Som ostämda sånger

2011-10-31 @ 23:41:18
Ojsan hörni. De senaste dagarna har jag varit fullt upptagen med att packa väskan, gå på årsfest, säga hejdå till nära och kära och drabbas av lite ångest ihopkokat med resfeber. Så ända in i helvetet! Om några timmar ska jag upp igen, Sydney baby!!

Såg du paniken i min blick?

2011-10-26 @ 20:13:39
Ni som nu läser detta kanske undrar vad jag i allsindar har gjort när jag inte skrivit ett inlägg som inte gör er ett dugg klokare. Jo, jag har fikat på stan med Emmy, spenderat hundratals kronor på apoteket, tagit de sista vaccinen, fixat visum, firat Herman och kramat lite extra med Alexander. Jag har även blivit frälst. Av ett jävla mobilspel. Ja, det är wordfeud. Pinsamt tror jag. Hejhopp!


Jag har gått från väldigt kär till obegripligt ensam

2011-10-23 @ 21:20:38
Denna helg har jag hunnit med att ha avskedsmiddag för mig hos Sanna. No comments angående det förutom att det kanske inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. Men å andra sidan så blir ju sällan saker så. Som man hade tänkt sig alltså. En fotbollsmatch, firande av Nickepicke som fyllde 18, lite Java och filmmys har också stått på schemat, samt träning, tvättande av fönster, världens godaste kycklinggryta a la pappa och sist men absolut inte minst så har jag bokat flyg från Australien till Vietnam. Snart så hörni, då smäller det va eller vad man nu brukar säga. Hejsvejs!


Fokusera och andas

2011-10-20 @ 22:10:18
Ja vad ska man säga om denna dag. Jag höll på att komma försent till jobbet, när jag är på väg i bilen hem får jag punka mitt ute på gärdet. Kolsvart är det, fram med reservdäck och hela den historien. Har inte de rätta grejorna så in hos någon snubbe på vägen och fråga om han han hjälpa mig. Japp, 30 km i timmen därifrån hem till farmor och farfar och hämta vinterdäcken. Genom skogen till morfar som hjälper mig att sätta på dem. På vägen håller jag på att köra på en grävling men väl framme, och de nya däcken på, så gör jag massa fynd i garaget. Bland annat en ölkylare. Mycket välbehövligt. Jaja storyn fortsätter. Tillbaka till farmor och farfar för soppa, pannkaka, kaffe, skorpor och allt vad man kan tänka sig. Jodå, 2500 röda prickar enligt viktväktarna. Skyller på att jag inte ätit sen kl 11 idag. Hem och träffa marcus nya tjej. Skämde ut mig det första jag gjorde. "Marcus varför har du parkerat som ett jävla rövhål för?" kommer jag in och häver ur mig. Får sedan reda på att det var hon som parkerat hans bil. He he. Men, ett litet tillfälle som har hållit mig på humör hela denna dagen inträffade i morse. Jag satt och drack mitt vanliga morgonkaffe runt 7-snåret. Ser att Johan har fått tillbaka sitt svenskaprov och jag ögnar igenom detta. Det ser rätt felfritt ut tills mina ögon möter ordet. På en fråga hade han skrivit musilinum. Haha, musilinum i stället för maskulinum. Jag höll på att dö. Håller på att dö av skratt. Musilinum. Ja ni hör ju hur roligt det låter!

Jag följer dina steg

2011-10-19 @ 19:22:39
Här om dagen när jag satt och lyssnade på p3 i min kära postbil så började en programpunkt som de kallade "mammaspecial". Där skulle man då ringa in och berätta saker om sin kära mor. Alltifrån pinsamheter till glädjestunder till fina minnen och så vidare. På något konstigt vis fick jag fram flera sjuka men roliga historier om min lilla mor, ni som känner henne förstår vad jag menar. En historia är väl när vi skulle köra min lillebror till skolan och försenade som vanligt, sladdar morsan in och gör världens största bromsspår på parkeringen. Johan, som var ganska liten, hade dragit ursäkten om att han försovit sig rätt många gånger och tyckte väl att den började bli lite tjatig och för orginell. Då kom morsan på den ypperliga idén att han skulle säga: "Ursäkta mig fröken att jag är sen, men min mamma fastnade med händerna i brödrosten". Och trott eller ej, han gjorde det. Eller varför inte den gången då Emmy följde med mig hem från skolan. Morsan står då halvnaken i hallen och försöker kånka på sig ett par "håll-in-strumpbyxor". I ren frustration har de fastnat vid arslet och morsan skriker "ta tag i skitrännan Sara och dra". Haha Emmy höll väl på att tuppa av, men, om man är en person som bjuder på sig själv så är man. Och det kan vi verkligen konstatera att min mamma är. 


