One chance in a lifetime

2012-12-29 @ 22:32:23

Hej på er latmaskar och masklatare. Har druckit vin med några vänner, kollat på musikalen Jesus Christ Superstar, jamat över tatueringar, provat kläder och insett att min nya nyårsklänning ser ut som skit. Oj vad tråkigt, nu måste jag ju gå på stan i morgon och shoppa. Stackars mig.


Och jag har börjat gråta

2012-12-26 @ 22:22:16


Juleljus

2012-12-26 @ 09:23:32

Hej på er tjuvar och banditer. Julen har man tagit sig igenom smärtfritt. Typ. Fick massa fina presenter av fina människor. Var ut igår, no shit sherlok, meeeen jag vet inte riktigt vad jag ska säga angående detta. För det första var det asmycket folk, för det andra gick alkoholen ur kroppen för fort och för det tredje var mina skor så obekväma att jag ville grina. Jag vet, det är ju mitt fel. Får skylla mig själv. När jag gick hem tog jag av mig dem men det gjorde bara ännu ondare. Snörade på mig pjucksen och haltade, skojar inte, haltade hem. Två tjejer kom fram och frågade hur det var fatt. Jovars, tackar som frågar.


Hej tomtar hej tomtar, tomtar hej

2012-12-24 @ 08:03:55

Godmorgon på er tomtegubbar och gubbiga tomtar. Och God Jul för fan. Ja, det var väl det jag hade på hjärtat. Hej.


Dan före dan före VA?

2012-12-23 @ 09:07:35

Godmorgon på er snögubbar och gubbsnöror. Var helt slutkörd igårkväll så gick och la mig tidigt som attan. Min lilla lya ser, som alltid, ut som skit så måste ta på mig vuxenerocken en stund och ta ett ryck. Sen ska räkningar betalas plus att jag har tvättid om några timmar. Skönt med rena trosor så här till jul.


Walking after midnight thinking of you

2012-12-22 @ 16:38:08

Hej på er chokladaskar och askiga choklader. Har precis kommit hem från jobbet. Det är lördag. Fick svida om fort som tusan till vardagliga kläder för att hinna med bussen till gränby om cirkuspirkus 10 min. Ska träffa Linda och hand i hand ska vi köpa de sista julklapparna. Typ.


Tycker om dig

2012-12-21 @ 18:54:00
Hej på er linslusar och lusiga linser. Var så äckligt nöjd att det var fredag i morse tills jag insåg att vi jobbar imorgon med. Skjut mig. Eller nej, det vore ju dumt. Men känner att jag får vara lite extra gnällig med tanke på att man börjat sju varje dag den här veckan och slagit igen vid artontiden. Men höjdpunkten of the day var när jag blev skjutsad hem ända in till porten plus att jag fick med mig en platta bärs. 5,9or. 150 spänn. VÄRT!!! Sen är jag både arg och glad med tanke på att jag internetshoppar som en galnig. Borde verkligen skaffa fler vänner. Någon som vill leka?
 
 

No one sleeps when I'm awake

2012-12-20 @ 06:28:23

Hej på er trafiktroll och trolltrafikanter. Fyra dagar kvar till jul, tre jobbdagar kvar, välbehövlig lön imorgon. Typ det ända jag går och tänker på för tillfället. Och såklart en runda på systemet. Mmmmm.


The dreams I dream, the song I sing is for you

2012-12-18 @ 22:19:40

Hej på er kakmonster och monsterkakor. Hade alldeles nunnes Agge, Gustav & Emil här. Lite kaffe, lite deep talk. Ni vet. De undrade om jag hade något att knapra på men det jag kunde erbjuda var inte så värst lockande. Alternativ ett var yoghurt utan flingor, alternativ två var knäckebröd utan smör och alternativ tre var en burk tonfisk. Hittade sedan både kaviar och bostongurka men det föll inte heller sällskapet i smaken. Konstigt. Annars då? Jodå, tuffar på. Har äckligt mycket att göra på jobbet nu men det får man väl stå ut med när man är postman. Fick stressa som en idiot idag för att hinna vara med på några låtar under vår spelning med Lingonben. Härligt gäng det där. Musik är ju allt bra glädjande.


