Part of me is acting while the other stands beside

2013-01-30 @ 11:51:38

Hej på er runkungar och knullkungar. Har som sagt bytt hårfärg ett x antal gånger på ett x okänt antal dagar (3st), springer i trappor i sävja, tränar (mehehe my ass), storhandlar och gör absolut ingenting vettigt med mitt liv. Funderar konstant på vad finnen säger i K-rauta reklamen också men inte fan blir man väl klokare av det.


I'm just not the girl to hide my face

2013-01-27 @ 21:13:31
Hej på er gullepluttar och pluttgullare. Var helt emsam igår kväll och det resulterade i att jag exprimenterade med hårfärgen. Det har minst sagt blivit en upprepande syssla förstår ni i mitt liv de dagar jag har tråkigt. Så eeh ja, jag gjorde mig ett försök att bli lite ljusare i skallen. Det blev typ en blandning mellan orange och brunt. Hm. Så till alla mina väner som tycker jag ser förjävlig ut i skallen: DET ÄR ERT FEL!!!! Hejdå.
 

Älskade Kambodja

2013-01-26 @ 21:48:54


Dream a little dream

2013-01-25 @ 21:36:53
Hej på er pattlisor och lispattar. Slut som artist efter denna vecka och därför unnade jag mig själv lite sushi till middag. Gott. Välte ner i soffan när jag kom hem och här har jag legat hela kvällen. Förrutom de gångerna jag antingen gått till köket eller toan. Hehe. Och medan "10 orsaker att hata dig" (fan vad snygg Heath Ledger är. Dreggeeeeel.) rullat i bakgrunden har jag även hunnit med att städa, diska och betala räkningar. Uäck. Löjligt många vuxenstämplar jag samlat på mig på bara några timmar. Annars då? Jorå, har fortfarande ont efter spinningen och är lika rund och go' som vanligt.

Follow me to the other side

2013-01-24 @ 07:05:39

Hej på er fnattiga hattar och hattifnattar. Var på spinning för första gången i mitt liv igår. Konstaterande: Jag har blivit våldtagen av en spinningcyckel. Helvete säger jag bara!! Har ont precis ÖVERALLT inkluderat hönsgården. Sorry mates för informationen men jag säger bara en sak: "someone is going to walk funny today!".


Onsdag

2013-01-23 @ 07:28:46

Hej på er toppsockor och sockertoppar. Har precis anlänt till jobbet. Ser ut som ett fyfan. Fick precis en bitchblick av en kollega som jag ska arbeta bredvid hela dagen. Hon gillar inte mig. Konstaterande: This is gonna be a loong day..


Har du glömt mig?

2013-01-20 @ 11:41:22

Hej på er bonusmammor och mammiga bonusar. Förtärade en hel del alkoholhaltiga drycker igår och blev som sagt lite berusad som min gamla vän Linda skulle sagt. Älskar känslan när man vaknar upp och inte har en aning om vem man är och hur fan man hamnade här? Jaha. Hemma. Skönt. Gotta love that feeling. Mm. Nej, nu ska jag vara olydig och gå och köpa mig en fet påse godis. Sova gör man hemma och bantar gör vi på måndag. Hej!


You swore and said we are not shining stars

2013-01-19 @ 09:49:19

Hej på er pinnplockare och plockepinns. Tillbringade gårdagskvällen med både tacos, tårta och Föräldrafällan. Genialisk film. Just ja, Linda och Gurra var också här. Ytterst trevligt. Dagen till ära har jag absolut ingenting inplanerat, ska nog crapbooka (lika roligt varje gång) lite och sen längta tills kvällens planer påbörjas. Tjollahopp!


I'm sinking like a stone

2013-01-16 @ 19:11:20
Hej på er kattkissare och kissekatter. Sitter här med kli (från tatueringen) och drömmer om alla mina mobilskal jag klickade hem igår. Vet ni hur många det blev? VET ni HUR många det BLEV? Sex stycken. Detta är inget skämt. Vilken frisk och normal människa beställer hem sex stycken mobilskal? Antagligen en ofrisk och onormal människa med överdriven beslutsångest som inte kan kontrollera sig själv. Ja, det där var väl jag i ett nötskal. Drömmer också om den feta All inclusive-resan jag förhoppningsvis ska göra i sommar med mina finfina vänner. Ååååh sommar.
Värme.
Öl.
Fan vad gott med öl.

PAIN

2013-01-12 @ 21:33:00

Äckligt nöjd men fan i helvetes jävlar vad ont det gjorde!!


Love at first sight

2013-01-12 @ 10:01:00

Min min min. Rawr!!