Att du inte fanns till, fast jag trodde på dig

2011-10-18 @ 19:04:26
Efter ett flertal ångestattacker och en massa "om och men" så har jag äntligen klickat hem en ny klänning som jag ska bära på Årsfesten. Förhoppningsvis ser den skaplig ut på också, vilket den andra inte gjorde. Här kommer en liten titt på hur fanskapet ser ut i alla fall. Passar den inte så får jag gå naken nästa helg.



































Och det så kallade "fantastiska midjeskärpet" skulle medfölja. Hurra!

Didn't mean to make you cry, if I'm not back again this time tomorrow

2011-10-17 @ 21:58:14
Tjenixens. Måndag idag och jag har verkligen inget vettigt att berätta. Förutom att klänningen jag beställde satt som ett rövkli, filmen "en dag" som går på bio får ens hjärta att klappa i otakt samt att java är mycket bättre än dragon palace. Och nu snackar vi hästlängder. Hej och godnatt.

Här är jag en främling

2011-10-15 @ 23:08:33
Sådärja. 45 sushibitar senare och man känner sig som en valross. Inte så praktiskt om du frågar mig. Har precis avvinkat både sofia, sanna och marre nu och ska väl strax gå och lägga mig. Har packat mina grejor, det existerar två välmående katter i lägenheten och pippifågelklockan kvittrar i köket. Allt är i sin vanliga ordning märker jag och nu tackar jag för mig. Godnatt

Rövkli

2011-10-15 @ 17:15:27
Och smarta jävla jag då som betalar svindyr parkeringsavgift ända fram till måndag när jag ska åka härifrån halv 11 i morgon. Skjut mig någon! Ser nu hur mina skor jag tänkte köpa på internet försvinner i ett poff. Tröstar mig med middag med fina vänner istället på kinarestaurang. Jag skrattar, plånkan avlider snart.

Stjärnorna faller i natten nu

2011-10-13 @ 21:18:46
Tänkte väl bara kika in och säga hej och fresta er med lite bilder på vart jag kommer att befinna mig under jul/nyår. Jo i Thailand. Och precis exakt på dessa hotell. Jag sitter bara och tar emot er avundsjuka!

Jorråsatteeeeeh. Det går bra nu!


Fail

2011-10-12 @ 20:53:00

Oj vad jag skrattade när jag såg denna bild. Är ju förfan minst ett huvud kortare än alla andra. Inte undra på att man alltid fått stå/sitta i mitten. Och varje gång försökte jag komma med något nytt så att jag inte skulle behöva genomlida samma öde år efter år. Gömde mig bakom de andra, kom försent, stod på tå, tittade bort när fotografen noggrant granskade våra längdskillnader, ja you name it. Jag prövade allt. Men ändå så lyckades fotografen alltid hitta mig. "DU, sätt dig i mitten" sa de och pekade bestämt med hela näven riktad mot mig. De kunde väl ha varierat denna torra fras i alla fall. Är det så mycket begärt?


Hoppet har jag kvar

2011-10-11 @ 21:01:52
Har ännu en gång fått mina ben att ta mig runt Rosendal ikväll. Fick med mig Helena också så det var trevligt. Sitter nu och kollar på Sverige-Holland och hejar på Kim. Min favo, så är det bara! Har fixat nyckeln till lägenheten ja ska bo i inne i stan. Mitt i city. Vid stadshuset ungefär. Ska ju vara kattvakt, hur bra som helst. Sen har jag även fixat malariatabletter som man får mardrömmar av om man är psykiskt instabil. Den som lever får se hur det urartar sig. Och på jobbet går det också bra.

Det är svårt att vara modig när jag är så rädd

2011-10-10 @ 20:21:06
Nu har jag gjort av med all min överskottsenergi (och det överskott jag i form av mat proppade i mg i helgen) ute på vägarna i Skuttunge. Skönt att få springa av sig lite. Nu väntas duschen och en mjuk soffa som bara skriker efter en. Tjollahopp.

Ett steg fram, två steg bak

2011-10-09 @ 12:49:33
Haha nämen nu är man väl bra snurrig i kolan. Släkt stavas ju för bövelen inte med ck. Ja, man ska inte skriva inlägg när man är nyvaken och inte har dragit morgonpissen än. Eller morgonkaffet för den delen. Jaja, jag skrattar åt'et istället. Hej hej!

