Morsning korsning!

2010-07-12 @ 15:35:15
Oj oj, sicken helg alltså. Sannapanna fyllde 18 i lördags och de skulle hon och Emil fira med att gå ut på krogen. Sen helt plötsligt kom jag in i bilden och vi hamnade på framfickan med Malin. Herre jöstanes, haha skitkul var det och dragna blev vi, i alla fall jag och Sannis. Hehehe. Kvällen slutade med donken, snarkande på bussen och jag sjöng Bröderna Byström. Helt okej må jag säga!

Nu några bilder till 18-åringens ära!











Grattis ännu en gång!!

En helt vanlig jävlig dag vid stranden

2010-07-08 @ 22:49:59
Idag har jag lekt med min kära kusin. Vi var så finurliga att vi satte oss på varsin cykel och trampade iväg till Björklinge för att spendera dagen på stranden. Men självklart ska det komma upp något jävligt på vägen. För det första fick Linnéa punka på sin cykel så vi var tvugna att vända och gå hem till mig för att leta upp en ny. När vi sedan för andra gången styr mot Björklinge känner vi hur våra magar ropar efter mat. Mot Hemköp!! Och varmt så ända inni helvete. Tramp tramp. Pust pust. När vi väl är inne på Hemköp har vi ingen aning om vad vi ska köpa. Något enkelt att ha på stranden? Tiden går, vi köper en halv melon, fråga inte hur fan vi skulle kunna dela den, lite skedar, keso och vatten. Nu, mot stranden. Tiden går. Linnéa kommer inte över vägen med cykeln. Aj aj aj. Nu, ingen bil höger, ingen bil vänster, spring utav bara fan Linnéa! Svetten rinner. Hon chansar, kommer över, mot badet, please! Parkerar cykeln, smyger oss bort till en plats där det inte är så mycket folk. Dukar upp vår fina lunch, av med kläderna, fram me bikinin och veckorevyn. Så dääär. Problemet nu var bara att solfan gick i moln. Kalla vindar. Brrrr. Gåshud.

Två timmar går, solen är fortfarande i moln, lite bada hann vi med, men det var så jävla kallt att man frös arslet av sig. Hem igen, äta mat, klippa gräsmattan och kolla på Benjamin Buttons otroliga liv. Tre timmar senare. Fan vad det bränner på ryggen. Och på axlarna. Och i pannan. Klart som fan att man är helt röd eftersom man inte smort in sig när vi cyklade. Smart drag Sara, smart drag. Så ja, nu sitter man här, röd som en kräfta, trött som en gris och varm som en get. Sköööööönt.

Drygt med långt inlägg, ja det är det men det skiter jag i.

Nej, nu drar jag.
Ciiioo


Finfina vänner har man, ja'a det har man

Sicken tråkig dag..

2010-07-07 @ 20:06:52
Ja hörrni, vad ska man göra när ens friends i hålan Skuttunge åker bort och lämnar lilla mig här alldeles ensam. Bara jag och älgarna kvar. Herman & Agnes är i Frankrike, Sanna är i Björkvattnet och Gustav är på Gotland. Idag dog jag nästan av tråkighet. Tvättade alla fönster på altanen för att fördriva tiden. Ja hör och häpna, jag tvättade fönster. Icke bra. Så ett hett tips till er alla, SÄTT ER PÅ BÄSTA TÅG BUSS FLYG ELLER BÅT OCH KOM HEEEEEEM. Eller varför inte sätta tummen i arslet och åka på armbågen? Hmm. Aja, nyss var jag och Helena ute och cyklade runt myrn'. Skönt. En liten runda på 2 mil. Hurtig är man, jorrå satte det är man. 

Och brudjävlarna saknar jag också. Men nästa vecka, då jävlar, då ska vi grilla lite och parta lite och bada lite hos Ellmis. LÄÄÄÄNGTAAAAARRRR!!!

Pusshejjleverpastej!



Aaaaaw, tänka sig så prydlig man ser ut me en rosett i håret å allt

Tjenatjenamittbena

2010-07-05 @ 15:01:24
Måndag idag då, ledig är man också och nästan 30 grader varmt har solen jobbat på. Skööönt. Och jag har precis vandrat runt i trädgården och plockat blåbär och smultron. Herre gud va lantigt det där lät...Aja, skitsamma! Gott äre i alla fall.

Sen har jag köpt ännu ett par skor från Din sko. Hihi så jääääääävla balla!! Mmmmm



Nej, nu ska jag och mitt fläsk ut i solen igen.
Hejsvejs!

Låter bilderna tala för dem själva

2010-07-05 @ 13:18:27


"Ja ska bli hora jag"

2010-07-02 @ 13:48:12
Häjjsan! Fyfan vad varmt det är ute. Mor min och jag ligger och steker som två valrossar ute på gräset. Fint fint fint. Har ingen solkräm heller så mitt fläsk blir extra rött. Men det ser inte jag som något negativt. Neeeeeeeej, fy vad porrigt! Jorråsatteeeeeh

Igår i alla fall lekte jag me Sanna, Emil och Gustav. Trevligt var det med mycket skratt och några filmer hann vi ju såklart med. Först "Den bästa sommaren" som skulle kunna vara den fyndigaste och roligaste filmen ever! Haha så jävla skön. Sen kollade vi på "Sjätte sinnet". Ingen bra idé när man skulle cykla hem själv sen. Ajajaj

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. Ska ju på John Fogerty ikväll på Grönan! YÄÄÄÄÄÄÄÄSSSSSSS



Byyee

RSS 2.0