Voff grr och morr

2013-01-09 @ 21:17:00
Hej på er musarmar och armmusar. Höll på att bli dödad här om dagen. Jo, det är sant. Av en jävla hund. Och en sak ska ni alla ha klart för er, jag hatar två saker mest av allt här i livet. Det ena är när kaffet är slut, VISST?! Hur jobbigt som helst. Och den andra är hundägare. Alltså inte hundarna, inte deras fel att de uppfostrats till sjuka martyrer som bara vill skrämma skiten ur en, utan dessa så kallade ägarna som inte alls har något vett i huvudet. Dessa hatar jag. Skulle gå in på ett ställe med post här om dagen, öppnar dörren, och vad ser jag. Vad ser jag? En fetinghungrig schäfer som ligger på mattan framför mig. Den reser sig hastigt när jag kommer in, lugn och fin, lugn och fin. Jag hör ett glatt "Hej" från andra rummet. Hunden skäller, jag hoppar till, sväljer lite nervöst, smyger mig försiktigt fram till lådan, hunden skäller igen, jag väntar på att en räddare i nöden (alltså hundägaren) ska komma och brotta ner hunden och skrika "spring för livet". Men nej. Hunden går fram mot mig, jag trycks upp mot väggen och jag bara känner hur den vill äta upp mina små feta ben. "Går det bra med hunden där inne?" hör jag ägaren skrika. "DET GÅR FINT!! BARA ATT JAG ÄR LIVRÄDD OCH HAR HELA KALSONGERNA FULLA MET SKIT MEN ANNARS ÄR DET BRA!!!!!" Så jag fick spela mitt sista kort. Drog fram hagelbössan och sköt ner byrackan.
Jag är inte sjuk i huvudet utan bara väldigt väldigt trött. Hej då på er. Och nej, jag sköt inte hunden. Just so we're clear.

Vaddå för jävla Judas-kyss?

2013-01-08 @ 21:36:10

Tro det eller ej men nu ska jag lära mig allt om denna man vi alla känner till som Jesus. En gång för alla. Den bakomliggande tanken är att få Gud på min sida så han låter mig sova. Nu tänker då ni att jag gått och blivit dum i huvudet och att det skulle vara lättare med ett litet sömnpiller. Men vem fan har sagt att allt ska vara lätt här i livet?


Kan.inte.sova.sjukt.trött.hjälp.

2013-01-08 @ 02:05:09


Asia-night med mina homies

2013-01-06 @ 11:22:38


I've been angry and sad about things that you do

2013-01-05 @ 12:26:38

Springer runt i lägenheten utan bh, lyssnar på Abba (no shit) och städar, tvättar, dammar, ja you name it!! Och jag är fan på bra humör också.


Dagens höjdpunkter

2013-01-04 @ 07:29:48

Ett brev från Afrika från bästis samt skorpor á la farmor. Tummen upp!


You're so hot, teasing me

2013-01-03 @ 17:31:13

Hej på er fågelskrämmor och skrämmiga fåglar. Låg vaken i princip hela natten och letade resor inför sommaren. Två veckor hit, en vecka där, utomhuspool, drinkar, sviter, all inclusive. Vägde för- och nackdelar. Ni vet. Mitt i detta energikrävande sökande blev jag svinhungrig och vid fyratiden gav jag vika för min hunger och pallrade mig upp till kylskåpet. Som ekade tomt. Jag borde verkligen handla mat. Lyckades skrapa ihop tre soltorkade tomater och en skorpa. Inte mycket till nightsnack om du frågar mig. Annars då? Jo, går och lyssnar på Abba och äter choklad. Får sluta ta emot en och annan paradisask från kunderna på jobbet. Det här bådar inte gott inför framtiden.


Om tårar vore guld

2013-01-02 @ 21:31:34
Hej på er partypoopers och poopparties. Nytt år, nya möjligheter. Och nyårslöften. Vad fan är det bra för? Man sitter i ren desperation och säger att nästa år ska jag göra si, jag ska inte göra så, men sen faller allt pladask på en gång. Man bygger upp en fasad av en fejkad verklighet och när man inser att den inte är annat än ett stort jävla skämt gör det mer ont än man kunnat ana. Med detta sagt inleder jag det nya året som både ensam och mullig. Kanske kommer jag vara det genom hela tvåtusentretton också, kanske inte. Jag tänker inte lova mig själv att se ut som en fotomodell första dagen på stranden och jag tänker definitivt inte hoppas på en stormande kärlekshistoria när vårens små tecken börjar ploppa upp. Händer det så händer det och tvärtom. Jag tänker inte se de signalerna som inte finns och jag tänker inte läsa mellan raderna där det inte existerar något. Jag tänker inte ha några förhoppningar på det nya året och jag tänker inte låta mig luras. Jag ska bara vara jävligt glad och skratta med mina fantastiska vänner. Med detta sagt kan ju allt bara bli bättre. Eller hur?
 

Partynails

2013-01-01 @ 21:01:56


RSS 2.0