När allas ögon inte längre ser

2011-10-09 @ 09:54:50
Goder morgon goder morgon! Här ligger jag och är nyvaken. Slut och färdig. Känns inte så bra att börja dagen så. Linnéa kommer snart och hämtar upp mig. Vi ska nämligen åka till mormor idag nån timma eller två, och sen ska vi vidare till Gävle för att träffa ännu mera släckt. Eller ja, morfars ex och hennes barn. Fast ja ser de fortfarande som familj liksom. Är det ingen i min riktiga släckt, som man delar blod och vad vet jag med, som vill umgås och träffas, så får man helt enkelt grabba tag i några andra som vill fira jul med en och kommer på besök lite då och då. Jag vet, kanske låter konstigt och komplicerad. Men det är just det min släckt är. På ena sidan i alla fall.

I think I need a shoulder to cry on

2011-10-06 @ 22:50:23


Bara en gång i livet

2011-10-06 @ 07:52:49
Fy fasiken vad sömnig jag är. Har fortfarande inte lärt mig att jag knappt kommer upp ur sängen om jag lägger mig klockan tjugotre varje kväll. Men det hinns ju liksom inte med. Har massvis med saker som jag ska göra. Men timmarna bara rinner iväg. Och jag är superavis på er som får kolla på Desperate housewives som började i veckan. Jag får inte. För mig själv. Har inte sett förra säsongen (fråga mig inte varför jag begick detta snedsteg) och skulle jag börja titta nu så skulle jag ju bara hinna se de fyra första avsnitten. Och man vill ju inte att en viss Sara Bäckström inte dyker upp på arlanda om några veckor för att ett visst beroende framkallats av programmet som visas klockan tjugoett på tisdagskvällar... Jobbigt liv tror jag.

There is no hope for tomorrow

2011-10-04 @ 22:35:54
Om ni nu satt där hemma och tänkte att "nej, vad har lilla Sara gjort idag då?" så ska jag tala om för er att ni hamnat precis rätt. Jag var nämligen på jobbet kvart över sju, sorterade lite, körde lite, ja you name it. Efter det brassade jag hem för att käka lite firrebullar i hummersås. Gudomligt gott må jag säga! Sen skulle ja och morsan beställa kläder från en engelsk hemsida men se på fan, det gick inte. Dumma svenskar va som inte fattar engelska. Damn you djävulsengelska! Men då skiter vi väl i det tänkte vi så ja satte på mig träningspjucksen å reflexvästen och tog en runda här i byn istället. Hem igen för att ta bilen till affärn och hämta ut mina bikinisar från h&m och tillslut ligger ja i sängen, nydushad och luktar gott, och ska lyssna på ett avslappningsprogram. Nej, jag är inte ett nervöst vrak eller något. Kan bara vara skönt att koppla bort och av en kvart när det passar. Hej på er!

Sitt öde kan man möta på så många skilda sätt

2011-10-02 @ 20:52:14
Hade middagstillställning igår för mina vänner och vi hade väldans trevligt. Bjöd på den mat som lät roligast och kladdkaka i massor. Alkoholen flödade och alla var glada. En toppenkväll med andra ord! Det resulterade i två resorb, någon liter läsk och en kebabpizza innan man blev som människa igen. Och som grädden på moset så var jag och Orre ute å sprang nyss. Härligt härligt!


Födelsedagsbarn

2011-10-01 @ 13:07:39
Och så säger vi grattis och hurrar för min kära kuse Linnéa som blir 21 år fyllda idag. Ha den äran fina du!

Sikken pudding alltså!


Jag vill kasta loss

2011-10-01 @ 09:17:19
Ligger i min säng och letar förbryllt efter det myggbett jag med all sannolik fått i natt. Hade nämligen en djävulskt irriterande mygga i mitt rum igår. Ni vet hur jävla irriterad man blir när man släckt lampat, lagt sig till rätta och så hör man ljudet. Det där surret som bara en blodtörstig mygga kan skapa. Fyy. Trots att jag slog den med boken "hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann", och alla som har läst den vet ju att den är ganska tjock, så överlevde fanskapet. Sikken kämparmygga. När jag för tredje gången "slagit ihjäl" kraken och blundade sött vad tror ni händer då? Vad tror ni händer då? Blodtörstsurret börjar ännu en gång eka i väggarna.

RSS 2.0