nu tänkte jag. Är snart klar men den är så jäkla dryg. Damn you religionsuppsats.

Nej, plikten kallar.
Simma lungt



Åååh sötaste gullialexandeer

RSS 2.0