Du är min man

2012-07-31 @ 22:38:03

Ett återkommande tema i mina val av film är Hugh Grant. (Eller Hugg Gran som jag brukar säga eftersom jag inte har den blekaste om hur man uttalar hans namn. Och ja, folk i min omgivning har försökt lära med men nej, det går inte!) Det måste vara ödet. Vilken man!!


Ikväll skiter jag i allt

2012-07-31 @ 22:13:50

Bor för tillfället i den finaste lägenheten mitt i stan med kanske de finaste katterna jag vet. Frida var här i går och höll mig sällskap. Det började med att vi gluffsade, ja jag menar verkligen gluffsade, i oss fetaste hamburgaren på Magnussons. Sen gick vi halva stan runt för att hyra film och sen tjockandades vi länge, länge i soffan. Men vi lärde oss även två saker denna kväll. Befinn dig inte i ett rum/lägenhet/hus, eller vafan det nu kan vara, där det finns katter när du är dödligt allergisk mot sådana arter. Ingen överdrift här inte. Efter någon timme här hängde verkligen Fridas ögonvitor (fucking ÖGONVITOR!!) utanför ögonfransarna. Uäck!! Ja, hennes kväll slutade på akuten. Dagens lärdom nummer två är att inte glömma bort att man har bil så att man beställer in en stor stark. Blir som dumt när tanken slår en när man har halva glaset kvar.


Rädslan förstår mig mer

2012-07-29 @ 23:13:03


Vi satt ett gäng på en strand

2012-07-29 @ 15:52:29
Gårdagens bravader bestod av Ottarscup (jag gjorde två mål. Två jävla mål. Måste nämna att jag haft en måltorka på sisådär tre år så ni borde förstå min lycka.) samt lagfest med kanske det bästa laget ever. Jag blev ju då för ovanlighetens skull pissfull och dagens pannknack är värre än vanligt. Och ingen mat som kan klassas som bakiskäk har vi hemma heller. Så min huskur fick bestå av Oboy, keso, nudlar och skinka. Ni hör ju, man får ju bara mer ont i skallen av den menyn.

Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

2012-07-24 @ 18:40:16

Dagens ungdom: man kan inte gå på toaletten utan mobiltelefonen. Så sant som det är sagt. Gissa vad jag gör nu? Jomen gissa?! Jag skiter!! Och då blev jag så uttråkad att jag plockade upp luren. Har både skrivit sms, kollat facebook och letat lägenheter. Vilken jävla långskitare tänker ni. Men jodå. Hade aldrig klarat mig annars. Jag hjärta iphone.


I still see your ghost

2012-07-22 @ 10:03:09

Ojoj sicken helg må jag säga. Har gjort allt ifrån att sprungit ikapp med en sjuhelvetes stor häst till att äta ihjäl sig på kakor gjorda av kanske världens bästa farmor. Filmmys och alkoholintag med kusinerna har också stått på schemat, samt gräsklippning och lektid med Alexander. Nu ligger jag som ett stök på Linnéa & Fredriks jättestora balkong och steker i solen. De andra har inte vaknat än. Vilken ordning. Funderar på att springa in och hälla vatten på dem allihop. Hehe.


En solnedgång utan likes är en bortkastad solnedgång

2012-07-21 @ 17:56:22


Ångest

2012-07-20 @ 18:15:20

Imorse pratade de på radion om saker som fick folk att känna ångest. Flera astråkiga samtal kom in som handlade om att någon fick ångest för att den inte varit ute å tränat, någon fick ångest på jobbet och bla bla bla. Sen ringde det in en tjej som tog studenten i år och hade nu sitt första jobb på en gård. Allt var frid och fröjd tills den dagen då hon körde över en kanin med gräsklipparen. Haha jag dör så roligt! Och till råga på allt fick hon sparken. Alltså jag låg ner på marken och tjöt verkligen. Jag lovar, tjöt, grät, skrek. Så jävla sjuk historia!


Jag behöver något att hålla fast vid

2012-07-19 @ 23:00:01

Fruntimmersveckan. Den pågår just nu. Och idag stod det Sara i almanackan. Hade ju såklart helt glömt bort det och dumförklarade väl Kerstin med min blick imorse när hon sa grattis till mig. Men sen föll polletten ner. Fick till och med två presenter. Ja, inte av Kerstin dårå utan av Farmor&Farfar och sen morsan. Ni är för gulliga! Min namnsdagsdag har i alla fall varit bra. Frida och jag har nördat oss på jobbet hela dagen, sen rök jag ihop med en kärring i björklinge och sen nördade jag och Frida oss en stund till. Härligt nördigt hörni!