Tyst och tomt

2012-12-16 @ 23:01:49

Hej på er alla sömnlösa jävlar och jävligt lösa sömmar. Är så trött så trött men kan icke sova. Sucks to be me antar jag. Grannen mitt emot har världens fetaste lampa på som lyser rätt in i mina ögon. Ska nog gå och hämta en sån där ögonbindel. Nej, heter det så? En sån där lapp gamlingar har för ögonen när de ska sova. Ser ut som ett trosskydd med ett gummisnöre på. Mysigt. Undrar vart fan jag har lagt den?


Seven days a week, every minute of the day

2012-12-16 @ 17:37:00

Hej på er julkulor och kuliga jular. Har spenderat dagen med Orresnorre för inhandling av julklappar. Det gick nästan bra och smärtfritt. Slår nu in allting med all min kärlek och omsorg. Det blir nog bra det här.


Shopping från Dublin. Jag dör.

2012-12-16 @ 00:05:00

 

 

 


My heart goes boom

2012-12-15 @ 21:28:42

Hej på er badkrukor och krukbadare. Det är lördag. Snart frisk. Sitter och kollar på Så mycket bättre. Ensam. Fan vad patetiskt.


Sorry mates!

2012-12-14 @ 19:55:07

Får väl här och nu ta och be om ursäkt för att jag totalt fuckar ur och våldtar folks statistik på deras bloggar. Men jag är sjuk och ni suger på att uppdatera. Därför tänker jag fortsätta gå in på era bloggar tio gånger i minuten. Så nej, ta bort tanken om att ni kommer bli nästa svenska toppbloggerska. Det är bara jag. Hej.


Present från Posten

2012-12-14 @ 16:11:04

Vad nussigt. Detta fick jag av en av mina kollegor på jobbet på den stora dagen. TACK!!


Uncover

2012-12-14 @ 11:33:57
Hej på er kattdamer och damkatter. Mitt liv består just nu av mitt tomt ekande kylskåp, nässpray i onödiga mängder, kartor av alvedon, bisolvon och såklart värdelös TV. Somnade kl 19 igår och vaknade kl 9 i morse. Diagnos: fortfarande sjuk. Stackars stackars mig.
 

Sjukstugan

2012-12-13 @ 09:28:00
Hej på er sjusovare och sovsjuor. Måste bara få yttra mig om gårdagens avsnitt av Bonde söker fru. Har sagt det förrut men jag säger det igen, det är ju verkligen TV när det är som bäst. Och PINSAMMAST!!! Det var ju en bonde som friade till sin bondjänta i programmet, samtidigt som hon Linda var med. Bondjäntan sa ja och det blev ett jäkla hångel. Tror ni inte Linda sitter där och "men gud vad fint", "nu blir jag alldeles rörd", "åååh nej nu börjar jag gråta". Allt för att få uppmärksamhet från det precis nyförlovade paret. Höll på att dö av garv. Så satt hon där och knäppte händerna, la huvudet på sne och fällde en tår. "ÅÅÅÅH VAD GULLIGA NI ÄR!!!!". En viss irritation nu. Tillslut kände väl paret att de hade make out-at klart och de satte sig på sin plats på stubben intill hästhagen igen. Hahaha jag dör. Why god whyyyyyy?
 

I'm tired and I don't wanna walk anymore

2012-12-12 @ 17:37:00
Hej på er pepparkakor och kakpepprare. Har hunnit med en visit till Dublin, blivit kär i en banjospelare, ätit sushi, sjungit med Lingonben, funderat på om man ska go back to blond again, shoppat som en galning, dumförklarat mig på både Telia, Telenor och Claes Ohlsons, druckit öl och massa annat som förgyller livet. Sen har jag även åkt på en jävla förkylning men vad gör det om hundra år? So long fuckers

Dublin

2012-12-08 @ 10:59:00
 

Take me away, a secret place, a sweet escape

2012-12-03 @ 22:55:15

Hej på er tjockskallar och skalltjockar. December månad och kallt som fan. Var och såg Linns musikal idag några stenkast bort från mitt kryp in och hon var superduktig!! Har alla låtar på hjärnan fast jag varken kan melodin eller texten. Kom hem runt tjugoett. Tog mig en kopp kaffe och sen hände det något. Började diska, dammsuga, torka golven och städa toaletten. What the fuck? Städ-mode here I come! Aja, nu är det i alla fall fint här inne. Märker dock att mina linser är helt knas. Ser suddigt som fan. Kanske borde gå och kolla styrkan på de små rackarna? Men det tar vi en annan dag. En annan dag? Det säger du ju jämt! Hejsvejs


RSS 2.0