Pruttirunk

2009-12-29 @ 23:45:45
EMMY ditt håriga hästarsle, kan du inte ta och komma hem någon gång innan jag skiter på mig och DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR?!

För det vore ju hemskt jobbigt



PUSSSSS

Hallå alla stjärtgossar?

2009-12-25 @ 21:05:06

Fyfan vad skönt att julen snart är över. Är så jävla äcklad av all äcklig julmat som pryder alla äckligt tjusiga tallrikar och fat. Nu menar jag ju inte att julmat är äckligt, eller jo, lite kanske, men man tröttnar så fort på skiten. Det serveras julmat i flera dagar efter jul, och det är då man bara vill spy av lukten. En dag räcker gott och väl. Oj vad glatt det blev helt plötsligt!

Aja, skitsamma.

Och jag måste bara säga hur jävla trött jag är på EMD. Pallar inte med de dåliga jävlarna plus att "deras" kuksugiga låt spelas på radio var och varannan minut. Då menar jag ju såklart "Välkommen hem" eller vafan den nu heter. Dålig är den i alla fall. Och till alla er som trodde att deras "fina" låt skrevs endast för EMD och just till de hemlösa kan ju bara glömma den tanken. FÖR DEN JÄVLA LÅTEN HAR FUNNITS SEN FLERA ÅR TILLBAKA. Det är bara en bluff. FAIL!!! Det är väl bra att de stödjer de hemlösa, men de kan väl för i helvete skriva en egen låt?! Inte ta en gammal och försöka ändra budskapet med låthelvetet. Då blir det ju inget speciellt. SKIT NER ER!!

Nej, nu blir vi lite glada i stället tycker jag så att ingen går och gräver ner sig. Det vore ju synd...

Hej hopp!


Tjofadderitt!

2009-12-20 @ 20:26:44
Fyyyyffaaaaan vad jag är trött! Helt slut! Och vad är klockan, åtta? Herre gud vilken hårding man är.
Aja, i fredags så jobbade jag efter skolan, senare på kvällen var jag med Herman, Gustav, Emil, Agnes & Nicklas. Vi kollade på någon vampyrfilm som jag inte fattade ett skit av. Ovanligt!

Idag jobbade jag på posten också. Ska jobba där fram till onsdag mellan halv 7 till 5... Men man får ju pengar så man fär väl stå ut. Varning för postissara!!!!!

Nej gud, nu ska jag fan krypa ner i sängen innan jag somnar och dunkar huvudet i tangentbordet...

Sov sött, skit blött, vakna mitt i högen

Tjollahoppfjärt!

2009-12-17 @ 17:00:29

Här kommer ännu ett väldans intressant inlägg som man nästan tappar hakan av när man läser det! Skitsamma, idag så gick jag och minkärastevän Mikaela på stan. Vi gick och provade lite kläder och hittade skitsnygga klänningar på New Yorker. Den jag hittade var typ full av massa paljetter och sånt. LOVE!!!!!
En snubbe kikade in Mikaela i provhytten och berömde hennes klädval också! RAAWR.  
Haha, klänningarna köpte vi inte. Ska troligtvis göra det efter jul, men vi fick med oss en varsin T-shirt hem i alla fall. Asballa var dem!
Sen traskade vi vidare på stan och jag hittade julklappsjävlar till morsan och Alexander.
Nej, nu måste jag ta och plugga kukjuridik och rövengelska!

CCCCCIIIIIOOOOOO!!!!

(Just jävlar, måste ju skryta lite med att jag fick 22 av 23 på matteprovet. YYYYYÄÄÄÄÄÄÄÄ) 


- Om du hade chansen att få köpa fri en sexslav, skulle du då göra det?

2009-12-16 @ 09:05:03

Mikaela: Nej, hellre köper jag en korv på gränby..


DET SNÖAR!!!

2009-12-15 @ 11:21:09
Fyfan så jävla underbart! Vaknade vid 10 i morse, gäspade, hasade mig upp ur sängen, gick ut i vardagsrummet, tittade ut genom fönstret och det SNÖÖÖADE!!! Snacka om att man vaknade till. Det är ju hur mycket snö som helst! I LIIIIIKE IIIT!  

SO LONG FUCKERS!!