Jag bara önskar att det kunde försvinna

2012-07-18 @ 22:31:05
Gud. Nu fick jag världens sug på att sticka ut och resa igen. En riktig jävla jorden runt resa. Det kanske är det jag behöver innan jag kan bli vuxen på riktigt och börja plugga. Låter bra för mig hej!

Come closer

2012-07-18 @ 16:54:26

Eeeh ska väl börja med att säga att mitt föregående inlägg kanske ni bara kan glömma. Var en aning trött och meningarna flyter inte på lika bra idag som de gjorde igår vid läggdags. Aja, shit the same. Min knegardag har varit bra. Förutom att när morsan var halvvägs till Gävle kom jag på att jag inte hade någon nyckel med mig. Synd. Hade inte Lollo haft vägarna förbi hade jag antingen fått sovit i vedboden över natten eller slagit sönder något fönster. Det hade ju varit snyggt! Nu är jag i alla fall inne, alla fönstren är hela och jag ska snart koka ihop något som ska likna middag. Sen ska jag springa runt naken och leka superman. Mwah, jag älskar att vara ensam hemma! Tack och hej, slut för mig!


I wish that my lips could build a castle

2012-07-17 @ 21:53:40

Sanna har åkt till Afrika, Herman, Agge och Gurra är i Italien och systrarna Persson befinner sig i Norrland och i Spanien. Ser ett oerhört dumt mönster. De enda som är kvar hemma och knegar är jag och Marre. Skulle vilja påstå att vi är riktiga kämpar. Typ. Hejdå och godnatt. Efter kvällens springtur har jag varit okontaktbar sedan 20.00. (Var tvungen att sätta en den meningen någonstans men eftersom min fantasi är stendöd så avslutar vi med den i stället. För enkelhetens skull.)


Utmattad

2012-07-15 @ 22:46:29
Jag är trött. Jag är så förbannat jävla trött på allt just nu. Trött på dig och ditt beteende. Trött på att du ljög från första stund och trött på att du inte har hört av dig. Hur du bara springer istället för att ta tag i problemen själv. Men mest förbannat trött är jag på alla runt om som stänger henne ute. På att de dömmer utan att veta sanningen. Fyfan för er! Och ni ska kalla er vänner?

Full som vanligt

2012-07-15 @ 10:30:52

Hej hopp i lingonskogen. Efter konstant supande i ett flertal dagar, som beskrivs i detalj i nedanstående textklump, känner jag mig nu rätt sliten. Därför ska dagen tillbringas med film. Film i oändlighet tills klockan slår åtta. Då ska jag sova igen. Hejdå.


Bad luck

2012-07-12 @ 17:59:46
 
Nu ska jag med ett endaste litet ord beskriva mina senaste dagars aktivitet samt hur mina resterande dagar på denna vecka kommer att se ut. Supa. Jo, så sant som det är sagt. I tisdags firade vi Sanna, igår var vi hos Marre, idag har vi åkt eckerö och snart ska vi grilla hos Linnéa & Fredrik, i morgon har Sanna avskedspartaj och på lördag ska vi ut. Hujedamej, tur att man börjar jobba på måndag igen. Så här kan man ju inte hålla på!!

Fucking swedes

2012-07-11 @ 00:33:22


Bästis

2012-07-11 @ 00:00:31
Idag fyller kanske en av världens bästa människa år. 20 bast. Tår i ögat! Du är från och med nu på topp i min "gå till gröna skylten"-lista! Grattis!

Fyra nyanser av Ben

2012-07-10 @ 01:23:23


Some nights

2012-07-05 @ 00:07:35
De senaste dagarna har jag jobbat på tok för mycket, sjungit och spelat på ett superduperroligt bröllop, haft söndagsångest, varit på 24-timmars kryssning med diverse familjemedlemmar, skruvat och blivit på tok för förbannad på ikeamöbler och panikpackat resväskan till london. Sen har jag också gått och blivit lite småkär. Ja, det är alldeles sant. Lyssna på låten "Some nights" med Fun och ni kommer att haja direkt. 

RSS 2.0