Förjävligt fin

2012-06-25 @ 23:15:05
Du är för fin.
Du är för fin för sånna fula killar,
varför ska du kasta pärlor åt svin?

Han är en sån man,
som sol och vårar.
Tar allt du har.
Sedan blir du lämnad i tårar,
utan någonting kvar.

Du är för fin.
Du är alltför fin för sånna fula killar,
sluta upp att kasta pärlor åt svin.

Let's twist again

2012-06-23 @ 19:00:12
Galen dag igår. Gick ju upp i ottan och tog första drinken då, åt lunch ute på bryggan, solade och badade (nej förfan, inte jag. Badade alltså), grillade stört mycket kött, åt en himmelskt god efterrät a la Agge innan jag och Gurra däckade i sängen. Jo det är sant. En kvart senare blev husvagnen totalt vandaliserad av två okända förbrytare (Sanna & Herman) som tvingade upp oss och sen hällde de i oss sprit. Usch. Hemska människor. Efter min söta sömn hade jag ju blivit bakis men efter en påse vinägerchips så var man fit for fight igen. Några bärs senare och poff befann vi oss nere på stan. Vandrade runt där, hejade på folk man kände och på folk man aldrig skulle säga hej till i onyktert tillstånd. Men det är ju så det är. På midsommar.

Dagen har ägnats åt att äta bakismat så det stod härliga till. Tunnbrödrulle med räksallad. En klassiker. Herman och Orre började med en öl men så pigg, eller opigg, var då inte jag. Nu har vi snyggat till oss onödigt mycket, spriten är framtagen igen och musiken är på högsta volym. Life is great va?

Slowride

2012-06-22 @ 12:24:55
Befinner mig just nu i Öregrund. På självaste midsommar. Fan vad standard. Vi började med en drink i morse vid 8-snåret och sen har vi väl fyllt på regelbundet med vätska hela dagen. Jodå, nå fan ska vi väl ha kul allt!

Ur en postmans dagbok

2012-06-22 @ 12:15:57
Den här veckan har varit allt annat än ohändelserik. Ja jag sa ohändelserik. En ytterst traumatisk händelse skedde under en helt vanlig dag på jobbet. Jag hade grabbat åt mig en bunt post för att dela ut i ett stort, men dock mindre grasiöst, höghus. Utanför dörren står en tant med en burk i handen. Som från ingenstans kommer en sån oerhört vidrig stank och verkligen örfilar mig så groteskt hår i ansiktet. Då ser jag det. Hon står med en halvöppen surströmmingsburk och bönar och ber om att någon ska hjälpa henne att öppna det sist. Hela hon är dränkt i surströmmingsspad, hissen och trappen lika så. Jag kan garantera att jag inte varit med om något värre. Höll ju fan på att spy ner hela mig själv, henne, posten och trapphuset. Så alla mina hemska bilresor då morsan lagt av en rutten brakskit är som ett piss i havet jämfört med denna stank. Snacka om men för livet!

Jag ska köpa mig en gran

2012-06-13 @ 16:13:21
Sitter och funderar. Allt blev lite knasigt helt plötsligt. Sånt man inte trodde kan hända händer, sånt man inte trodde man kunde känna känns och saker man inte vill säga sägs. "Tomten jag vill han en riktig jul" spelas i bakgrunden och jag sjunger med för fulla gubbar. Ja herre gud vad skrattretande allt är om man tänker efter.


I've fallen for a monster

2012-06-12 @ 20:41:51

Idag har jag svävat runt i min nya kjol (ja den orangea) likt en ängel om jag får säga det själv, städat, hälsat på farmor och farfar, lagat (lyx)middag till mig och mor och varit och handlat mat. Mwah, supersara är i farten. Sen fick jag sån "dessanna" så var tvungen att hämta upp henne också. Nu sitter vi i soffan med kaffe och jordgubbar och kollar på fotboll. Härliga tisdag!


Farväl

2012-06-12 @ 11:04:50
Nu har jag tittat på det absolut sista avsnittet av, ja, jag säger det igen, världens bästa tv-serie. Älskade Desperate Housewives, vad ska jag nu göra av mitt liv när ni inte längre finns? Usch, love hurts eller vad säger man?


Black heart

2012-06-12 @ 00:01:52

Har för första gången i mitt liv köpt ett plagg i färgen orange. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Troligtvis skratta. För fan så snygg kjolen var!


The big beer for the big boy

2012-06-10 @ 18:53:37

Var på korridorsfest igår hos Emma. Pissfull och glad var man och det resulterade i att man vaknade upp med spya i brallorna. Linserna var i och ett flertal sms där innehållet bestod av frågor angående min sjukhusvistelse i natt fann jag även i telefonen. Eller ja, jag var ju aldrig där. På sjukhuset alltså. Fyfan, läcker tjej.


Är det så här man ska se ut?

2012-06-08 @ 23:14:47


Det stod för något vackert men nu har det tappat sin glans

2012-06-06 @ 22:12:38

Ibland är saker och ting tråkiga. Som att vi bara var åtta stycken på träningen idag, att jag stod halvnaken vid garderoben när vi fick gäster och att skuttungepojkarna förlorade mot Hinden. Det är tråkigt. Ibland är det tråkigt att vara pank, det är tråkigt när mobilräkningen är för hög och det är tråkigt när man är ensam hemma. En till sak som är tråkig är att vara ledsen. Att vara ledsen över att något som är fint inte håller. Går sönder. Rivs isär. Det är tråkigt när någon släpper taget och det är tråkigt när någon låter den andra släppa taget. Då blir man automatiskt ledsen och det är inte roligt. För det är svårt att vara stark när en av personerna man älskar allra mest bara bryts ner. Gång på gång. Helvete.


Lika som bär

2012-06-03 @ 10:23:15

Gårdagen fick bestå av scrap(crap)booking, lektid med Marre, ihjälfrysning när vi kikade på b-lagsmatchen, kanske den bästa av de bästa filmerna (Pippi på de sju haven) hemma hos Sanna och en rejäl fruktsallad på det. Fint!

Idag blir det återigen ett huvva när jag tänker på att vi ska upp till Månkarbo igen för att spela match. Två gånger på en och samma helg. Brrr!


Jajamensan fattas bara!

2012-06-01 @ 17:17:25

Hemkommen från jobbet för en kvart sedan och har redan hunnit klämma i mig middag och en kopp kaffe på det. Tänkte gnida lite på harpan nu. Ska ju spela/sjunga på Stockholm maraton i morgon så det gäller väl att man övar lite. Shit. Nervös. Ja. Om en timme blir det till att svida om till sjuhelvetes varma kläder. Ska åka till Månkarbo (huvva) för att heja fram Skuttungegrabbarna ikväll. Andra sidan är ni klara??

En awesome bild på mina awesome polers (Sanna, lite mer övning på dig så sätter du snart fjortisposen!)

 


RSS 2.0