Trött som ett svin

2009-12-14 @ 16:30:21
Hallojsen! Måste bara säga att jag har skämt ut mig så jävla hårt i dag! Fyfan, haha, hur kan man vara så otroligt klantig? Men jag tänker då inte berätta här vad som hände, nej gud nej, vill inte ha ännu mera konstiga blickar och en massa personer som skrattar och pekar på mig! JAG DÖÖÖÖR! Trött är jag också, som ett svin! Har och har haft så jäklarns mycket i skolan nu. Fattar inte att alla lärare tror att man lever för skolan och att det enda man gör är att sitta med skolböckerna uppe på fritiden och ivrigt läsa om blodomloppet och engelsk historia och  varför man började prata och hur olika språk uppkomm och en massa ekvationer och juridik och skelett och sånt skit, allt på en och samma gång? Idioter... De ser ju i provplaneringen hur mycket prov och uppsatser och sånt som är inlagt, men neej, då lägger vi in lite till! JÄVLA IDIOTER!

Fuck


Helgen i ett nötskal

2009-12-13 @ 13:19:40
Hallå alla ärthjärnor! Efter skolan i fredags så gick jag, Eve och Sofie på stan en stund. Lite senare på kvällen skulle vi ha åkt hem till Sofie och goffat pizza och kikat på idol, men jag var så jäklarns trött så jag åkte hem, somnade på soffan och missade finalen...SKOJJ! I lördags spelade jag lucia-cupen i diös, men det gick inte så bra för oss så vi gick inte vidare. Rackarns rabarber säger jag bara. Efter den så åkte jag, Madde och Sofia till McDonalds och käkade hamburgare och satt kvar ända till halv 12 på kvällen. Sen åkte vi hem till Sofias brorsas lägenhet och satt där och häckade en stund. Vid 2-tiden på natten begav vi oss till diös igen för att hejja fram våra Skuttungepojkar som hade gått vidare från gruppspelet i cupen. Sista matchen de hade spelades 04.10. Tyvärr så gick de inte vidare till kvartsfinal, men det var väldans roligt att sitta där och snacka skit och kolla på fotboll. Sen var Maddis jättegullig och körde hem mig till Skuttunge igen. Så vid 5-tiden snubblade jag in i huset och somnade på en gång. I dag då (Söndag) har jag övningskört för första gången. Ööh, det gick väl bra tror jag. Bara att man fick springa ut ur bilen ett antal gånger och byta plats med Helena eftersom vi fick möte tjugonittontusen gånger på den vägen som det inte har setts en bil på sen 1800-talet... Men aja, snart ska man väl förbereda sig för "lusfian" ikväll. YÄÄÄY!
Väldans intressant inlägg känner jag. Skitsamma!

So long suckers! 

Julklappsjävlar...

2009-12-10 @ 09:03:36

Kan alla bara säga vad de önskar sig i julklapp innan jag bestämmer mig för att springa runt naken och leka superman på julafton! Och jag lovar, det blir nog ingen vacker syn! VARNING!


Hallå alla brakskitar!

2009-12-09 @ 19:17:42
Idag som ni kanske ser så besökte jag kvinnan med saxen som klippte av mitt alltför slitna och risiga hår. Resultatet blev detta! Öööhmn, jaa, kika in frillan en stund... Så, nu räcker det! Gå och titta på TV eller något i stället för att sitta här och glo!



Och just jävlar, jag har fått ett litet extrajobb också, så nu kommer man att få lite extra hundringar på kontot varje månad! JAG GILLAR'T!!

Tjollahopp tjollahej!

2009-12-08 @ 20:49:22
Nu har jag "äntligen" skaffat mig en sån här idiotisk töntblogg som alla tuffa människor har. Och eftersom att jag inte vill ligga långt ner på tuffingarnas tuffinglista får jag väl börja med att skriva något supertufft inlägg lite då och då!
Men jaja, skitsamma! Idag dissikerade vi i alla fall i skolan. Vi skar och klippte i lammhjärta och lammlunga och lammluftstrupe och en massa torkat lammblod. Supermysigt, jag lovar!
Så denna dag har alltså bestått av en massa äckliga lammorgan och skapande av min nya supertuffa blogg. Två flugor i en smäll alltså! HURRA HURRA HURRA!!



So long fuckers

RSS 2.0