Tomtar och troll

2010-10-31 @ 09:24:52
Hallå hallå. Här sitter jag trött som ett svin kl 9 en regnig söndagmorgon. Helgen har varit bra, lugn men bra. I fredags efter skolan åkte jag och mamma en sväng till gränby. Vi tänkte kika runt lite fort, men eftersom morsan SKULLE ha ett par jeans som SKULLE sitta SKITBRA så resulterade det i att vi åkte hem kl 8. Tur för henne att hon hittade ett par jeans säger jag. Jag tröttnade efter någon timme. Aja, vi åkte hem, marcus var här, vi åt mat, kollade på idol, jag rensade min garderob. Hör och häpna, ja det gjorde jag. Lördag: jag och mamma var ute och sprang på morgonen, sen brassade vi iväg till Gävel med en jävla känsla, vi skulle hjälpa Ann-marie att flytta. Hem på kvällen, en snabbis in på gränby igen, sen till Willys. Kvällen avslutades med att jag, johan, morsan och oscar tittade på Grease. Så jävla bra film. Nu fick man ju lite smakprov tills på tisdag.

Långt inlägg. Vem bryr sig? Snart ska jag åka in till stan, ska jobba en timma eller två. Sen hem igen och skriva arslet av mig, vi ska lämna in en svenskarecenssion på en bok idag. Jag har fortfarande 200 sidor kvar av boken..

HEJ HOPP


Nog ordnar det sig med isen allt bara man har skridskor

2010-10-23 @ 17:56:55
Hellöhöo my friends. Idag må ni tro, kom jag hem från en sjukt rolig vecka i New York. Har shoppat som en galning (mest skor, mest converse, typ 7 st), kollat Empire state building, frihetsgudinnan, Central park, you name it. Alla sånna där turistgrejor. Vi har även varit på gospel (SÅ JÄVLA SVÄNGIGT SÅ MAN KAN DÖ) och lite hockey. Vi kollade på New York Rangers mot Colorade. Matchen söööög. Men men men, ointresserad av hockey som man är. Det var väl en upplevelse att bara ha varit där. Typ. Vi kollade även på bio (Life as we know it, sjukt bra, kolla på den!) och sen gick vi på museum. Madame Tassaude eller hur de nu stavas. Sjukt coolt me massa dockor som liknar kändisar. Jag och Hugg Gran (Hugh Grant). Mmmmm. Jaja, men jag är trött som en gris och jag känner att hela min kväll kommer att spenderas i soffan framför någon härlig film.

Häjj håpp




Mera bilder kanske kommer, kanske inte, vem vet

Superduperkillen number one

2010-10-12 @ 16:20:03
Fuck att jag har den låten på hjärnan. Hmm, hur kommer det sig? Idag i alla fall har varit en rätt chill dag. Började med lite projektarbete-time, sen lite samhäll = uppsats, och sen lite psykologi = uppsats. Sen slut. Jag och morsan min skulle åka och gymma lite på bbboland men icke, där var det smockat som bara den. Jaha, otur tänkte vi, nu när vi har så mycket tid över kanske man hinner ta en sväng till Gränby. Attans då, synd om oss! Köpte lite ansiktsgrejor och sen lite trosor. "Du kan ju inte ha snuskiga trosor när du ska byta om med en massa folk i New York", citat: Mor. Vi ska nämligen bo alla tjejor i samma rum. Herre gud tänkte jag och slog till med 8 st. Ja, nee.. Bara 3 jävla små dagar kvar nu!!! TAGGA

HEJ SVEJS

Snuttegull då

Hej hopp i lingonskogen

2010-10-06 @ 19:14:58
Vet ni vad?! Idag, den sjätte oktober 2010, detta år, denna månad fick jag tummen ur arslet och det ledde till att jag nu har gått min första körlektion på körskola. WOW säger jag bara. Det är ju bara någon månad kvar tills jag fyller 18 barre och då vill man ju bara utrustad med körkort. Jorra, så det rullar på bra. Hehe, rullar, hehe hehe. Nej, nu ska man väl skriva lite psykologi jamen det låter ju roligt, ja det gör de.

Hej hej, ha det bra, tjingeling och puss och kram.



Aaaaaw men guuu va gölligt. Puss på er

RSS 2.0