Holy mother of God

2012-10-31 @ 06:34:00

Ååh, älskade horpedaler, Välkomna hem till mig!!


Finnjävel och ostmackor

2012-10-28 @ 22:25:00

Goder afton alla snorvalpar och valpar som snorar. Idag träffade jag en mycket speciell människa på sjukhuset. Han var en 62-årig pissfull finne och hur rolig som helst. Friade till min mormor, kallade sin nuppe för Lilla Viljo och katten hans som var 19 år hette Pekka. Han bodde ute i Söderfors och gormade över att hans "särring" satte på grannkarl'n medans han var på sjukan. Han lärde mig också en och annan mening på finska som "hur stor är din kuk" och "skitmycket snö och en dålig ficklampa". Jo, två meningar man kommer långt med här i livet.


Skagenröra avocado vin gott

2012-10-28 @ 02:15:51

Morsning alla pangbrudar och brudar som pangar. Efter en hel dags shopping bestående av shotglas, servetter, zebramatta, äggkoppar och skärbrädor så kände jag att jag var värd lite vin. Jorrå, jag och Linda tog med dunken och resterande alkoholhaltiga drycker och for till Björklinge. Och här har vi väl suttit i några timmar. Känns bra. Linda pikade mig lite lätt om att min blogg bara innehöll fakta om mina fyllor. Fan heller. Har ju babblat på om diverse hushållsartiklar nu men var tvungen att avsluta med något glädjande. Som alkohol. Fan. Hej.


In the middle of the night, I go walking in my sleep

2012-10-25 @ 22:56:33

Hej alla ärthjärnor och hjärnärtor. Denna vecka har jag härjat ute i Åkerlänna med min gula bil jag sitter och kör på fel sida i. Och av gult blir man ju glad så jag har spridit lite glädje i skogen. Great. Sen har jag hämtat mina kläder ni kan spana in i förgående inlägg. Och smäcken satt som allt, jorrå. Till råga på allt var det löning i dag och helg från och med i morgon kl 16.30 så let's go nuts tycker jag. I vilken mening vet jag inte men det stycket hade så mycket förhoppningar redan vid löning och helg, så jag kunde ju inte avsluta med att jag inte har ett jota inplanerat. Ojoj, babbelmaja. Har börjat inse att jag ska flytta hemifrån på riktigt nu när man pillar på glas och osthyvlar på chilli samt tecknar elavtal. Sara har tecknat ett elavtal. Herre min gud, vart ska detta ta vägen? Jo vi börjar med en klapp i arslet och sen är det bara att gå i säng. Hej.


Av allt ont blir man blå, inuti utanpå.

2012-10-21 @ 21:27:58

Hallå alla öldrickare och saftslickare. En vinkväll med Lingonben, en fest hos Gurra, besked om att jag får flytta in redan den 5e november, en shoppingtur på Gränby och allmänt tjockandning i soffan. Ja, det är precis det min helg har innehållit. Bra skit!!


Nu dör jag lite inombords

2012-10-19 @ 10:34:00
Ja, här ser ni resultatet av min vecka. Ojdå...

I want to wake up with you next to me. Will you be there?

2012-10-17 @ 13:24:28
Har idag, den 17 oktober 2012 blivit officiell lägenhetshyrare. Jojomensan. Förstahandskontrakt på Bäverns gränd. Fattar ni? Fucking jävla Bäverns gränd!! Så himla sjukt. Och där ska jag bo. Krypavstånd från krogen liksom. Blev så himla glad att impulsköpte ett Jeffrey Campbell skor. Passar ju bra nu när man ska spara. Herre gud, måste ju köpa TV, dammsugare. Mikrovågsugn för bövelen. Gaah, nu är det dags för några frivolter på gräsmattan tror jag!!
 

Hur kan tystnad låta så högt?

2012-10-10 @ 22:21:45

Älskar när man får sånna här genomtänkta och väl formulerade svar


It's a lonely world

2012-10-08 @ 22:02:01

Sanna: "hörni, jag ska hoppa Bungy Jump på onsdag!! :D"
Gustav: "i vilket land? Så man kan kolla lite överlevnadsstatistik"

Mer peppande kille får man ju leta efter!


Hjälp mig på rätt väg

2012-10-07 @ 18:41:39

Fy helvete vilken pannknack jag har haft idag. Ser ut som ett mähä och låter som en gammal gubbe som endast rökte på under hela 70-talet. Hade lagfest igår. Det säger väl allt? Var på saluhallen och svängde våra lurviga. Gick åt på tok för mycket pengar. Killen bakom baren blev säkert sur när jag skrek lite högt om han ollade bankkortet eftersom det tog sån jäkla tid när jag skulle betala. Det svinet la säkert på en hundring på notan som en oskyldig fyllskalle aldrig skulle märka. Typiskt. Sen måste jag bara slå ett extra slag för att UL suger hästballe. Skulle som sagt åka till Skuttunge i morse och appen hänvisade till en buss som skulle gå 09.58 från stationen till Björklinge och därifrån skulle man kunna ta bussen till Skuttunge. Jag frågar ju förstås chauffören när jag går på om detta stämmer och jovisst, Skuttungebussen skulle stå där och vänta. En halvtimme senare och jag ska gå av så frågar jag chauffören vart min näsa buss går ifrån. "Nää men asså den gick nyss. Den ska stå här och vänta in denna buss men den gjorde tydligen inte det idag. Aja, du får ta nästa buss eller kanske ringa någon. Hejdå!" TA NÄSTA BUSS???!! Har du ditt krulliga rövansikte missat att du är ute på landet och att nästa buss alltid går om fyra timmar? Var så innåthelvetes arg och nu ska jag bannemig skriva ett argt klagobrev till UL. Och ja, jag funderar på en insändare till UNT. Det skulle vara något va?


Det är väntan som fördärvar och förstör

2012-10-01 @ 21:04:34

Hej alla snurriga människor och människor som snurrar. Idag är det måndag för er som inte håller koll på kalendern. Fucking första oktober. Helt sanslöst. Och på denna gråa dag fyller kusen år. Hurra hurra hurra. Var där alldeles nunnes och smackade i mig massa tårta. Gott. Sitter nu och häver i mig te som aldrig förr och väntar på att Ensam mamma söker ska börja på TV. Ååh älskade mammor som söker, ni gör mina måndagar värda att vakna till!!


RSS 2.0